Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 10:53, 20 Lis '07
Temat postu:
Wybacz Easy, tez uznałem, że sprawa nadaje się na osobny temat
W tym chcę mieć tylko newsy z mainstreamowych mediów. Publicystyka z forów nie wchodzi w grę, gdyż wątek ma pokazywać jak media promują efekt cieplarniany.
Wysłany: 22:28, 20 Lis '07
Temat postu:
Dzięki za ciekawy temat Easy. Po obejrzeniu paru filmikow na YT nawet się zaciekawiłem, co nie zmienia faktu, że Nautilus i paranormalne to są stronki, które odbierają tematowi powagę.
Wysłany: 23:58, 20 Lis '07
Temat postu:
Frasobliwy - niestety, tej tematyki nie znajdziesz w wydawnictwach akademickich i naukowych, stąd też musimy korzystać ze źródeł "niepoważnych". Mnie takie określenie specjalnie nie rusza, już się do tego przyzwyczaiłem, natomiast chciałbym ci zwrócić uwagę, że jakiś postronny "racjonalista" na tej samej zasadzie do "niepoważnych" może równie dobrze zaliczyć niniejsze forum.
Natomiast co do kwestii Deep Shield, nasuwają mi się następujące refleksje:
Nie trzeba czekać na kataklizmy przewidywane w roku 2012 - do tego czasu wszystkich nas mogą wykończyć.
Skąd pomysłodawcy projektu mają pewność, że po rozpyleniu tych świństw zasoby ozonu ulegną odnowieniu? A może chodzi o realizację zbrodniczego planu NWO depopulacji ludności świata?
Co w tej sprawie działa organizacja Greenpeace - czy nadal zajmuje się żabkami i trawkami w Dolinie Rospudy?
Kilka lat temu słyszałem w miejscowości nadgranicznej w Beskidzie Żywieckim, z dala od wszelkiego przemysłu, że pewnego dnia rano na roślinach pojawił się jakiś żółty nalot. Wówczas nie wiedziałem, co to mogło być. Nad tą miejscowością jest ustalonych wiele tras przelotu samolotów pasażerskich.
Wysłany: 13:12, 21 Lis '07
Temat postu:
Zwykle podchodze z rezerwa do roznych teorii spiskowych
Chcialem przedstawic wam historie z mojego dzisiejszego dnia
nic nie zapowiadalo,ze ujrze na wlasne oczy ,,cheimtrails" ,a jednak tak sie zlozylo,ze dzisiaj w Krakowie sloneczny dzien.Wyszedlem na spacer z psem na ,,ląke" w centrum miasta ( ,,Blonia Krakowskie" 50 ha zaintereswowanych odsylam do google ) Zauwazylem dziwne chmury i mysle sobie moze ,,cheimtrails",ale nie mam dowodu bo nie widac samolotu.Wlaczylem stoper w komorce,zeby wiedziec ile czasu mniej wiecej sa i wrocilem do domu po lornetke.Spowrotem znow na ,,Blonia" i ogladam te chmurki,ale nic dziwnego nie zauwazylem.Zwatpilem i dalem sobie chwilowego ,,siana" do lotniska miedzynarodowego i wojskowego jakies 11 km.Samoloty lataja co kilka minut i to w hurtowych ilosciach.Widze kolejne samoloty,ale smugi znikaja do kilku minut,az nagle widze kolejnego jak zostawia smugi ktore pozniej okazaly sie ,,cheimtrails".Smugi zamiast zniknac jak w przypadku wiekszosci dzisiejszych samolotow zaczely sie rozrastac przypominajac chmury.Gdybym wczesniej nie widzial,ze lecial tu samolot nie podniecalbym sie tym.Stalem 40 minut i ta smuga caly czas byla,zwiekszajac swoja szerokosc
Wysłany: 13:20, 21 Lis '07
Temat postu:
absolut - dobre 10/10 Nie ma to jak się pożądnie pośmiać przed meczem POLSKA - SERBIA... p.s a tak poważnie obywatelu IV RP, to na twoim miejscu zgłosiłbym ten skrajny chyba dla ciebie przypadek do programu " nie do wiary ". Maciej Trojanowski napewno zajmie się tą sprawą
Wysłany: 13:33, 21 Lis '07
Temat postu:
XTC88 napisał:
absolut - dobre 10/10 Nie ma to jak się pożądnie pośmiać przed meczem POLSKA - SERBIA... p.s a tak poważnie obywatelu IV RP, to na twoim miejscu zgłosiłbym ten skrajny chyba dla ciebie przypadek do programu " nie do wiary ". Maciej Trojanowski napewno zajmie się tą sprawą
szkoda,ze nie da sie nic prawie zrobic w tej sprawie.Zajecie sie Trojanowskiego ta sprawa "=" by sie jego zwolnieniu.Mozna by sprobowac w Telewizji Trwam albo w Radiu Maryja
trzeba uswiadamiac ludzi
Wysłany: 15:08, 21 Lis '07
Temat postu:
Dzisiaj miałem również okazję widzieć przy bezchmurnym niebie chemtrails z okna w pracy (Polska południowa). Dwa samoloty przelatywały w przeciwnych kierunkach i oba wypuściły to świństwo. Dokładnie tak, jak na tych filmach. Jeżeli nie widzi się tego na żywo, to po jakiejś godzinie trudno stwierdzić, co miało miejsce, gdyż te smugi przyjmują kształty normalnych chmur pierzastych lub pierzasto-warstwowych.
Ciekawe, jak to się dzieje, że wszyscy na świecie to stosują i ta sprawa jest mimo to utrzymywana w tajemnicy? Jak to jest robione? Wszędzie musi być stosowany jakiś dodatek do paliwa - albo w zakładach petrochemicznych, albo bezpośrednio na lotnisku. Musi być w to zaangażowane tysiące ludzi na świecie. A niektórzy dziwią się, jak można było utrzymać w tajemnicy spisek 9/11.
Wysłany: 16:10, 21 Lis '07
Temat postu:
A jeśli to po prostu smugi kondensacyjne? Czy ktoś z was próbował zadawać pytania ludziom z branży lotniczej? Dokształcic się w temacie? Może jedne znikają po 5 minutach, a inne po godzinie?
Wysłany: 22:28, 21 Lis '07
Temat postu:
jak jeździłem na studia to wielokrotnie byłem świadkiem powstawania smug, które rozrastały się na pół nieba... być może wynika to z jakiejś mieszanki paliwowej wtedy stosowanej...
Wysłany: 23:00, 21 Lis '07
Temat postu:
absolut napisał:
XTC88 napisał:
szkoda,ze nie da sie nic prawie zrobic w tej sprawie.Zajecie sie Trojanowskiego ta sprawa "=" by sie jego zwolnieniu.Mozna by sprobowac w Telewizji Trwam albo w Radiu Maryja
trzeba uswiadamiac ludzi
@absolut: zlej klienta... Nie wie nawet o czym do Niego mówisz, ale jest już 100% pewien, że chemtrails to wymysł paru oszołomów.
@gnosis: opryskiwana jest cała Europa... Koordynacją projektu zajmuje się komórka w WHO .
@XTC88: Jak na razie w całej tej ponurej historii, Ty jesteś najbardziej "mruśny"... Pogoogluj sobie trochę za nim następnym zabierzesz głos w sprawie, ok? Szkoda nabijać postów, a z siebie robić błazna...
Dennis Kucinich, kongresmen, były burmistrz Cleveland, kandydat na prezydenta w 2004: publiczne spotkanie z wyborcami w Santa Cruz: "Chemtrails an Exotic Weapon", "Chemtrails are R E A L" http://www.rense.com/general19/ex.htm
Wysłany: 09:28, 22 Lis '07
Temat postu:
Witaj Fredek - jako nowy może nie wiesz, że XTC występuje tutaj jakby w roli nadwornego błazna i tylko na tej zasadzie jest tolerowana(y) przez Admina. Co do płci XTC - nie wiadomo, gdyż pod tym nickiem zgłaszają się osobnicy obu płci.
Wysłany: 14:39, 22 Lis '07
Temat postu:
Po paru godzinach się zorientowałem. Zdenerwował(a) mnie, bo trolluje nagminnie, a szkoda, żeby następne forum o podobnej tematyce zniszczył(y) jakieś lambadziary
Easy_Rider napisał:
Witaj Fredek - jako nowy może nie wiesz, że XTC występuje tutaj jakby w roli nadwornego błazna i tylko na tej zasadzie jest tolerowana(y) przez Admina. Co do płci XTC - nie wiadomo, gdyż pod tym nickiem zgłaszają się osobnicy obu płci.
Wysłany: 14:55, 22 Lis '07
Temat postu:
Pytałem pilota. To nie są smugi kondensacyjne.
Kolega lata w Eurolocie na ATRach i mówi, że nie wie co to jest, ale na 100% nie są to smugi kondensacyjne. Nie ma takiej możliwości.
Na YouTube widziałem komentarz gościa, który (jak twierdzi) pracuje w firmie realizującej kontrakty na opryski w Stanach. Mówi, że wszystkie papiery mają wycięte najważniejsze informacje typu co, kto, za ile a on je tylko stępluje, żeby firma dostała kasę za wykonanie kontraktu. Mówił, że tylko raz nie zamalowali w papierach nazw tego gówna, i że to się nazywało Triclosan-35 i cośtam jeszcze. Ale tego komentarza ani tego gostka nie da sie zweryfikować
Easy_Rider napisał:
Frasobliwy - zwykłe smugi kondensacyjne nigdy nie są długotrwałe i nie rozrastają się w chmury.
Wysłany: 16:09, 04 Sty '08
Temat postu:
Wątpię żeby projekt rozpylania smug chemicznych miał obronić ziemię przed promieniowaniem kosmicznym. Do ludzi dociera codziennie promieniowanie jonizujące i nie robi im krzywdy (a nawet według niektórych jest odpowiedzialne za ewolucję). Gdyby jakieś śmiertelne dawki dochodziły do ziemi to wystarczyłoby wyjść na powierzchnię z licznikiem Geigera i zacząłby wariować. Tymczasem jakoś nie zaobserwowano takiego zjawiska .
Zaś jeśli chodzi o same smugi to znalazłem ostatnio coś ciekawego w internecie. Rozpylacz takich właśnie chmur:
http://www.daro.it.pl/dzialo_orgonowe.html
Nie wiem czy działa czy nie bo nie testowałem. Zamieszczam tu tylko jako ciekawą rzecz.
Wysłany: 17:24, 04 Sty '08
Temat postu:
Ponad 40 tyś lat. Tyle czasu bylismy bombardowani przez to rzekomo szkodliwe promieniowanie i co? Mamy się dobrze. Więc to totalna ściema. Gdyby to było szkodliwe to o całym tym rozpylaniu byłoby głooooooośno we wszystkich mediach, a nie ma słowa. Po co ukrywają? Bo robią coś złego. Gdyby to naprawdę ratowało nas przed promieniowaniem (które nie szkodziło nam nigdy) to media przecież trąbiłyby całymi dniami jakie to wojsko jest kochane, że nam pomaga, jaka to ogromna instytucja charytatywna dla dobra ludzkości. Po co ukrywają? Bo robią coś złego.
Wysłany: 16:54, 13 Lut '09
Temat postu:
dostalem to dzis na maila...
piotr
rozmawialem z kolezka z WP, na gg:
cyt.
(JA)
sciemniacie, a nato rozpyla metale ciezkie w atmosferze
(JA)
pod pretekstem ochrony atmosfery przed promieniowaniem slonecznycm
(ON)
A CO JA SIERŻANT MOGIE
(wsparcie informatyczno-telekomunikacyjne) czy jakos tak sie nazywaja, jednostka miesci sie w otulinie lasu kabackeigo
dzielnica kabaty albo pyry, sprawdz
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2 »
Strona 1 z 2