Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 14:49, 23 Paź '10
Temat postu:
Ron Paul zawsze spoko.
Dziwi mnie nieco jednak, że Bimi wrzuca jego wypowiedzi, skoro ten stanowczo odrzuca wszelkie teorie spiskowe o 9/11.
_________________ Bimi 7 lat po 9/11 nie wiedział, ze w Pentagonie zgineli jacyś pracownicy. Byl rownie zdziwiony, gdy odkryl, ze w siedzibie departamentu obrony USA pracują wojskowi. viewpost.php?p=47182
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 01:31, 24 Paź '10
Temat postu:
Adun napisał:
Ron Paul zawsze spoko.
Dziwi mnie nieco jednak, że Bimi wrzuca jego wypowiedzi, skoro ten stanowczo odrzuca wszelkie teorie spiskowe o 9/11.
erde o podobnym avatarze do Bimiego
Wydaje mi się, że ten kto się zainteresuje 9/11 wnioski wyciągnie sobie sam. Ron Paul nie jest od osądzania czy to był spisek czy nie on jest od obrony konstytucji, bo przypuszczam, że na temat 9/11 nie posiada wystarczającej wiedzy podobnie jak my, gdzie swoje zdanie opieramy na podstawie filmów typu "9/11 hoax" i zawartych tam wypowiedzi ludzi przedstawianych jako kompetentnych.
I zgodnie z dedukcją Rona Paula w wyżej umieszczonym filmiku - faktem jest to, że w Iraku jest ropa i nie odnaleziono broni masowego rażenia, Afganistan to jeden z największych o ile nie największych producentów narkotyków, a kontrola społeczeństwa pod płaszczem zagrożenia terrorystycznego jest rządowi na rękę. Wnioski można wyciągnąć samemu i się domyślać. Natomiast Ron Paul nie jest osobą, która publicznie powinna upominać się o tragedię z 2001.