|
Autor
|
Wiadomość |
DIABEU242
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 16:59, 24 Paź '08
Temat postu: zakaz na naturalną medycynę i swoją hodowlę żywności |
|
|
ALARM!
Szykują nam zakaz na naturalną medycynę i naturalną produkcję żywności
Unia Europejska 'gotuje' nam nowe dyrektywy zgodnie z którymi mieszkańcy Unii Europejskiej:
1) mają być pozbawieni możliwości korzystania z ziół i suplementów żywnościowych - sprzedaż ww. będzie nielegalna od 2009r.
2) od 2010 CAŁA żywność ma być napromieniowywana i szpikowana dodatkami i pestycydami
3) WSZYSTKIE zwierzęta (łącznie z hodowanymi ekologicznie) mają zażywać antybiotyki i hormony wzrostu.
4) a uprawa przydomowa warzyw i owoców ma być objęta specjalnymi zezwoleniami i nie będzie możliwa bez zezwolenia
TO WSZYSTKO OCZYWIŚCIE W TROSCE O NASZE ZDROWIE
Trzeba zebrać milion podpisów, by ogłosić unijne referendum.
> > http://www.eu-referendum.org/polski/petitions/natural_remedies.php
> >
> > Więcej informacji (jeśli ktoś może przetłumaczyć, to bardzo prosimy):
> > http://www.thebestofrawfood.com/codex-alimentarius.html
> > http://www.anhcampaign.org/campaigns/freedom-health-choice
> >
> > Pomóż kampanii przeciwko GMO - czytaj:
http://gmo.icppc.pl/index.php?id=30
Jak dla mnie to totalne skurwysyństwo. Zamierzają wprowadzic gen Terminator i przejąć tymi dyrektywami całą produkcję żywności, aby nikt nie mógł być niezależny od systemu. Oj szykuje się szykuje, bo ludziom berety pospadają gdy dowiedzą się o tym, ze głosujac na UE teraz dostaną po dupach.
Osobiście zagotowałem się aż zabulgotało.
Czy rozumiecie co to oznacza?
Koniecznie trzeba powstrzymać ten spisek przeciwko ludzkości i wolności.
Ciekawe co na to rolnicy, którzy nie zechcą kupować jednorocznego bezpłodnego zboża od firm produkujących genetycznie zmodyfikowane nasiona... w dodatku napromieniowane, sztucznie pędzone, kurewsko niezdrowe i krytycznie śmiercionośne.
Rozdawajcie to tylu ludziom ilu się da.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Mijak
|
Wysłany: 17:13, 24 Paź '08
Temat postu: |
|
|
ghouqtreuopi#!#@TR%435gvdfhg!!! (wypowiedziane/wygulgotane/wyryczane głosem pełnym furii)
Żaden inny komentarz mi nie przychodzi do głowy.
Podpisujcie te podpisy, ludzie!
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko nielogiczne i mało prawdopodobne.
GG 7434411
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
vendetta7
|
|
Powrót do góry
|
|
|
JackBlood
|
Wysłany: 17:35, 24 Paź '08
|
|
Jeżeli podoba się Wam to co Microsoft robi w dziedzinie informatyki to będziecie zachwyceni tym co Monsanto planuje zrobić w rolnictwie.
Monsanto chce się stać żywnościowym Microsoftem. Wyobraźcie sobie sytuację w której patenty na wszystkie ziarna na planecie ma Monsanto i cały świat musi co roku kupować nowego "Windows'a" (ziarno pod uprawę) by się wyżywić.
Jak się Wam wydaje? Jak USA chce utrzymać status imperium?
Dokładnie taki jest plan. Wywołać najpierw głęboką jak tylko się da recesję podwyższając ceny energii, narzucając limity CO2, narzucając Europie limity produkcji, zużywając produkty rolne do produkcji biopaliw, niszcząc afrykańskie rolnictwo przerzucając tam światowe nadwyżki. Kiedy recesja przemieni się w wielki głód i ludzie będą umierali milionami na ulicach zachodnich stolic media zaczną winę za głód zrzucać na zacofane i prymitywne rolnictwo. GMO zostanie zaprezentowane jako cud który zbawi świat i zapewni ze już nikt nigdy nie będzie głodował. Efektem będzie Amerykański monopol na ziarna do zasiewów.
_________________ "Jeden człowiek nie zmieni świata, ale jeden człowiek może przekazać informację która zmieni świat." David Icke
www.infowars.patrz.pl
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
zderzak
|
Wysłany: 17:42, 24 Paź '08
|
|
nie no ja tam ziolo czasem lubie "zazyc" ale od tego to ja zdrowszy nie jestem to wiem na bank, chyba ze chodzi o rumianek na sraczke jak zlapie to pomaga i kurde nie wiem ze niby co maja zakazac rumianku? o co kaman?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Rep
|
Wysłany: 18:35, 24 Paź '08
|
|
Juz dzis na Onecie pisali ze mamy w Polsce najwiekszy na swiecie odsetek alergikow.
