AndyPSV, to, że dla Twojego rozumu jest coś nie pojęte, nie oznacza to tym samym, iż jest to niemożliwe. Jesteś kolejnym fanatykiem, który wszędzie widzi NWO. Ludzie spokojnie, sceptycyzm, a paranoja są dwoma różnymi pojęciami. Oczywiście nie neguję prawdziwości tworzenia się NWO, lecz czy w każdej idei opierającej się na zniesieniu państw trzeba doszukiwać się nowego porządku światowego...Jeszcze najlepiej to oskarż anarchistów za tworzenie NWO, bo także chcą oni znieść państwa.
Naprawdę, Twój tok myślenia jest niebywale niezrozumiały, ponieważ ruch zeitgeist zdecydowanie neguje słuszność istnienia polityki, religii i ogółem sprawowanie władzy nad ludźmi, więc nie mam pojęcia jak można porównać go do NWO.
Piszesz, że ten system to utopia? Nie mam zamiaru Cię obrażać, lecz posługujesz się po prostu absurdalnym myśleniem, ponieważ gdy teorii opierającej się na tolerancji, wolności i dobrobycie, nie wprowadzisz w czyn, to bynajmniej nie powinieneś piać, iż jest to utopia.
Cytat: |
a co jesli bede chcial miec silke w swoim domu, bede musial jezdzic 10km do publicznej silki? gdzie kazdy sie spoci i w ogole |
...a kto Ci zabraniałby mieć siłownię w domu? Czy w jakimkolwiek filmie pochodzącym z głównej strony zeitgeist, było gdzieś powiedziane, że nie będziesz mógł posiadać własności prywatnej?
Cytat: |
niee to nie przejdzie |
Właśnie "władcy tego świata", bardzo chcą by większość ludzi czuła się bezradna i by kierowała się ignorancją w stosunku do niebezpiecznych dla nich idei.