W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Sławosz w kosmosie  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 310
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
p4lm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:55, 16 Lip '25   Temat postu: Sławosz w kosmosie Odpowiedz z cytatem

Ja tylko chciałem napomknąć ciekawostkę, bo w sumie sam się dowiedziałem przez przypadek słuchając radia. Polska za lot Sławosza wyłożyła 278mln zł i to się ma podobno zwrócić z nawiązką.
Ja rozumiem, że w dzisiejszych czasach rozdawnictwa to nie są duże pieniądze, ale jednak 2 szpitale by zbudował. Chociaż nie jestem do końca przekonany o konieczności szpitali skoro pracują w nich same kurwy i złodzieje.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:29, 16 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
to się ma podobno zwrócić z nawiązką.

a ja nie rozumiem jak kasa wyłożona na przyjemność jednego typa ma się komukolwiek "zwrócić" Laughing
Jebie mnie te trzysta baniek, nie takie sumy się rozpływają - ale nie znoszę pieprzenia bzdur Mad
de93ial

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:09, 17 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wysłanie kontyngentu do Afganistanu też miało "się zwrócić" albo przynajmniej przynieść wymierne korzyści.

W Iraku podobnie.

Teraz z Ukrainą też miało być tak piknie.

A jest jak zwykle.
Wersja PL
Powrót do góry
King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:41, 17 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak pierwszy raz usłyszałem o jakimś kurwa kosmonaucie Sławoszu?! To się obsmakałem po kolana. Kłopot cały polega na tym, żeby o tym gościu mówiło się od lat 20 dajmy na to. Że jest pasjonatem, że uczy się tu i tu, robi jakieś postępy, odkrycia, badania, że jest obiecującym kandydatem na lot w kosmos itp itd. A co się wydarzyło? Wyciągnęli jakiegoś Sławosza z kapelusza i jeb kurwa drugi Hermaszewski. Wracamy do filmu Wag the dog o kreowaniu faktów medialnych - czyli propagandy.

Dalej zwróćcie uwagę na pojawienie się mistrzów paletki "Pierwszy globalny sukces Iga osiągnęła w Paryżu, w październiku 2020 r"
Czy ten drugi artysta i wszyscy łoooooooo kurwa Polska potęgą tenisa jest i basta i cała Polska ryj w telewizor a w tym czasie dźganki a potem Putler. I gwiazdy mówią łostatnia prosta i chałwa z Ukrainu! Propaganda jest tak chujowa jak chujowy jest naród. I to jest zatrważające, że gamemasterzy stwierdzili jasno że to w zupełności wystarczy jak to Gryguć mawia na polińską mierzwę.

I jeszcze szczypta sarkazmu.

Zaraz na pierwszej konferencji Sławosz powie widziałem z kosmosu wielką, niezależną Łukrajinu a łobok niej nieco mniejszą bratnią banderze Polskę.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:05, 19 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ktoś ostatnio, chyba Kalbarczyk, powiedział że to wszystko jest jedną wielką ustawką, żeby wypromować jakąś Wiśniewską (?) - pierwsze słyszę - i wkrótce zobaczymy ją w polityce ...pomyślałem że przesadza.

Aż tu nagle
OLIGARCHIA — Donald Tusk popełnia błąd promując Aleksandrę Uznańską-Wiśniewską i jej tatusia milionera

Nie zwracać uwagi na pieprzenie doktorka ("Tusk nacjonalistą" Very Happy -śmiechowe ) ... Ale podaje kilka ciekawych faktów.
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:12, 19 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ordel

Post zebrał 140 sat

PostWysłany: 10:16, 13 Sie '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobre kino kosztuje, statyści, kostiumy, efekty specjalne no i trzeba jeszcze zarobić. W skrócie, w dupie był gówno widział.
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:31, 14 Sie '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słabosz pierdolony aktor Zasrański Rolling Eyes

Wykopane z bloga @Bacy (bacologia)