Ciekaw jestem jak duzo ludzie zniosa.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
p4lm
|
Wysłany: 18:37, 24 Paź '08
|
|
moglibyscie wrzucic jakies zrodlo do tego?
to co juz sobie marchewki nie posadze w ogrodku ?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Rep
|
Wysłany: 18:45, 24 Paź '08
|
|
Slyszalem o gosciu co sie wyniosl z RP do Ekwadoru.
Jak przejdzie im to i owce beda potulne to rozwaze wyjazd.
Tak sie sklada ze mam ogrodek, uprawy, mala chodowle i nie zamierzam z tego rezygnowac.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Rivera
|
Wysłany: 19:52, 24 Paź '08
|
|
Podpisane.
Wyslalem linka do petycji wszystkim osobom w mojej firmie, jakies 500 osob. Zrobcie to samo jak macie mozliwosc.
_________________ THE THREE FORCES
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Nero12
|
Wysłany: 19:59, 24 Paź '08
|
|
juz dawno podpisalem. Warto przypominac o tym co jakis czas.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Spektrometr
|
Wysłany: 20:00, 24 Paź '08
|
|
p4lm napisał: | moglibyscie wrzucic jakies zrodlo do tego?
to co juz sobie marchewki nie posadze w ogrodku ? |
viewtopic.php?t=3818&highlight=codex+alimentarius
_________________ Błędem jest jedynie założenie, że w świecie obowiązują prawa logiki klasycznej.
Tymczasem świat trzeba badać, a nie przyjmować założenia.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
p4lm
|
Wysłany: 20:02, 24 Paź '08
|
|
podpisze sie pod tym ale nie wiem czy to cos da.
nawet jesli dojdzie do referendum i nawet jesli referendum odrzuci ta poprawke o medycynie naturalnej to oni i tak zrobia z tego kpinę jak zrobili kpinę z demokracji w Irlandii bo jak wiemy referendum w sprawie traktatu bedzie powtorzone, a to niezgodne z jakakolwiek zasada demokracji i wolnosci. Jesli zaglosowano raz na NIE - tak powinno zostac, a nie usilnie dążyć do określonego wyniku, a nuż sie uda za 5tym razem. Zapewne ktos wezmie sporo pieniedzy za to, aby przeprowadzic ochoczą kampanię w Irlandii na rzecz pozytywnego postrzegania traktatu lisbonskiego, o ktorym nikt nic tak naprawde nie wie a kazdy sie wymądrza (nawet ja), ale wiem ze sa tam zapisy ktore dla mnie sa na NIE.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Samouczek
|
Wysłany: 20:19, 24 Paź '08
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
tomaszek
|
Wysłany: 20:25, 24 Paź '08
|
|
Podpisałem - bez wiary w celowość akcji. Zrobią co chcą.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Rivera
|
Wysłany: 20:28, 24 Paź '08
|
|
tomaszek napisał: | Podpisałem - bez wiary w celowość akcji. Zrobią co chcą. |
Nie tyle sama petycja jest wazna, bo masz racje, zrobia co chca, ale za jej pomoca mozna dotrzec do wielu ludzi ktorzy byc moze lykna temat.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
watpiacy_marek
|
Wysłany: 20:54, 24 Paź '08
|
|
A da się wyżywić 6 mld ludzi zdrowym jedzeniem ? Bo widzę tylko narzekania na tym forum ,ataki na głupią Amerykę (brakuje mi ataków na Rosję ,Chiny ,Koree,Białoruś itd. itp.) ,ale konkretnych rozwiązań nie przeczytałem . Jak wyżywić zdrowo 6 mld ludzi i jednocześnie zapewnić zatrudnienie kilku mld ludzi na tej planecie ?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
tomaszek
|
Wysłany: 21:04, 24 Paź '08
|
|
watpiacy_marek napisał: | A da się wyżywić 6 mld ludzi zdrowym jedzeniem ? Bo widzę tylko narzekania na tym forum ,ataki na głupią Amerykę (brakuje mi ataków na Rosję ,Chiny ,Koree,Białoruś itd. itp.) ,ale konkretnych rozwiązań nie przeczytałem . Jak wyżywić zdrowo 6 mld ludzi i jednocześnie zapewnić zatrudnienie kilku mld ludzi na tej planecie ? |
A po co komu 6 mld przeżuwających szczęk? nie może być mniej?
Jak będą jeść żarcie ściśle kontrolowane to zniknie problem...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Samouczek
|
Wysłany: 21:21, 24 Paź '08
|
|
Przestrzegam przed tzw. „krytycznymi organizacjami, fundacjami forami“, które to w Polsce rosną jak grzyby po deszczu. Bardzo często jest tak, ze pod płaszczykiem tych krytycznych, alternatywnych organizacji ukrywa się przemysł.
