|
Autor
|
Wiadomość |
lukashh
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
|
Powrót do góry
|
|
|
chemik87
|
Wysłany: 04:31, 27 Kwi '10
Temat postu: |
|
|
Proponuje skręcić jakiś filmik z jego udziałem, zebrać wszystkie najciekawsze wypowiedzi w jakimś, krótkim filmiku z dobrym podkładem wizualno-muzycznym. Jak ktoś znajdzie chwilę wolnego czasu to zachęcam, może w tym roku dzięki internetowi się przebije inteligentny i doświadczony polityk ?
_________________ Zapraszam do rejestracji na nowym i oddolnym portalu informacyjnym.
http://omon.pl/index.php/rejestracja?invitecode=chemik87
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
5k18a
|
Wysłany: 09:46, 27 Kwi '10
|
|
Naszczęście JKM jest tylko planktonem politycznym i mało kto odda swój głos na tego oszołoma.
_________________ Z Korwina wyrosłem jak z Teletubisiów.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Faraon
|
Wysłany: 10:00, 27 Kwi '10
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Wyspa
|
|
Powrót do góry
|
|
|
AQuatro
|
Wysłany: 10:18, 27 Kwi '10
|
|
Wydaje mi się, że gdybym miał głosować. To być może bym na niego zagłosował. Niestety nie głosuję.
Jak się go słucha raz drugi, jest fajny. Jednak jeżeli słucha się go zbyt często, to widać, że strasznie się powtarza.
_________________ Zobacz też tutaj
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
JA
|
Wysłany: 10:27, 27 Kwi '10
|
|
Cytat: | Wydaje mi się, że gdybym miał głosować. To być może bym na niego zagłosował. Niestety nie głosuję.
Jak się go słucha raz drugi, jest fajny. Jednak jeżeli słucha się go zbyt często, to widać, że strasznie się powtarza. |
A powtarzanie się co ma w związku z tym co chce przekazać i zrobić? Tak pytam, bo wolę poważne zarzuty niż gadanie, że się nie zagłosuje, bo się powtarza. Co to za argument?
I tak na niego nie zagłosuję z oczywistych dla wielu tutaj powodów
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
5k18a
|
Wysłany: 10:35, 27 Kwi '10
|
|
Cóż całe to wasze poparcie jest gówno warte a wiara w niego naiwna... ale wolny to kraj i można popierać każde odstępstwo od normy. Korwin nawet gdyby cudem się przeczołgał, to postąpiłby bardziej patriotycznie jeżeli zrezygnowałby i dał to swoje 0,01% poparcia komuś kto by tego bardziej potrzebował, przynajmniej żeby kaczor nie dostał więcej głosów.
_________________ Z Korwina wyrosłem jak z Teletubisiów.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
lukashh
|
Wysłany: 10:42, 27 Kwi '10
|
|
5k18a napisał: | Naszczęście JKM jest tylko planktonem politycznym i mało kto odda swój głos na tego oszołoma. |
Media go właśnie tak przedstawiają jako oszołom. Ja wole takiego "oszołoma" bo widać, że jest szczery w tym co robi i troche świrnięty w pozytywnym sensie. Na moje oko nie da się go tak łatwo skorumpować.
Dość obietnic pajacyków z PO i Pisu.
I nie kieruj się myśleniem - ja na niego nie zagłosuje bo mało osób na niego odda głos bo wtedy osłabiasz jego kandydaturę a w mediach i tak go nie będą pokazywać za często.
Głosuj na kogo chcesz a nie kogo ci "wskażą" sondaże albo komu dadzą więcej minet w TV.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aqua
|
Wysłany: 11:02, 27 Kwi '10
|
|
Nie głosuj na nikogo.
Im niższa frekwencja tym bardziej zabolą ich miliardy wydane na propagandą wyborczą.
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Loko
|
Wysłany: 13:16, 27 Kwi '10
|
|
Aqua napisał: | Nie głosuj na nikogo.
Im niższa frekwencja tym bardziej zabolą ich miliardy wydane na propagandą wyborczą. |
Chyba żartujesz. Podniosą sobie dotację z budżetu i już. Nawet nie kiwniesz palcem w bucie. Im wystarczy nawet 11% rzeczywistego poparcia narodu jak przy jednych z ostatnich wyborów europejskich i mają większość.
