Co ty znowu wkręcasz, czy ktoś tu mówi, że samolot przeszedł bez szwanku? Otóż nie! Według Ciebie samolot nie miał prawa przelecieć nawet jego części, nie miał prawa także wbić się cały w WTC. Wiec filmik rozumiem w Twoim domniemaniu powinien wyglądać, że samolot rozpłaszcza się o ścianę WTC i spada na dół?

Nose-out był wszędzie taki sam - wylatuje jako części samolotu i rozpada się w chwili wybuchu. Części te nie przeleciały ot tak budynku ponieważ samolot ewidentnie utracił swoją prędkość wraz z momentem wbicia się w WTC. goral_ takie sa fakty i tego nie zmienisz, można to zobaczysz na wszystkich filmach i niemożliwe to byłoby do fake'owania. Skrzydło mogło po prostu się nie tyle przeciąć co wlecieć w wolne przestrzenie okien - reszta nawet zatrzymując się na konstrukcji byłaby mało widoczna w dodatku przy eksplozji. Pierdoły o tym czy samolot powinien się rozbić czy nie zachowaj dla siebie. Nikt tego nie wie i wątpię, aby miał się on po prostu rozlecieć. Nagrania są prawdziwe, ale ty zdajesz się nie przyjmować do siebie jakichkolwiek argumentów - prawie jak urojenia. Pentagon to zupełnie inna sprawa, a w tym temacie chodzi głównie o September Clues oraz wieże WTC. Nie rozumiem co to za trick "Widział pan samolot?". Jak ty to sobie wyobrażasz - że nikt tego dnia nie zrobił 'prawdziwego nagarnia'? Czemu dziwnym trafem wszystkie filmy pokazują samolot pasażerski, a nie bombę czy rakietę. O jakich błędach mówisz podczas nose-out? Nie ma tam żadnych błędów. Kluczowanie - powiedz mi co na celu miało kluczowanie różnymi barwami kolorów, bo to jak dla mnie nie ma żadnego znaczenia. Myślisz, że każda stacja otrzymała materiał, który ma puścić - pokazując to samo ujęcie w różnych barwach? Przecież to jest śmiechu warta teoria, która nie ma sensu.
Cytat: |
Nie, zmiana tła to kluczowa sprawa. Robiłeś kiedyś film amatorsko (nie mam na myśli samego kręcenia ale zabawę w montaż)? Po co stosuje się kluczowanie kolorem? Po to by zmienić tło. Można w ten sposób scenerie przenieść w kosmos, do piekła czy na wspaniała hawajską plaże. Na filmach z tamtego dnia mamy ewidentnie jeden materiał który został powielony ze zmienionym tłem i puszczony jako różny.
Tło w TV to podstawa. Są dwa kolory do zastosowań -niebieski do relacji live i zielony do filmów |
Chcesz mi powiedzieć, że wieże WTC stały w kosmosie czy piekle i przeniesiono je na tło Nowego Yorku? Czy może kluczowali tło, aby w ogóle go nie zmieniać. Na tle widoczne są smugi chmur człowieku i nie ma on zmienionego tła, lecz CAŁĄ SCENERIĘ - wieże, samolot, miasto - wszystko różni się kolorem - wniosek z tego taki, że zmieniano barwę CAŁEGO materiału, a nie tylko samego tła. Gdyby to było kluczowanie to byłoby tak jak mówisz - zmieniono by tylko tło.
Co do czarnego obrazu powtórzę - pochodzi on tylko ze stacji lokalnych i w momencie wybuchu (może chwileczkę po nim). Czy to kogoś dziwi?
voltar - popełnili dużo błędów, ale nikt nie twierdził jeszcze, że nie było samolotów - dokonywano analiz samolotów, w których rzekomo był podczepiony ładunek i to naukowcy - myślisz, że analizowali samolot, którego nie było?