|
Autor
|
Wiadomość |
85r
Post zebrał 0.000 mBTC Podarowałeś BTC
|
Wysłany: 12:00, 11 Paź '09
Temat postu: |
|
|
usuń mnie bez jajeczna cioto z tego forum prawdy dla niedorozwiniętych
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
tomeq
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
slidexman
|
Wysłany: 12:57, 11 Paź '09
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
DarkTech
|
Wysłany: 23:32, 13 Paź '09
|
|
Zobaczcie to podanie. podania.php?i=2602 Chyba nie trudno domyślić się czyjego jest autorstwa.
_________________ Prawda nieraz jest bardzo trudna do ustalenia, ale nigdy nie jest tak niedostępna jak wówczas kiedy jest niewygodna.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
the end
|
Wysłany: 12:02, 18 Cze '10
|
|
Bimi - ja już to wszystko rozumiem, tzn twoje postępowanie na tym forum.
Kiedy usłyszałem twój głos i twoją wypowiedz w radiu "wolne media", usłyszałem niedojrzały przedmutacyjny głosik zakompleksionego dzieciaka, nikogo więcej.
Jesteś zwykłym gówniarzem, podatnym na wszelkiego rodzaju sensacje.
Ty dzieciaku masz SWOJĄ prawdę, i nie dociekasz prawdy uniwersalnej.
Do wszystkich którzy chcą się tutaj zalogować:
Nie tykajcie GÓWNA to nie będzie śmierdziało!!!
_________________ ... ludzi światłych i inteligentnych,
od ludzi prymitywnych i głupich,
odróżnia mądrość, czyli wiedza o
przeszłości ...
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Evergreen
|
Wysłany: 22:36, 23 Paź '10
|
|
Bimi...gar mi siadł.
Powodzenia.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
lolo
|
Wysłany: 20:44, 18 Sty '18
|
|
Z prowizorycznego konta by napisać w pierdolni post czeka takiej o to wielkości łamigłówka
natomiast by napisać w pierdolni jako zalogowany to was też czeka powyżej ukazana przeszkoda czy tylko mnie ????
a pojawiła mi sie po wypowiedzi w tym temocie
viewtopic.php?t=26909&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
hmmmm, dziwne
_________________ praca czyni wolnym,powiedział pan do niewolnika ,minutę przed śmiercią
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
thecombo
|
Wysłany: 22:58, 18 Sty '18
|
|
lolo napisał: | Z prowizorycznego konta by napisać w pierdolni post czeka takiej o to wielkości łamigłówka
natomiast by napisać w pierdolni jako zalogowany to was też czeka powyżej ukazana przeszkoda czy tylko mnie ????
a pojawiła mi sie po wypowiedzi w tym temocie
viewtopic.php?t=26909&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
hmmmm, dziwne  |
Powineneś grzecznie podziękować za niepowtarzalną szansę, poruszenia kilku neuronów. Mnie tam pierdolnia zaczęła być znośniejsza bez tego nieustannego ślinotoku kilku chemicznych zjebów.
A przy okazji co za problem przeliczyć tę parę wierszy dla pomylśności własnej.
Przecież to tylko dodawanie, nikt ci nie każe sumować sinus ów z każdej liczb z dokładnością do 6 miejsc po przecinku.
Niewdzięcznośc baranów jest porażająca.
_________________ a uzyskane w ten sposob fundusze przeznaczyc na zaszczytny cel edukowania plaskoziemcow.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Goniec Króla
|
Wysłany: 23:25, 18 Sty '18
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
good why
|
Wysłany: 23:42, 18 Sty '18
|
|
chemicloo napisał: | Popieram. |
No chyba jednak nie, bo nagle z pierdolni zniknęły te wszystkie twoje multikonta od "good way" przez "szeklana" czy "qrzanka" na nickach udających Marylkę skończywszy. Twoje słowa nie pokrywają się z czynami, a zatem to tylko puste deklaracje hipokryty.
