|
Autor
|
Wiadomość |
Aya Sophia
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 11:07, 12 Maj '09
Temat postu: David Icke - Project Camelot [PL] |
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Waldek
|
Wysłany: 12:14, 12 Maj '09
Temat postu: |
|
|
Bardzo ciekawy wywiad, świetne podsumowanie działalności Davida i całego matrixa, w którym obecnie przebywamy
Cytat: | "You must be the change you want to see in the world." - Gandhi |
_________________ Waldek1984.info
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
outlaw87
|
|
Powrót do góry
|
|
|
redmuluc
|
Wysłany: 12:56, 12 Maj '09
|
|
Wywiad ten dedykuję WSZYSTKIM KTÓRZY SIĘ KŁÓCĄ NA TYM FORUM.
Mamy tak mało czasu, a tak niewiele porozumienia pomiędzy NAMI.
PRZYSZŁOŚĆ JEST TERAZ. Kawaleria już jest tutaj i TO MY nią jesteśmy.
Illuminaci trzymają Nasz rozwój niemal, na poziomie Epoki Kamienia.
To czym dysponujemy jest zaledwie cieniem tego czym powinniśmy dysponować
i TO MUSIMY ZMIENIĆ.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aya Sophia
|
|
Powrót do góry
|
|
|
outlaw87
|
Wysłany: 17:58, 12 Maj '09
|
|
Genialne 2 godziny w wykonaniu David'a ,tylko jedno mnie wkurzało ta para "prowadzących" kowboj i pani filozof Byli tam po prostu zbędni. Wydawało mi sie że czasami nawet David był wkurzony że mu przerywają i zadają zawiłe pytania.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
zainteresowany
|
Wysłany: 18:05, 12 Maj '09
|
|
Kurde nie oglądałem jeszcze. Dopiero zassałem , ale jak Prawdziwy tak ocenił to zabieram się za oglądanie
_________________ Myśl jest bronią.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Przesmiewca
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 19:10, 12 Maj '09
|
|
Za długi wywiad - nie warto oglądać :\
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
ZielonyStreet
|
Wysłany: 12:10, 13 Maj '09
|
|
kikla filmow ogladalem tego kolesia, ten narazie prawie w polowie, ale pozwole sobie powiedzie cos, koles czasmi gada od rzeczy, ale wplata to takie madre zdania, ze tak manipuluje slowami, ze zaraz jestes wstanie kolesia wziasc na calkiem normalnego i wogole to co mowi za prawdziwe, Jest swietnym manipulatorem slowami, ale lubie go sluchac, dlatego ze on tak naprawde nie zmusza mnie do przynaleznosci, typu sekta, albo do kupowania czegokolwiek, ale zmusza mnie do ogladania jego bredni. lubie go ogladac, ze to ze swietnie gada i rzuca super zdania, ktore potrafia mnie przekonac.
chociaz cenne to co on mowi to mowi ze dobrze jest jak jestem obserwatorem tego wszystkiego, a nie tylko uczestniczem w jego przekazie.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Kozak
|
Wysłany: 16:32, 13 Maj '09
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Driver84
|
Wysłany: 22:42, 14 Maj '09
|
|
WOOOW!!! Chyba NAJLEPSZY wywiad/wyklad Icke'a jaki widziałem do tej pory(tj. Camelot), SUPER SUPER i jeszcze raz SUPER, przebija Beyond The... (jeśli już się go widziało ;] ) już od dawna brakowało mi czegoś takiego pięknie skumulowana wiedza, ciekawa dyskusja
Pozdro
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Driver84
|
Wysłany: 00:08, 15 Maj '09
|
|
OK, wlasnie skonczylem ogladac ostatni odc.... to teraz moze inaczej: BRAWO BRAWO i jeszcze raz BRAWO!!! Biorąc pod uwagę różnorodność wiadomosci jakie mozna znalezc na forum w podobnej tematyce TEN wywiad przemawia do mnie w 100%... Całkowicie też obalił moje małe podejrzenia co do Icke'a, i generalnie bardzo POZYTYWNIE nastawił mnie na NASZĄ przyszłość jako ludzkości Sam ostatnio dostrzegam ze swiadomosc wielu ludzi b. szybko sie pozytywnie rozwija, zmienia.
WLK dzieki za tłumaczenie (choć w sumie nauczyłem sie juz nadazac za niektorymi szybkimi myslami ickea )
generalnie .. masakra, od dawna czekałem na coś takiego
Jeszcze raz
Pozdrawiam całe forum
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
BlackiceWR
|
Wysłany: 00:39, 15 Maj '09
|
|
Zastanawia mnie ten czynnik X
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Driver84
|
Wysłany: 01:07, 15 Maj '09
|
|
hehe mnie też... osobiście czynnik X uważam już chyba.. za Boga, Stwórcę.. w sumie pasuje ;P jest to to COŚ co jest w stanie OGARNĄĆ i STWORZYĆ to wszystko, te (WSZECH)ŚWIATY, ich złożoność, wielopoziomowość, wielowymiarowosc, sposób ich postrzegania przez kazdą, różną jednostkę, zwierzę, człowieka, wyższe formy, itp etc.... z SIEBIE SAMEGO //polecam Deep Sky Hubble Image w HiRes, kazda plamka to galaktyka z miliardami gwiazd i układów slonecznych w nich zawartych (o ile pamietam całkowity czas naswietlania przez teleskop to 11dni z hakiem(!!!!!!! TAKI TELESKOP!!!)//
....i co najlepsze- być KAŻDĄ pojedynczą świadomą cząsteczką tego STWORZENIA, razem tworząc CAŁOŚĆ....
Czochra mózg, nie? ;P
hehe
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
outlaw87
|
Wysłany: 10:04, 15 Maj '09
|
|
Driver84 napisał: | hehe mnie też... osobiście czynnik X uważam już chyba.. za Boga, Stwórcę.. w sumie pasuje ;P jest to to COŚ co jest w stanie OGARNĄĆ i STWORZYĆ to wszystko, te (WSZECH)ŚWIATY, ich złożoność, wielopoziomowość, wielowymiarowosc, sposób ich postrzegania przez kazdą, różną jednostkę, zwierzę, człowieka, wyższe formy, itp etc.... z SIEBIE SAMEGO //polecam Deep Sky Hubble Image w HiRes, kazda plamka to galaktyka z miliardami gwiazd i układów slonecznych w nich zawartych (o ile pamietam całkowity czas naswietlania przez teleskop to 11dni z hakiem(!!!!!!! TAKI TELESKOP!!!)//
....i co najlepsze- być KAŻDĄ pojedynczą świadomą cząsteczką tego STWORZENIA, razem tworząc CAŁOŚĆ....
Czochra mózg, nie? ;P
hehe |
Jaki Bóg , przecież jakbyś sie dokładniej wsuchał w Icka to wiedziałbyś że to wszystko co widzisz, czujesz , smakujesz etc. ,to wszystko dzieje sie w Twojej głowie i Bóg nie ma nic do tego.
Czynnik X to też dla mnie zagadka, ale to nie Bóg
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Maestro
|
Wysłany: 22:33, 16 Maj '09
|
|
Świetny wywiad godny polecenia. X nas uratuje bez niego nie damy rady, coś mi to przypomina...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|