Pójdziesz zagłosować na UPR, a w poniedziałek zobaczysz w lokalu wyborczym przy UPR 0 głosów. Głosów nie ważnych 1
Jeden z ciekawszych fragmentów z wykładu pokazujących gdzie jesteśmy. Dobry do zmontowania w fajny filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=CTxW4LF1jsU
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
cez
|
Wysłany: 15:07, 27 Kwi '10
|
|
JKM to chyba jedyny polityk, który jest godny objęcia urzędu prezydenckiego. Niestety propaganda WSI, TVP i tych co rządzą politykami jak marionetkami wiedzą dobrze, że "ciemny lud" zatańczy tak jak im zagrają.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Arwena
|
Wysłany: 15:35, 27 Kwi '10
|
|
Wyspa napisał: | Ja zagłosuje na JKM |
i ja rowniez!
_________________ możliwość pomylenia się to część bycia wolnym
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
sebek2k
|
Wysłany: 16:46, 27 Kwi '10
|
|
i ja zagłosuje na JKM, zastanawiam się jeszcze czy może Dariuszem Kosiur jak zbierze podpisy. Zobaczymy
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Caramba
|
|
Powrót do góry
|
|
|
coppadonna
|
Wysłany: 18:09, 27 Kwi '10
|
|
haha, a ja z was mam niezły ubaw.
Powodzenia życzę.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
spaceship
|
Wysłany: 19:28, 27 Kwi '10
|
|
a ja mam niezły ubaw z tych co maja niezły ubaw.
Również życzę powodzenia
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
FreeG
|
Wysłany: 06:51, 28 Kwi '10
|
|
A ja nie mam zwyczaju podniecać się nic nieznaczącym konkursem piękności dla mas i nie głosuję.
To jedyny sposób, żeby pokazać swój sprzeciw. Im niższa frekwencja, tym bardziej mnie ucieszy
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
M8
|
Wysłany: 11:18, 28 Kwi '10
|
|
Nie głosujecie bo nie chce wam się ruszyć dupy na wybory, a swoje lenistwo tłumaczycie tym że są zmanipulowane. Gdybyśmy walczyli o wolność to na pewno nie zobaczyłbym was na barykadach, bo wtedy siedzielibyście w domu i oglądali TV żeby dowiedzieć się kto wygrywa.
Wszystko co potraficie to siedzieć na forum i narzekać na rzeczywistość zamiast wziąć się za jej naprawianie.
Zagłosuje na JKM!
_________________ Zapraszam na forum o ezoteryce i okultyźmie: http://transgresja.em8.pl
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
8N
|
Wysłany: 11:30, 28 Kwi '10
|
|
M8 - nie uogólniaj aż tak. Znam wiele osób, które nie idą na wybory bo wiedzą, że gdyby wybory mogłyby coś zmienić już dawno byłyby zakazane. Niestety nie mamy szans na polskiego Václava Klausa bo po pierwsze nie widzę nikogo z taką charyzmą i poparciem wśrod kandydatów, a po drugie w mediach będzie jedynie głośno o duecie Kaczyński-Komorowski. Przecież i tym razem media wybiorą za nas. Niech motłoch żyje sobie dalej w świadomości, że zakreślając X może odmienić swój los. Jak widać na przestrzeni 20 lat kolejne wybory przyczyniały się do zrobienia z Polski potęgi szybko rosnącym, gigantycznym długu publicznym. Cytując jeden z kawałków sam postąpię podobnie: "pier***e, nie będę głosował w waszych wyborach, sami wybierzcie swego władcę potwora". Jeśli mamy coś zmieniać zacznijmy sami od siebie i swojego otoczenia.
_________________ Everything is OK
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
FreeG
|
Wysłany: 12:02, 28 Kwi '10
|
|
M8 napisał: | Nie głosujecie bo nie chce wam się ruszyć dupy na wybory, a swoje lenistwo tłumaczycie tym że są zmanipulowane. Gdybyśmy walczyli o wolność to na pewno nie zobaczyłbym was na barykadach, bo wtedy siedzielibyście w domu i oglądali TV żeby dowiedzieć się kto wygrywa.
Wszystko co potraficie to siedzieć na forum i narzekać na rzeczywistość zamiast wziąć się za jej naprawianie.
Zagłosuje na JKM! |
Skąd pomysł, że nie ruszę dupy, bo mi się nie chce?
Chce mi się i dlatego ruszę dupę starając się w różny sposób przekonać szare masy biegnące do lokali wyborczych, że to co robią jest bezsensowne i po prostu głupie. Żyję już trochę na tym świecie, przeżyłem trzech prezydentów i kilka partii rządzących. Jak było, tak jest i trzeba być bardzo naiwnym, żeby dać się łapać na kolejne wybory
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Sikorski
|
Wysłany: 13:59, 28 Kwi '10
|
|
APEL
Apeluję do wszystkich, którzy nie idą na wybory twierdząc, że nie robią tego z powodu, że nie chce im się ruszyć dupy lecz z powodu, że to nic nie da.
Macie świetną szansę jednak ruszyć dupska i coś zmienić!
Wystarczy, że pójdziecie na wybory, wybierzecie kartę, wyciągniecie gruby mazak i napiszecie na karcie coś buntowniczego, wystarczy np. słowo "bunt" albo cokolwiek kreatywnego, a już najlepiej zorganizować ogólnopolską akcję żeby wszyscy pisali jedno i to samo, jeśli jest tak jak mówicie, że ludzie nie idą na wybory z powodu, że wiedzą że to nic nie zmieni oraz zaprzeczają, że to z powodu lenistwa to takich buntowniczych kart powinno być parę milionów, czego media już nie przemilczą, bo jak ukryć fakt, że 50% Polaków poszło na wybory i 20% z tych 50% głosowało na PO, a drugie 20% z tych 50% na PiS, a gdzie reszta 10%? No właśnie tego media już nie przemilczą tak więc tym samym dałem Wam szansę udowodnić, że nie idziecie na wybory nie z lenistwa lecz celowo.
pasi?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 14:08, 28 Kwi '10
|
|
Sikorski napisał: | APEL
Apeluję do wszystkich, którzy nie idą na wybory twierdząc, że nie robią tego z powodu, że nie chce im się ruszyć dupy lecz z powodu, że to nic nie da.
Macie świetną szansę jednak ruszyć dupska i coś zmienić!
Wystarczy, że pójdziecie na wybory, wybierzecie kartę, wyciągniecie gruby mazak i napiszecie na karcie coś buntowniczego, wystarczy np. słowo "bunt" albo cokolwiek kreatywnego, a już najlepiej zorganizować ogólnopolską akcję żeby wszyscy pisali jedno i to samo, jeśli jest tak jak mówicie, że ludzie nie idą na wybory z powodu, że wiedzą że to nic nie zmieni oraz zaprzeczają, że to z powodu lenistwa to takich buntowniczych kart powinno być parę milionów, czego media już nie przemilczą, bo jak ukryć fakt, że 50% Polaków poszło na wybory i 20% z tych 50% głosowało na PO, a drugie 20% z tych 50% na PiS, a gdzie reszta 10%? No właśnie tego media już nie przemilczą tak więc tym samym dałem Wam szansę udowodnić, że nie idziecie na wybory nie z lenistwa lecz celowo.
pasi? |
Żeby to odniosło skutek, ludzie musieliby się jakoś zorganizować/przygotować, do takiej akcji. Najlepiej, żeby tekst owego przejawu buntu był ujednolicony, to mogłoby sugerowac politykom że ludzie się organizują w swoim "sprzeciwie" .
Kiedys jak byłem na wyborach , zaznaczyłem wszystkich i napisałem: KAŻDY INNY , WSZYSCY TACY SAMI , niestety nikt nie mówił o tym w TV, czy chociaż w lokalnym radiu
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=0K4J90s1A2M
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
FreeG
|
Wysłany: 16:22, 28 Kwi '10
|
|
Ordel napisał: | Żeby to odniosło skutek, ludzie musieliby się jakoś zorganizować/przygotować, do takiej akcji. Najlepiej, żeby tekst owego przejawu buntu był ujednolicony, to mogłoby sugerowac politykom że ludzie się organizują w swoim "sprzeciwie" .
Kiedys jak byłem na wyborach , zaznaczyłem wszystkich i napisałem: KAŻDY INNY , WSZYSCY TACY SAMI , niestety nikt nie mówił o tym w TV, czy chociaż w lokalnym radiu |
Dokładnie. O tym nikt się nie dowie. Jedynie podwyższymy frekwencję, a ona właśnie może być oznaką buntu. Jedyną zauważalną oznaką.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
5k18a
|
Wysłany: 16:38, 28 Kwi '10
|
|
ludzie buntują się już od tysięcy lat i buntować się będą nadal - taka to już tradycja. Tylko dla czego w tak głupi sposób?
Mój głos ma Komorowski, ale jak lubicie marnować głosy to zagłosujcie nawet na kononowicza
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|