To tych panów wyżej:
Tak! Mieszkajmy w soich enklawach! Nie asymilujmy się z innymi ludźmi! Trzeba być niedojrzałym chujem by pierdolić, że asymilacja "zabija". Gdyby nie budowanie wielokulturowych społeczeństw cywilizacja stanęła by gdzieś na średniowieczu.
Cytat: |
"Niemcy jedza ziemniaki. Swinie też jedzą ziemniaki! Wniosek? Niemcy to świnie!" |
Czy coś w ten gust. Nie pamiętam dokładnie tego fragmentu ale cóż. Czyta sie dużo.
Po co cytuje? Że gdyby nie chęć mieszania sie społeczeństw takie "stereotypu" budowały by granice między ludźmi a tym samym - ZACOFANIE!. Wystarczy spojrzeć w historię gdzie dzięki WĘDRÓWKACH LUDÓW i ich ASYMILACJI dokonywał się postęp.
No ale co ja sie mam produkowac na zaściankową, sarmacką ideę, że koegzystencja jest jedynym wyjściem. . .
Cytat: |
Gdy Europejczycy sie asymiluja to dobrze, Zydzi to wspieraja, bo wiedza ze zasymilowane, wymieszane europejskie spoleczenstwa sa bezbronne, nie sa zdolne walczyc o swoje. Dlatego Zydzi bronia sie przed asymilacja, zeby sami rzadzic tymi zasymilowanymi narodami. |
Taa . . widze że prócz nadruku na biletach pan mało czyta nie? Pozytywizm? Młoda Polska? Mało było pisarzy żydowskich (szczególnie w Młodej Polsce) którzy ASYMILOWALI się z Polakami?
A zresztą co do tego mają Żydzi?! Żydzi tu Żydzi tam . . wszędzie Żydzi! Sąsiad też Żyd bo 10 zł pożyczyć nie chce.
Ale najbardziej rozbawia mnie tekst - Żydzi się nie asymilują. nie no kurwa ty masz posrane we łbie.
U.S.A. <- czy tam aby żydzi nie startują do parlamentu? Nie są na pierwszych stroach gazet POMIMO, że prezydent jest mulatem demokratycznym i wcale by ich lubiec nie musiał? Czy Żydzi tam (USA) nie piastują tam jakichś urzędów? Czy w TV amerykańskim nie słyszymy jakiś kawałów o Żydach (Nawet taki jery Springer który jest ŻYDEM czasem rzuci jakiś kawał o swoim narodzie).
Ale Żydzi się nie asymilują gdzie tam . . może masz na myśli Izrael? Ale czekaj kto pierwszy zaczął napierdalankę? Nie Egipt z Syrią i Palestyną? Ale zaraz pewno powiesz, że byli sprowokowani. . .
Żyd = Zły Człowiek = Mason = Illuminata = antyislamista = ZUO!