Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 21:29, 02 Paź '09
Temat postu:
Primo: Muchomory w tym roku wyjątkowo nie obrodziły
Sekundo: Z muchomorów można robić bardzo dobrą nalewkę, niestety wiedzą o tym tylko nieliczni koneserzy
Tercjo: Zawsze mnie to intrygowało, dlaczego piszący pierdoły mają tutaj większy limit od tych, co piszą coś bardziej konkretnego
Wysłany: 19:20, 03 Paź '09
Temat postu:
Raynold napisał:
Primo: Muchomory w tym roku wyjątkowo nie obrodziły
I tu pudło Raynold. Od razu widać że tej jesieni chyba jeszcze nie byłeś w lesie. Tych czerwonych skubańców jest bez liku. Mniej tylko sromotników, ale one zawsze były mniej liczne.
_________________ "bajka o demokracji, to największe gówno w jakie tylko ludzkość mogła wdepnąć"
Wysłany: 20:20, 04 Paź '09
Temat postu:
Ze mną są od dzieciństwa . Czerwone piękne,smaczne i mądre czerwone muchomory,rosną tam gdzie dobro . z tych stron zbierz ,jak chcesz ,tylko pamiętaj nie kop ich bo czują.
Wysłany: 20:28, 04 Paź '09
Temat postu:
czekan napisał:
tylko pamiętaj nie kop ich bo czują.
Dobrze napisane. Jak kazda roslina =)
_________________ Prawdę swą głoś spokojnie i jasno, słuchaj też tego co mówią inni, nawet głupcy i ignoranci, oni też mają swoją opowieść.
Wysłany: 19:19, 08 Paź '12
Temat postu:
Sezon na grzyby , uważam za rozpoczęty
to nie ja ,to nie ja .....
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Wysłany: 21:50, 20 Paź '12
Temat postu:
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /