Myślę że sam fakt przyznania się nie jest tu istotny o ile w ogóle jakie kolwiek przyznanie się miało w ogóle miejsce...
Zobaczcie drugie dno takich Newsów gdyby rząd USA oficjalnie zamówił badania opinii publicznej czy 9/11 to robota USA czy Arabów to musiałby takie wyniki podać do wiadomości itd. Dając w CNN wiadomość o przyznaniu się terrorystów do zamachów tworzą ukryte badanie opinii społecznej na temat zamachów.Ktoś od nich czyta komenty później klasyfikuje je na te za i przeciw i mają jasny obraz kto w co wierzy i jakie jest poparcie to proste jak ....no
tak samo w naszym Onecie po takim artykule mamy tysiące komentarzy które dają dosyć jasny obraz tego w co wierzy społeczeństwo w naszym kraju zakładając że przeciętny kowalski w komentarzu własnoręcznie napisanym na forum będzie bardziej prawdziwy niż w ankiecie w co absolutne wierzę i co jest logiczne ....
Ps.Martwi mnie jedynie forma tego newsa bo
""Zabić was, zwalczyć was, zniszczyć was, terroryzować was, odpowiedzieć na wasze ataki - to wielki i uprawniony obowiązek naszej religii. Jesteśmy terrorystami do szpiku kości. I dzięki Bogu"
Znaczy tylko tyle że media i rządy maja nas za totalnych debili bo tylko debil uwierzy w takie słowa...
Normalny , etam normalny średnio upośledzony człowiek zada sobie pytanie co Arabowie mogą osiągnąć poprzez takie "przyznanie się do winy" i odpowiedź brzmi nic poza nienawiścią do islamu a chyba wzbudzanie nienawiście nie leży w ich interesie ale leży w interesie USrAela ...podobna sytuacja była po zabiciu Polskiego Geologa fala nie nawiści zalała Onet wszyscy prawie rządali krwi i pomsty ...i nastroje społeczne zostały zweryfikowane i zbadane zupełnie za darmo bez jakiejkolwiek ankiety ... prostota takiego działania czasami mnie przeraża ...myslę że kilka dobrych newsów skłoniło by naszych obywateli do wojny pomiedzy sobą wystarczyłoby dość wyraźnie zarysować i wskazać wroga ...O takie społeczeństwo NWO zawsze zabiegał i takie ma ...