Kompleks medyczno przemysłowy, który to utrzymuje i sponsoruje (zwłaszcza prezentacje internetowe) te organizacje, fundacje!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Tańcząca
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Rep
|
Wysłany: 22:08, 24 Paź '08
|
|
Da sie wyzywic.
Nawet wiecej.
Oczywiscie jesli:
- nie bedzie sie przerabiac zywnosci na biopaliwa,
- nie bedzie sie promowac miesozerswa (hodowla zwierzat wymaga duzo zboz),
- nie bedzie spekulacji zywnoscia (traktowanie zywnosci jako paliwa, towaru spekulacyjnego - commodity)
- nie bedzie sie promowac trawnikow przydomowych ale ogrodki domowe,
- nie bedzie sie zabraniac ugrodkow domowych,
- nie bedzie doplat do ziemi lezacej odlogiem,
- nie bedzie limitow produkcji rolnej,
- nie bedzie zakazu dla wydajnych, majacych szerokie zastosowanie i niewymagajacych pestycydow i latwych roslin jak KONOPIA,
- nie bedzie chemtrails czyli spryskiwania / manipulowania pogoda,
itd.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
zderzak
|
Wysłany: 22:17, 24 Paź '08
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
przebudzony
|
Wysłany: 07:57, 25 Paź '08
|
|
Trudno to sobie wyobrazić że w 2010 policja będzie milionom polaków zamykać ogródki działkowe, bo mają własną niezależną żywność. Myślę że właśnie dlatego że wydaje się to takie niewiarygodne, ludzie nie zdają sobie sprawy z powagi problemu.
_________________ Nie sprzeczaj się z Bimim. Nie krytykuj tego tego co mówi Bimi. Zawsze zgadzaj się z tym co mówi Bimi. Kochaj gejów tak jak Bimi. Nie krytykuj gejów. Inaczej dostaniesz 1 post na dzień. To się nazywa wolność słowa w rozumieniu Bimiego.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Rivera
|
Wysłany: 15:01, 25 Paź '08
|
|
przebudzony napisał: | Trudno to sobie wyobrazić że w 2010 policja będzie milionom polaków zamykać ogródki działkowe, bo mają własną niezależną żywność. Myślę że właśnie dlatego że wydaje się to takie niewiarygodne, ludzie nie zdają sobie sprawy z powagi problemu. |
W Unii zamykaja ludzi za poglady (np za negowanie Holokaustu). Dlaczego mieliby nie zamykac ogrodkow? To sprawa mniejszego kalibru. Zyjemy w XXIwiecznym Zwiazku Radzieckim, a ci ktorzy glosowali za wejsciem do Unii Kołchozów powinni sie teraz przeprowadzic do Korei Pln, dostana to czego chcieli tylko troche wczesniej i w nieco bardziej surowych okolicznosciach
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Zoltan_Ch
|
Wysłany: 16:15, 25 Paź '08
|
|
przebudzony napisał: | Trudno to sobie wyobrazić że w 2010 policja będzie milionom polaków zamykać ogródki działkowe, bo mają własną niezależną żywność. Myślę że właśnie dlatego że wydaje się to takie niewiarygodne, ludzie nie zdają sobie sprawy z powagi problemu. |
Do niedawna praktycznie nie możliwy był handel winami produkowanym w polskich małych winnicach, przez to, że były narzucone te same wymogi co wielkim firmą. Więc zakaz handlu marchewką na straganie nie jest wcale taki nonsensowny i wzięty z kosmosu, zresztą handel mięsem przez rolnika też jest chyba niemożliwy.
_________________ ...Każdy sen, ten czarowny i piękny, zbyt długo śniony zamienia się w koszmar. A z takiego budzimy się z krzykiem...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Spektrometr
|
Wysłany: 18:19, 25 Paź '08
|
|
Zoltan_Ch napisał: | ...zresztą handel mięsem przez rolnika też jest chyba niemożliwy. |
Niezupełnie !
Handlowcy
chcący nadal sprzedawać
mięso, wędlinę i inne produkty
spożywcze na bazarach, muszą wyposażyć
swoje stoisko w bieżącą wodę,
chłodnie, podłogi łatwo zmywalne,
ściany wyłożone kafelkami.
Dokumenty od lekarza weterynarii potwierdzające,
iż mięso jest wolne od chorób, pasożytów etc
Wszystko po to, by zwiększyć bezpieczeństwo sanitarne i zapewnić
konsumentom naprawdę zdrową
żywność.
_________________ Błędem jest jedynie założenie, że w świecie obowiązują prawa logiki klasycznej.
Tymczasem świat trzeba badać, a nie przyjmować założenia.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|