Z powodów mniej lub bardziej istotnych
każdy użytkownik forum ma ustawiony limit postów na dobę.
Przez "dobę" rozumie się dowolne 23 godziny - jeśli w ciągu ostatnich 23 godzin wysłałeś tyle postów ile wynosi twój limit, nie będziesz mógł wysłać kolejnego. Proszę też pamiętać, że założenie nowego tematu zużywa dwa posty z limitu.
Limit postów każdego użytkownika jest indywidualny, kontrolowany przez mnie i może (będzie) ulegać zmianie.
Na forum istnieje specjalna sekcja
Pierdolnia w której postowanie nie podlega limitom - tam sobie można popierdolić do woli.
Jeśli chcesz poprosić o zwiększenie limitu:
* Wyślij mi PW podając w niej linki do trzech swoich niedawnych postów o których myślisz że wniosły coś wartościowego do forum.
* Nie potwierdzam otrzymania wiadomości - jeśli wysłana wiadomość zniknie ci z folderu Do wysłania to znaczy, że ją przeczytałem. Na swoją wiadomość nie otrzymasz odpowiedzi, ani (tym bardziej) uzasadnienia decyzji.
* W przypadku odmowy zwiększenia limitu możesz spróbować ponownie, ale kolejna prośba musi zawierać trzy posty napisane już po wysłaniu poprzedniej. Inny słowy: musisz napisać co najmniej 3 nowe posty zanim spróbujesz ponownie i tylko te nowe możesz dołączyć do uzasadnienia.
* Nie czytam całych tematów - proszę przysyłać linki do swoich postów: