Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 13:05, 04 Kwi '09
Temat postu:
Bardzo dobry wykład, szczególnie część 2 i 3, o samym codexie bardzo mało ale facet rozwija tematykę NWO, również polskie wstawki przez autora są bardzo dobre. Proponuję utworzyć osobny temat z tymi 3 wykładami i zmienić trochę opis z codenxu bardziej na NWO.
Wysłany: 14:43, 04 Kwi '09
Temat postu:
super są dopisane napisy, przyznać się kto to zrobił.
a o filmie powiem krótko
o kurwa...
_________________ Kiedy wyeliminuje się wszytko co niemożliwe, cokolwiek pozostanie, choćby nie wiem jak nieprawdopodobne, musi być prawdą."
Wysłany: 08:33, 08 Kwi '09
Temat postu:
Bardzo dobry materiał. Serdeczne dzięki dla autorów polskiej wersji (tłumaczy i montażystów)! Mam cichą nadzieję, że doczekamy się także filmu w jednym kawałku z wtopionymi napisami, bez zapowiedzi kolejnych odcinków, które jak rozumiem zostały przygotowane pod YT.
Wysłany: 10:55, 08 Kwi '09
Temat postu:
Tak. Absolutnie super materiał. To jest zdecydowanie najlepszy wykład jaki miałem przyjemność obejrzeć. Bardzo dobrze zrobione wtrącenia dotyczące Polski. Brawa dla autora! Gdzieś tam wyłapałem kilka ortograficznych - ale to zupełnie nieistotne.
Słusznie Crane zauważa:
"Czy w 2010 będziemy mogli kupować zdrowe i naturalne? Pewnie tak."
Od razu nie zaczną przecież strzelać do dilerów natury.
"Czy w 2020 będziemy mogli? Obawiam się, że nie."
Nawet się nie obejrzymy jak wprowadzą takie radosne praktyki i zaostrzanie prawa.
Crane wykłada całą kawę na ławę. W innych tematach na forum ktoś gada o UFO, ktoś o Teletubisiach, ktoś o Holomitokauście, ktoś o innych pierdołach a temat Codexu wiecznie spada i spada a przecież jest najrealniejszym z poruszanych na forum problemów I JEST CHOLERNYM, PRAWDZIWYM ZAGROŻENIEM DLA NAS WSZYSTKICH.
Ten temat musi wisieć na wierzchu, ewentualnie cały rozdział na forum o Kodeksie. Nie ma prawa spadać.
Ile osób z Was podpisało już petycję w sprawie referendum?
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2 »
Strona 1 z 2