przebudzony napisał: |
To są wykręty panie Jerzy. Konkretów brak, spisu źródeł o który prosiłem brak.
Dlatego podobnie jak Gnosis. Proszę cię Bimi o zbanowanie pana Jerzego.
Zaczęliśmy już przyciągać do siebie ludzi i uświadamianie idzie nam coraz lepiej ale działalność pana Jerzego jaka ma miejsce w tym temacie może spowodować że wiele osób się od nas odwróci i cały wysiłek pozostałych forumowiczów pójdzie na marne.
Proszę o zbanowanie Pana Jerzego. Dla dobra całego forum i treści jakie ono niesie. |
kONKRETOW BRAk:W TAKIM RAZIE ZACZNIJMY OD zydowskich zrodel:
nAJBARDZIEJ HOLOPOPRAWNA STRONA nizkor
[url]
http://www.nizkor.org/faqs/leuchter/leuchter-faq-19.html [/url]
-TWIERDZI KATEGORYCZNIE ,ZE RAPORT fREDA lEUCHTERA TO KLAMSTWO.
Wsrod odsylaczy majacych poprzec ich teorie jest rzekomo werdykt sadowy :
"see file with ruling of German courts on this"
Poszedlem za ciosem i zobaczylem co jest w tym werdykcie ,ktory-jesli wierzyc nizkor ma potwierdzic smiercionosne wlasciwosci spalin diesla.
Prosze bardzo:tutaj jest ten werdykt :
"[url]
http://www.nizkor.org/ftp.cgi/camps/aktion.reinhard/treblinka/german.court[/url]
A teraz znajdz mi prosze, jedno slowo w nim ,ktore moze potwierdzac to ,ze :
diesel byl uzywanu w mordowaniu
diesel moze kogos zamordowac w 30-60-90 minut.
"At least 700,000 persons, predominantly Jews, but also a number of
Gypsies, were killed at the Treblinka extermination camp.
[b/These findings are based on the expert opinion submitted to the Court
of Assizes by Dr. Helmut Kraunsnick, director of the Institute for
Contemporary History (Institute fur Zeitgeschichte) in Munich in
formulating his opinion,(Ten instytut to slynna na caly swiat zydowska tuba propagandowa-Jerzy)
Dr. Kraunsnick consulted
all the German and
foreign archival material accessible to him (Przestudiowal WSZYSTKIE ,niemieckie i obce zrodla na ten temat) , and customarily studied
in historical research. Among the documents he examined were the
following:
I tyle znalazl po przestudiowaniu wszystkich zrodel :
(1) The so-called Stroop report, a report by SS Brigadefuhrer [Brigadier]
Jurgen Stroop, dealing with the destruction of the Warsaw ghetto.
This report consists of three parts: namely, an introduction, a
compilation of daily reports and a collection of photographs.
Rapport Stoopa mowiacy o zniszczeniu getta warszawskiego.Raport skalda sie z trzech czesci: a mianoqwicie: wstepu , kolekcji wybranych raportow codziennych i kolekcji zdjec."
Jak do tej pory nic o szkodliwosci spalin diesla ale jedzmy dalej.
Jesli wierzyc NIZKOR sad uzasadnil swoj werdykt w oparciu o zeznia ekspertow -Jerzy )
(2) The record of the trial of the major war criminals before the
International Military Tribunal in Nuremberg.
2.Na zapiskach z procesu zbrodniarzy wojennnych w Norymberdze
( To znaczy co? jaki fragment procesu w Norymberdze mowi o tym ,ze ZOSTALO UDOWODNIONE ,ZE MOZNA KOGOS ZAMORDOWAC SPALINAMI DIESLA?
NIZKOR odsyla nas tutaj a ci odsylaja nam dalej mowiac: to nie my,to kolega..[/b]
(3) The official transportation documents (train schedules, telegrams,
and train inventories) relevant to the transports to Treblinka.
rozklad jazdy pociagow i transportow odnoszacych sie do Treblinki
Znowu zapytam : jak to sie ma do tego ,ze zgodnie z tym co klamie NIZKOR ten werdykt sadowy uznaje ,ze w Treblinie mordowano Zydow spalinami silnika diesla? [/b]
W zwiazku z tym ,drogi kolego ,zanim zaczniem mowic mi ,ze nie wiem co mowie ,musisz sie jeszcze troche poduczyc.
I jeszcze jedno; w zydowskim forum dla Polakow S.Michalkiewicza te same rozpaczliwie arumnety byly uzywane przez Zydow i szabes gojow: "ablokujcie Jerzego bo inaczej p-ADL-ina zamknie nam forum.
Ja mam swoj blog,mam swoje forum i do tego anty-polskiego wieprza ,polskiego Zyda i pasozyta (na swoim rowniez ) narodzie, Foxxmana,ktory nota bene mowi swietnie po polsku bo w Polsce sie urodzil i w Polse wychowal ) pisze co jakis czas e mail zabraniajac my wsadzac pysk w sprawy polskie oraz MOWIC MU co o nim i nie ylko pisze.
I patrz-p-ADL-ina spi..
A forum dziala -pomimo tego ,ze nie powinno.
czyli-konkretnie albo wcale.Bo na jakowa gadanine nie mam czasu.
Jerzy
ps.POKAZ MI JEDEN WERDYKT SADY W NORYMBERDZE (Dokumnety sa w internecie) gdzie sedzia mowi:
"Oskarzony taki i taki zostaje skazany za uzywanie ZYklonu b do mordowania itp."
JEDEN
A jak nie znajdziesz to sie ucz..