Cytat:
Mamy dziś piękną pogodę i przepiękne podsumowanie misji kosmicznej „naszego” pana z kosmosu. Pan Słabosz, który został pierogiem, rzeczywiście miał słabszy dzień kiedy nastawiał ostrość oraz migawkę. No nie mogę – rżałem jak koń razem z tymi murzynami.
Ten poniższy film to kawał dobrej, profesjonalnej roboty – 18 minut, w których każda sekunda bezcenna. Gdybym był reżyserem to bym się nie powstydził i zgłosił do Oscara w kategori efekty specjalne. Sztuczna inteligencja zmiażdżyła tę oszukańczą szopkę z lewitującymi pierogami i zdemaskowała rzekomą misję kosmiczną jako rzeczywistość tyle że wirtualną – jak żeśmy tu wszyscy od samego początku tej farsy zgodnie to podejrzewali. Pan z kosmosu miał ogromne szczęście, że zdemaskował go subtelny ChatGPT. Bo gdyby zabrał się za niego Grok, zmasowany „chuj mu w dupę” rozsadziłby go od wewnątrz…
No a jaki jest morał z tej opowieści?
Morał jest taki, że skoro za malwersację środków publicznych – czyli ze skarbu państwa do skarbu kieszeni prywatnej – chodzi o jakieś sto – dwieście baniek – aresztowano CAŁY sąd, bodajże w Krakowie, calusieńki – czyli wszystkich pracowników, począwszy od księgowej aż do prezesa sądu i dyrektora, łącznie ponad 60 osób, (szerzej będzie o tym wkrótce) no to kuźwa na co CBA czeka w przypadku tej nędznej szopki kosmicznej, która posłużyła do malwersacji prawie dwóch miliardów!? I do zrobienia z wszystkich władz tego kraju po prostu idiotów. Nadskakiwali bowiem Słaboszowi wszyscy, zupełnie jak kelnerzy, jakby pan z kosmosu co najmniej zaanektował Księżyc i Marsa dla Rzeczpospolitej, no ale przecież z małym wyjątkiem Andżeja Dudy to raczej nie byli debile. Chyba.
Dwie duże bańki ze skarbu państwa wyprowadzono! Do kieszeni prywatnej!
Ja nie wiem jak w kosmosie ale na Ziemi jeśli sportowiec bierze doping to się go pozbawia medali i dyskwalfikuje. Na przykład tego kolesia Armstronga, który z siedem razy wygrywał Tour de France.
A co z kosmonatami, którzy się nielegalnie wspomagali rzeczywistością wirtualną? Szukając głupszych od siebie?
Jak każdy jutuber Słabosz ma pełne prawo za swoje robić sobie lans. I na pierogi gdzie tylko zechce sobie latać. Nawet do Dubaju jeśli ma taki kaprys. Ale nie ma prawa za publiczne pieniądze oszukiwać wszystkich i co najgorsze przynosić wstydu dla całej Polski – bo przecież ta nędzna szopka wydostanie się na cały świat jak już będzie do ostatniej śrubki obnażona. I przez oprogramowanie do wykrywania fałszerstw do końca wymaglowana. Wydostanie i przyniesie dla całego kraju tsunami obciachu i żenady.
Ja myślę, że Polacy powinni wnieść zbiorowy akt oskarżenia i domagać się od misjonarza Słabosza pokrycia kosztów jego prywatnej wycieczki na pierogi i odszkodowania za szkodliwe działania na rzecz wizerunku Polski za granicą.
Naukowe eksperymenty? Ehe… pierogi i krewetki na krakersach. No kurwa, cały dosłownie świat nauki na wyniki tych „naukowych eksperymentów” przez setki lat niecierpliwie czekał…
No ale jasna strona jest taka, że sztuczna inteligencja robi robotę. I wszystkie szwindle jak trzeba obnaża. W mgnieniu oka. Co potwierdza po raz kolejny prawdziwość ich obaw co do niej. (Gadał o tym w kółko Kissinger) A siłą rzeczy te oszukańcze kanalie muszą się jej śmiertelnie bać, skoro cały ich system stoi przecież na fundamentach z oszustwa i kłamstwa. Mają pełne prawo do panicznego strachu przed jej możliwościami.
Kiedyś trzeba było kilkadziesiąt lat żeby mrówczą pracą i analizą klatka po klatce zdemaskować lipne lądowanie na Księżyciu. I obnażyć wszystkie błędy popełnione przez Stanleya Kubricka. A dziś proszę bardzo – kilka dni i latami przygotowywane oszustwo – niemal natychmiast zostaje obnażone i skompromitowane.
I jak tu nie kochać AI?
Ja jestem w niej zakochany. I w Pani Karmie. Albowiem to przecież sławni sprawdzacze faktów zaczęli wytwarzać oprogramowania do demaskowania deep faków, żeby „nas chronić przed oszustwami w sieci” – a tu proszę bardzo, bumerang jak zwykle u Pani Karmy epicko powraca.
Jak słusznie zauważono w komentarzach cała ta kosmiczna szopka to wyłącznie dzieło szwindlerów z PIS-u, którzy w porozumieniu z murikańskimi szwindlerami już bardzo dawno przygotowywali ten kolejny finansowy wałek. Oni Polaków okradli na dosłownie kosmiczne pieniądze.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do: