Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 17:18, 12 Lut '12
Temat postu:
Adam Polo - ale dowaliłeś bitocentów na zakład:
Cytat:
Justyna Kowalczyk zdobędzie kryształową kulę w koncowej klasyfikacji PŚ
A to wcale nie takie pewne, Marit w tej chwili ma przewagę w PŚ i jest
w dobrej o ile nie lepszej formie niż Justyna, możliwe, że shinobi zgarnie całą pulę
Wysłany: 20:12, 12 Lut '12
Temat postu:
Jasne, że nie jest pewne. Ale obstawiłem z 3 powodów:
1. Kibicuję Justynie, która jako jedyna z czołówki nie ma "astmy"
2. Bez ryzyka nie ma zabawy. A 0.01btc to 0.01 ryzyka
3. Może wyższe stawki skuszą innych forumowiczów do zainteresowania się btc i propagowanym tu hazardem .
_________________ "Bądźmy realistami, żądajmy niemożliwego"
Wysłany: 11:35, 15 Cze '12
Temat postu:
Właśnie pojawił się fantastyczny w swojej prostocie zakład z cyklu "perpetuum mobile", czy też "masło maślane" .
Jest genialny...bo mój
PS. Nie zachęcam do obstawiania, bo przegram. Ale z drugiej strony nie możecie obstawiać, jak nie macie bitków
Wysłany: 21:45, 16 Cze '12
Temat postu:
Adam Polo napisał:
Właśnie pojawił się fantastyczny w swojej prostocie zakład z cyklu "perpetuum mobile", czy też "masło maślane" .
Wybacz Adam, ale postanowiłem ukrócić twoje nadzieje na odzyskanie tych 5 centów - mam nadzieję, ze nie spodziewałeś się niczego innego z mojej strony.
Wysłany: 22:56, 17 Cze '12
Temat postu:
Bimi, byłem pewien, że pożyczysz tego bitcoina, żeby mnie ograbić! To się nazywa manipulacja!
Wysłany: 00:19, 18 Cze '12
Temat postu:
Adam Polo napisał:
Bimi, byłem pewien, że pożyczysz tego bitcoina, żeby mnie ograbić! To się nazywa manipulacja!
Ja bym to nazwał głupotą.
Czego się spodziewałeś? Że ludzie w dobroci nie postawią i wygrasz? Przecież ten zakład od momentu jak go zatwierdziłeś był dla ciebie przegrany.
Jak by Bimi tego nie skończył, to ja bym postawił na koniec tyle ile brakowało.
Następnym razem bardzo uważnie organizuj zakłady. Lub lepiej dawaj napiwki;)
Wysłany: 00:32, 18 Cze '12
Temat postu:
Drogi goral. Głupotą jest wierzyć, że ja tu chciałem wygrać. Doceń pomysł. Idea była doskonała w moim mniemaniu.
Wskazałem Ci niebo, gapisz się na palec...
Wysłany: 12:43, 05 Kwi '13
Temat postu:
Propozycja zakładu: Stawiam bitcenta przeciwko orzechom, że 1btc osiągnie do 15 maja 1000pln/szt
Wysłany: 12:52, 05 Kwi '13
Temat postu:
tutaj zakłady nie mają sensu, bo za małe jest zainteresowanie, przez co za mała pula, przez co za mało emocji.
już lepiej skorzystajcie z serwisu typu http://www.betsofbitco.in/
Wysłany: 10:11, 13 Mar '14
Temat postu:
Działanie serwisu zakładów zostało odwieszone.
Aby go nie zaśmiecać groszami, minimalna stawka to obecnie pięciokrotność jednego napiwku.
Link do strony zakładów: bets.php - można go zawsze znaleźć w rozwijanym menu pod pozycją "Konto" (dostępną tylko po zalogowaniu).
Ponieważ serwis był przez dość długo czas wyłączony gdy kod strony ulegał zmianom, coś może nie działać, zwłaszcza na początku. Wiec jakby co, proszę zgłaszać wszelkie usterki i podejrzane zachowania.
Wysłany: 14:21, 13 Mar '14
Temat postu:
Chyba wszystko działa i fajnie to wygląda.
P.S.
możesz gdzieś wrzucić info nad polem tekstowym, że chodzi o mBTC, bo też za pierwszym razem napisałem z zerami na przodzie
Brakuje mi jeszcze info potencjalnej wygranej, tak jak to ma miejsce w podatkach kapuścianych:
Cytat:
Dotychczasowa(2) liczba postów w bieżącym okresie rozliczeniowym wynosi 8, zaś na jego koniec szacuje się ją na 100 sztuk, co sprowadza się do honorarium wynoszącego około 0.367 mBTC za post.
Tutaj mogłoby być coś w rodzaju:
Cytat:
postawiłeś na [tak/nie] jeśli zgadłeś to dostaniesz X mBTC
Wysłany: 14:31, 13 Mar '14
Temat postu:
ktos sie interesuje formula 1? sa potezne zmiany od tego roku w specyfikacji bolidow i po testach zimowych bardzo blado wygladaja teamy napedzane silnikami renault. w zasadzie sukcesem bedzie jesli w ogole dojada do mety. niezawodnosc jest z reszta glownym problemem pozostalych zespolow. wobec powyzszego proponuje zaklad: 'czy w pierwszym wyscigu - gp australii dojedzie do mety wiecej niz 11 bolidow?'. wyscig bedzie w ta niedziele.
Wysłany: 03:42, 01 Kwi '14
Temat postu:
A ja gratuluję zwycięzcom w pierwszym Bitkowym konkursie po wznowieniu zakładów.
Wyniki skomentuję tak: Prima Aprilis
Nie cieszcie się za bardzo, odegram się na tym drugim. Do zobaczenia na 5100USD
_________________ */ Wróżę z fusów. Na księżycu. I to na pewno nie jest ziemski księżyc.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5 »
Strona 3 z 5