Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 11:19, 19 Gru '08
Temat postu:
Gdzie mogę znaleźć bardziej szczegółowe informacje na tematy o których mówi Icke? Niestety nie jestem na razie w stanie przeczytać jego książek po angielsku.
Ten film skłonił mnie do rejestracji na forum.
Jeśli chodzi o część trzecią jest ona dla mnie w pełni logiczna i zrozumiała, natomiast pierwsze dwie części traktujące o Iluminati, gadzich rodach, Marsie są ciekawe ale w kluczowych momentach Icke odsyła nas do swoich książek. Nurtuje mnie wiele pytań. Choćby takich jak: Czemu właśnie "Gadzie"? Jak mieszały się rasy? Najlepszy by był jakis mini wykres: która z jaką i jak mają sie do tego te gadzie rody. Czemu wogóle się mieszali z rasami ziemskimi? Na jakiej podstawie Icke to wszystko twierdzi, na jakiej podstawie doszedł do wniosków o tajnych rytuałach, piciu krwi, i czemu to ma służyć? Czemu tak niesamowicie wielką rolę w tych rodach odgrywa symbolika? Jak do tego wszystkiego ma się nasza biała rasa, czyli kim jestem według tej teorii. Itd, itp.
A może ktoś czytał i pokrótce (jeśli to mozliwe ) coś napisze.
Wysłany: 12:22, 19 Gru '08
Temat postu:
Z materiałów filmowych, które już przetłumaczył Redmuluc można się dużo dowiedzieć.
Z tego co wiem przetłumaczy też książkę Davida "The Biggest Secret".
W ciągu kilku tygodni dostępny będzie film Dana Wintera: "The Purpose Of DNA".
Jest on doskonałym uzupełnieniem wszystkiego co dotyczy Reptilian i upadłego DNA.
Dużo informacji znajdziesz też w filmach:
- David Icke & Credo Mutwa - Reptilian Agenda PL - viewtopic.php?t=4020
- David Icke - Revelations Of A Mother Goddess PL (wysyłam właśnie na Dailymotion)
_________________ Waldek1984.info
Wysłany: 13:06, 19 Gru '08
Temat postu:
@Waldek
Nie wiesz może, co redmuluc zamierza zrobić z przetłumaczoną książką? Chodzi mi o to, czy udostępni ją w sieci, czy też da ją do druku i sprzedaży.
Wysłany: 13:10, 19 Gru '08
Temat postu:
Dziękuję za tak szybki odzew. Na tle tej teorii takie wydarzenia jak choćby 11/09, fakty o IG Farben, prawdziwy cel UE, itp, układają się w logiczną całość, a film Matrix, czy książka Limes Inferior przestają być już tylko dziełami z kręgu fantastyki naukowej.
Wysłany: 17:27, 20 Gru '08
Temat postu:
Veritatis napisał:
@Waldek
Nie wiesz może, co redmuluc zamierza zrobić z przetłumaczoną książką? Chodzi mi o to, czy udostępni ją w sieci, czy też da ją do druku i sprzedaży.
Redmuluc napisał w listopadzie:
"Zbliżamy się coraz bardziej do wydania książki Davida Icka."
Wysłany: 16:32, 21 Gru '08
Temat postu: Dan Wintera
Ok sprawy mają się następująco:
Miałem mnóstwo pracy w firmie, czyli jak zwykle pod koniec roku. wszyscy chcą wszystko na ostatnią chwilę. Na szczęście ciśnienie spadło.
Dan Wintera już gotowy. I nadaje się do oglądania na DVD-sprawdziłem,
bo napisy są zrobione perfekcyjnie.
Jestem zachwycony Danem Winterem.
Mam nadzieję że naświetli on Wam w Naukowy sposób o co biega w tej gadziej manipulacji.
Bo prawdę mówiąc, dopiero ten gość, mi wszystko wyjaśnił, poszedł on o wiele wiele dalej niż jakikolwiek inny badacz. Wiec aby zrozumieć niektóre pojęcia i terminy niestety chwilowo musicie sami poszperać.Słownik pojęć Dana ukaże się trochę później.
Cutting Edge umieszczę cześć 1 wykładu za 2 dni tak myślę.
W międzyczasie będziecie mogli sobie ściągnąć całość.
Jest gotowa też część 3, część 2 miał zrobić kolega ale niestety się nie odzywa więc
"znowu zrób to sam"... Prośba, jeżeli już ktoś się oferuje z pomocą to niech dotrzymuje słowa.
Mamy wydawcę, będzie strona www jest zarezerwowany i wykupiony adres w NASK , wydawca obiecał że udostępni swoje zasoby. Książki będą oficjalne i w wersji wydrukowanej. Wydawca przejął sprawy związane z prawami autorskimi. Bo jak na razie nie mamy zgody od Icka (nie odpowiada), więc obiecał że będzie załatwiał to telefonicznie.
Istniejące napisy są poprawiane i uwzględniam wszystkie wsze uwagi, będzie można je na 100% odtwarzać na DVD.
Wysłany: 17:46, 21 Gru '08
Temat postu: Re: Dan Wintera
redmuluc napisał:
Mamy wydawcę, będzie strona www jest zarezerwowany i wykupiony adres w NASK , wydawca obiecał że udostępni swoje zasoby. Książki będą oficjalne i w wersji wydrukowanej. Wydawca przejął sprawy związane z prawami autorskimi. Bo jak na razie nie mamy zgody od Icka (nie odpowiada), więc obiecał że będzie załatwiał to telefonicznie.
To w planach jest więcej książek Davida po polsku?
_________________ Waldek1984.info
Wysłany: 07:37, 23 Gru '08
Temat postu:
Jeśli ktoś zaczął cierpieć na niestrawność z powodu "reptilian" to dorzucam suplement do jej likwidacji. Jerzy Florczykowski przygotował ów specyfik już dawno tłumacząc przypadek Jima Sparksa po naszemu:
Download here
Później możecie już całkowicie "dobić" dolegliwość poniższą stronką:
http://www.projectcamelot.net/jim_sparks.html
Wysłany: 12:32, 23 Gru '08
Temat postu:
WALDEK1984 jaki będzie następny i kiedy film davida icke na youtube, bo chciałbym go przegrać na dvd. Wieczorem niestety wyjeżdżam na pogańskie święta bożego narodzenia i nie będzie Mnie kilka dni.
Wysłany: 15:14, 23 Gru '08
Temat postu:
XTC88 napisał:
WALDEK1984 jaki będzie następny i kiedy film davida icke na youtube, bo chciałbym go przegrać na dvd. Wieczorem niestety wyjeżdżam na pogańskie święta bożego narodzenia i nie będzie Mnie kilka dni.
Dzisiaj wrzucę Dana Wintera - "The Purpose of DNA".
Po świętach powinno już być "Beyond the cutting edge"
Wysłany: 23:07, 27 Gru '08
Temat postu:
ghostface napisał:
tak na szybko.
biali-jaszczurki,marsjanie lub annunaki (mozna sobie wybrac)
kolorowi- jeszcze normalni ludzie
Mieszkam w szkocji.Tutaj zmarla mi ciocia(biala),po sekcji zwlok przeprowadzonej przez doktora z pakistanu (kolorowy) okozalo sie ze "cos tam" i dlatego zmarla.
Nastepnym "klientem" doktora byl uchodzca z afryki(kolorowy).Po sekcji okazalo sie sie ze zmarl na "cos tam innego".
Do czego zmierzam? Dlaczego doktor ne podniosi alarmu na skale swiatowa skoro wlasnie przeprowadzil sekcje czlowieka i gada o takich samych postaciach? Cyba gdzies w srodku jest roznica,bo jesli nie to gdzie? Mozna powiedziec ze doktor nie widzial roznic,pomylil sie ,czy nie dostrzegl,ale na swiecie takich operacji przeprowadza sie tysiace i nie wierze w to iz kazdy jest tak slepy.
No chyba ze doktorzy to ludzie gryzonie a operuja krety.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3
Strona 3 z 3