Swoją drogą to przykre, że już nawet twój niegdysiejszy (bodaj najwierniejszy) sojusznik płaskoziemski się na ciebie wypiął:
Powineneś grzecznie podziękować za niepowtarzalną szansę, poruszenia kilku neuronów. Mnie tam pierdolnia zaczęła być znośniejsza bez tego nieustannego ślinotoku [b]kilku chemicznych zjebów.[/b]
_________________ "Uwielbiam good why'a" - chemicloo
"Aj waj, wypunktował mnie. Lecę po ratunek do gei" - chemicloo vel WZBszambo alias szeklan itp.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
lolo
|
Wysłany: 21:28, 19 Sty '18
|
|
chemicloo napisał: | Popieram. |
chuj ci w dupe
_________________ praca czyni wolnym,powiedział pan do niewolnika ,minutę przed śmiercią
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Goniec Króla
|
Wysłany: 22:54, 19 Sty '18
|
|
archiwizacja:
good why napisał: | chemicloo napisał: | good why napisał: | już jeden użydkownik padł ofiarą twoich chorych intryg, tylko że on (martwe konto) akurat nie może się bronić. Wtedy co prawda bezpośrednio podszyłeś się pod wzmiankowanego 'grzanka' używając nicka 'qrzanek' | abstraCHUJąc od twoich chorych fantazji - primo: mogłem podszyć się co najwyżej pod qrzanka - skoro wg. ciebie miałem mieć takie konto tymczasowe, -a secundo: a skąd TY niby wiesz że "grzanek nie może się bronić"? Masz z nim jakiś kontakt??
Cytat: | , ale generalna zasada pozostaje ta sama: za przyczyną twojej pojebanej intrygi posty (wtedy twoje, teraz lolka) jednego użydkownika zostają przypisane drugiemu. |
HĘ? Jakiego znowu LOLKA? Posty "wtedy ...moje(?) (teraz lolka??) zostają przypisane.... komu? "drugiemu"?? TEMU DRUGIEMU? -aha, z tych "drugich" co ma je wzbg w podpisie ... A tak w ogóle TO KTO miał tu konto dr.lolek:)... Nooo... ktoś miał, bo jeszcze idzie poznać że ludzie tak się do kogoś zwracali - i tym kimś na pewno nie byłem ja . O ILE dobrze zaczynam kojarzyć twoje pogmatwane wynurzenia, insynuujesz jakoby doszło tu do jakiejś podmiany (przechwycenia?) kont użytkownika/ów na tym forum...(?) Hmm... robi się coraz ciekawiej... I KTO TU NIBY W TAKIM RAZIE INTRYGUJE, JA?? zaraz, zaraz -tak, teraz coś sobie przypominam -a czy tu nie było już kiedyś jakiegoś @good why'a?? Noo tak - a więc kto tu się pod kogo tak właściwie podszywa, he!?
Cytat: | Czy ty nie możesz funkcjonować bez odpierdalania w regularnych odstępach czasu takiej skyrwysyńskiej maniany? | uuuu, waż słowa podrostku, -swojej maaa........ niaany w to nie mieszaj. To nie ja zakładam tematy po pijanemu, a potem się dziwię, że ktoś mnie nie poznaje... tudzież nie ja intryguję ze zmianami nazwy, czy tam wręcz z przejęciem/przechwyceniem czyjegoś konta (kto za wami nadąży! ) ....ale coś mi to jednak przypomina: jak się , że użyję eufemizmu, "przejmuje czyjąś furę" -to potem też zazwyczaj dochodzi do przemalowania karoserii i przebicia numerów na nadwoziu.. Wiem, bo oglądam kryminały i filmy gangsterskie  |
Jednak jesteś ostro popierdolony. Bez odbioru. |
good why napisał: | Ja też nie, i doskonale o tym wiesz załgany chuju (dla niezorientowanych: nawet sam lolek wielokrotnie pisał o dobrowolnym oddaniu swojego konta). Widzę że w końcu zostałeś tutaj sam ze swoją psychozą. Cóż, solidnie na to zapracowałeś. Miłego pławienia się we własnym szambie, zasłużyłeś. Sajonara |
chemicloo napisał: | good why napisał: | Ja też nie, i doskonale o tym wiesz załgany chuju [(przypis mój ->) @wzbg - oto masz uzupełnienia do materiału w temacie "wulgaryzmy na forum". Knajackie odzywki tego porywczego prostaka ponownie dostarczają materiału dla twojego niecodziennego hobby] (dla niezorientowanych: nawet sam lolek wielokrotnie pisał o dobrowolnym oddaniu swojego konta). | Przypominam sobie jedynie, że wielokrotnie apelował aby mu "przejęte" konto zwrócić
Cytat: | Widzę że w końcu zostałeś tutaj sam ze swoją psychozą. | Absolutnie! Jesteś jeszcze ty, zawsze chętny do "sprostowań".
Cytat: | Cóż, solidnie na to zapracowałeś. Miłego pławienia się we własnym szambie, zasłużyłeś. Sajonara | Powtarzasz się, panie nadęty-jak-balon.  |
chemicloo napisał: | good why napisał: Cytat: |
No chyba jednak nie, bo nagle z pierdolni zniknęły te wszystkie twoje multikonta od "good way" przez "szeklana" czy "qrzanka" na nickach udających Marylkę skończywszy. Twoje słowa nie pokrywają się z czynami, a zatem to tylko puste deklaracje hipokryty. | a skoro już jesteśmy przy sprostowaniach... NIE WIEM O CZYM DO MNIE BREDZISZ. Nigdy nie miałem multikonta good why, szeklam, czy też grzaneq! ...nicki udające marylkę?! masz fantazję dziadku...
Cytat: | Twoje słowa nie pokrywają się z czynami, a zatem to tylko puste deklaracje hipokryty. | Kiedy ja naprawdę popieram działania bimisracji! (cytat poprawiony ->) Odkąd ta cyniczna gnojarka @marele dostała cyfrowy knebel na swój frontalny odbyt, pierdolnia bardzo zyskała na funkcjonalności! Doprawdy nie mam zielonego pojęcia co sobie ubzdurałeś z tymi "czynami" - w końcu można w pierdolni zamienić spokojnie kilka słów! Brawo Bimi!  |
Cytat: | Swoją drogą to przykre, że już nawet twój niegdysiejszy (bodaj najwierniejszy) sojusznik płaskoziemski się na ciebie wypiął:
Powineneś grzecznie podziękować za niepowtarzalną szansę, poruszenia kilku neuronów. Mnie tam pierdolnia zaczęła być znośniejsza bez tego nieustannego ślinotoku kilku chemicznych zjebów. Rolling Eyes |
błąd. najwierniejszy to był niejaki @grzanek - ale nie o tym... Jeśli idzie o ten przykry argument, że ktoś/coś na kogoś się (gdzieś) niby wypiął...  heh he - a cóż to za ślinotok?  No i? O czymś to niby świadczy - czy o kim?
Łzy poprzez śmiech... Z której strony mam biec za tym rykoszetem? To, swoją drogą chyba była ulubiona śpiewka gnojarki marele: ten cię opuścił, już cię nie lubi, nie rozmawia z tobą, nie masz przyjaciół, nikt z tobą nie gada... - ZOSTAŁEŚ SAM! ;D  -  nie wiadomo śmiać się, czy płakać.
_________________ w_Królestwie_TV
http://www.metrykakoronna.org.pl/
#zdejmijMaske i #wyjdźZchaty
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
good why
|
Wysłany: 01:45, 20 Sty '18
|
|
Cytat: | błąd. najwierniejszy to był niejaki @grzanek |
umiesz czytać baranie?
Cytat: | twój niegdysiejszy (bodaj najwierniejszy) sojusznik płaskoziemski |
_________________ "Uwielbiam good why'a" - chemicloo
"Aj waj, wypunktował mnie. Lecę po ratunek do gei" - chemicloo vel WZBszambo alias szeklan itp.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Aniołek
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Azyren
|
Wysłany: 06:36, 05 Sie '19
|
|
Aniołek napisał: | Goniec Króla napisał: | Popieram. | Wspieram!  |
Eee? Ty masz jakieś rozdwojenie jaźni @chemiś?
_________________ Stagflacja to połączenie inflacji i hiperinflacji ~ specjalista od ekonomii, filantrop, debil, @one1
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Aniołek
|
|
Powrót do góry