Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 10:59, 21 Kwi '09
Temat postu:
Brawo! Jedyne media które mają odwagę powiedzieć, że GMO jest szkodliwe i twórcy dążą do zysku wielkich korporacji kosztem zwykłych ludzi.
A co do zakazywania GMO w Niemczech i innych krajach. To nie jest tak, że zakażą jednej odmiany kukurydzy a 3 inne odmiany na boczku jest dopuszczonych?
A w tv tylko tańczą i gorują, gotują i tańczą.
_________________ ... ludzi światłych i inteligentnych,
od ludzi prymitywnych i głupich,
odróżnia mądrość, czyli wiedza o
przeszłości ...
Wysłany: 14:36, 21 Kwi '09
Temat postu:
Fanatyk religijny jest lepszy, kiedy doinformowany? Doprawdy piękne te nasze społeczeństwo: z jednej strony zamerykanizowane bezmózgi od TVNu, z drugiej ortodoksy z mafii katolickiej, tyle, że doinformowane w kwestii GMO... (A to też niepewne, bo gdy zapytacie słuchacza RM, jakie jest GMO, odpowie, że złe. W porządku, lecz dopytacie dlaczego i powie, że jest dziełem szatana.)
Wysłany: 15:04, 21 Kwi '09
Temat postu:
Jak do tej pory to tylko Radio Maryja i TV Trwam ma rzeczywiście interesujące, czasowo prawie nieograniczone dyskusje i zaprasza interesujących ludzi. ( nie jakies tam Forum 14 minutowe)!
Słuchaj Radia Maryja, oglądaj Tv Trwam, czytaj Nasz Dziennik - to sa czysto Polskie media!
Te w/w media nie są dla Buraków! Dla Buraków jest Wybiorcza i inne polskojęzyczne szmatławce!
Wysłany: 15:07, 21 Kwi '09
Temat postu:
@FreeG
Nie gniewaj się, nikt nie zamierzał obrazić Twojego braku uczuć religijnych.
PS. Pewna słuchaczka RM (w wieku typowym dla odbiorców tej rozgłośni) zagadnęła mnie, czy wiem, że za atakami z 11 września stoi rząd USA... Żaden oświecony ateista oglądający Szkło Kontaktowe nigdy mnie o to nie spytał.
Wysłany: 15:35, 21 Kwi '09
Temat postu:
Veritatis, on i tak nie zrozumie bo ma klapki na oczach nałożone przez media na temat RM.
Sam kiedyś wyśmiewałem Rydzyka i jego moherowe radyjko. Do kościoła nie chodzę obecnie , ale szlag mnie trafia jak widzę taką nachalną propagandę antykościół. Stado "powtarzaczy" które tylko powtarza w nieskończoność te same oklepane kłamstwa. RM nie jest antysemickie i fanatyczne. To mainstreamowe media je takimi kreują, uważacie się za oświeconych w sprawie NWO a nie możecie tego zrozumieć? Jesteście świadomi, że media kłamią ale jak jadą po kościele to przyklaskujecie z wyciągniętym jęzorem?
Wysłany: 16:39, 21 Kwi '09
Temat postu:
Bofain napisał:
Veritatis, on i tak nie zrozumie bo ma klapki na oczach nałożone przez media na temat RM.
Nie wypowiadaj się w ten sposób, bo nic o mnie nie wiesz. Krytykuję RM, Trwam i ND dokładnie tak samo, jak resztę komercyjnych gigantów, bo każde z nich ogłupia, lecz na swój sposób. Dawno temu przestałem używać pojęcia "moherowy beret" w stosunku do mediów katolickich, ponieważ tego typu osobniki są wszędzie, a wiek też różny. Koncern Rydzyka krytykuję, ponieważ: 1. Jestem ateistą, więc propagowanie każdej religii mi się nie podoba, 2. Są to media ściśle powiązane z konkretnymi partiami politycznymi, a jestem przeciw każdej z nich.
@Samouczek, dla buraków jest zarówno GW, TVN, jak i ND i Trwam. Sensowne informacje w dzisiejszych czasach znajdzie się tylko w internecie. Też do czasu... http://prawda2.info/viewtopic.php?t=7118