ooo to super! to tak naprawde wszystko sie rozegra za 10h i zostanie RON + ktos inny (i nikt nie zdobedzie wymaganej wiekszosci) i wtedy bedzie brokered conventation i 2 runda! tak czuje ze tak bedzie!
Zauwazylem ze inne bardzo popularne widea tez maja zepsute to "Views"
No i chyba licznik ruszył ...Filmik http://pl.youtube.com/watch?v=ryMliyeIDp4
na chwilę obecną ma 252138 wyświetleń...7666 ocen....9045 komentarzy...Prawdziwy rekord jak na czas dodania, a więc 4 lipca panie i panowie wszyscy do Waszyngtonu !!! Prawdopodobnie będzie przemówienie na wzór" I have a dream..." Martina Luthera Kinga z 1963 roku...Reasumując z przemówienie Rona wynika, że zabawa dopiero się zaczyna...Zaczyna robić się coraz ciekawiej .
Jak dla mnie wszystko pięknie ładnie składa się powoli na logiczną całość np. z objawieniem św. Jana..
"1 I widziałem, a oto Baranek stał na górze Syońskiej, a z nim sto
czterdzieści i cztery tysiące, mających imię Ojca jego napisane na czołach swoich.
2 I słyszałem głos z nieba, jako głos wielu wód, i jako głos gromu wielkiego; i słyszałem głos cytrystów grających na cytrach swoich.
3 A śpiewali, jakoby nową pieśń, przed stolicą i przed onem czworgiem zwierząt, i przed starcami, a żaden się nie mógł onej pieśni nauczyć, oprócz onych stu czterdziestu i czterech tysięcy, którzy są z ziemi kupieni.
4 Cić są, którzy się z niewiastami nie pokalali; bo pannami są. Ci są, którzy naśladują Baranka, gdziekolwiek idzie. Ci kupieni są z ludzi, aby byli pierwiastkami Bogu i Barankowi.
5 A w ustach ich nie znalazła się zdrada; albowiem są bez zmazy przed stolicą Bożą."
Jest to pieśń śpiewana przez ludzi najprawdziwszych...Pieśń Prawdy i Wolności...
P.S. Tu jest strona użytkownika, który ma przetłumaczonych kilka filmów z udziałem Rona Paula http://pl.youtube.com/user/Riddickerr
Jak dla mnie wszystko pięknie ładnie składa się powoli na logiczną całość np. z objawieniem św. Jana..
co ma piernik do wiatraka?
Witam
Widocznie w mojej opinii ma i nie piernik do wiatraka, tylko Dr. Ron Paul w roli proroka do przyszłych wydarzeń w USA. Chodzi o koneksje do różnych wizji i przepowiedni jakie miałem okazje przeczytać dotyczące najbliższej przyszłości, której Ron Paul i jego zwolennicy są częścią. Nie potrafiłem tylko ustalić z jakiego powodu i kto wywoła wojnę domową w USA, teraz wielce prawdopodobne(jak podkreślam w mojej opinii) jest to, że marsz 4 lipca w Waszyngtonie jest zaczątkiem ów chęci zmiany systemu co wywoła demonstracje siły. Zwolennicy Rona Paula kontra polityka pro-buszowska, gdzie policja i wojsko poprzez Patriot Act mają większe pole działania do tłumienia zapędów zwolenników REWOLUCJI. Będzie to walka jak sam Ron powiedział o Serca i umysły...
Wątpię, że odpowiedziałem na Twoje pytanie w pełni Cię satysfakcjonując, ale bynajmniej starałem się jak najbardziej oddać sens moich przypuszczeń.
P.S. Ten fragment objawienia św. Jana,który podałem w poprzednim poście w moim odczuciu rysuje obraz Kim jest Baranek i rangę marszu 4 lipca w Waszyngtonie i Kim są zwolennicy Proroka RONA
Pozdrawiam
no ale swoja droga to ktos wie kiedy u republikanów zostanie tylko 2wóch? (mi sie sniło ze Ron przeszedł dalej chyba 2 dni temu - znaczy ze zostało u republikanów 2óch)
Ron Paul NIE MA żadnych, nawet najmniejszych szans na odegranie jakiejkolwiek znaczącej roli w wyścigu wyborczym w Stanach. To taki odpowiednik Korwina-Mikke, tyle , że dużo bardziej zdroworozsądkowy. Jego postulaty, to w obecnym kontekście politycznym w USA, utopia i ryzykowny interes. Znaleziono na niego sposób lepszy niż na JFK. To ignorowanie. Sprawdza się zwłaszcza w naszych czasach, bo gdy w mediach jesteś umniejszany lub pomijany, to tak, jakby cię nie było. Wystarczy też człowieka wkomponować w ramy ekstrawagancji, by autorytarne i potrzebujące barana przewodniego społeczeństwo, natychmiast go skreśliło.
Ron Paul byłby - być może - antidotum, ale nie oszukujmy się.
Fed kreuje nowy kryzys, rząd amerykański wyraźnie zmierza do wywołania jakiegoś konfliktu zbrojnego, coś wisi w powietrzu.
To chyba Ci się nadal śni, bo McCain wczoraj zdobył wymagane minimum delegatów (1 191). Tak więc kandydat Republikanów jest już znany. Huckabee się wycofał, Paul chyba został. Ale przecież nie ma najmniejszych szans - McCain po prostu zdobył większość i tyle.
no chyba juz sie tego nie odkręci : P ale sniło mi sie ze w republikanach zostanie dwóch i teraz wlasnie tylu ich jest ale szkoda ze ten bubek zdobył nominacje : P pfff : P
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2
Strona 2 z 2