neira
Cytat: |
a propos tego co ponizej Smile to jak czesto pisze to tylko moja sprawa. |
Słuchaj pisząc to oto zdanie:
Tanćząca
Najlepsze jest to neira ,że jak piszesz posta ,-(a bardzo rzadko go piszesz tak przy okazji)
to jedyne co zawsze mówisz od siebie to to, że dany temat jest nie związany z tematyką forum... |
Widzę ,że trzeba mówić dużymi literami bo pomimo ,że kobieta to subtelności nie wyczuła
...to wyjaśnię...:
1)Sama uważasz ,że wątek powinien być w śmietniku (bo nie jest na temat forum Twoim zdaniem), to ja nie rozumiem Twojego
celu pisania posta w ogóle w śmietnikowym wątku...jeśli wychodzisz z takiego założenia ,a tym bardziej ,że bardzo rzadko coś piszesz na forum można by pomyśleć ,iż lepiej byłoby gdybyś napisała coś w wątku typowo na forumowy temat i w dodatku coś więcej aniżeli ,(że wątek nie jest na temat forum )
Śmiem przypuszczać ,że w Twoim wydaniu wyglądało by to tak...wątek jest na temat forum dlatego nie jest w śmietniku...
2) Oczywiście , możesz pisać jak chcesz kiedy chcesz i co chcesz.
(masz do tego prawo)
Natomiast ja mogę
odnieść się do tego co napisałaś w sposób jaki ja chcę , gdzie chcę i z jakich powodów chcę.(mam do tego prawo)
3)
neira
no chyba ze akcje masturbateforpeace uwazasz za godna rzeczowej dyskusji. |
Tak bardzo dobrze ,że jest w śmietniku tylko ,że ja jestem usatysfakcjonowana ,że temat znalazł gdzie się znalazł jakby z innego paragrafu.
Dobra
@alkohol powiem po męsku czyli bez ogródek taki jesteś chłop na luzie więc Cie obejdzie
Alkohol:
guzik zrobiliscie do tej pory i guzik zrobicie teraz, bo guzik mozna zrobic. skonczmy z ta obluda! jestesmy nic nie znaczacymi ziarnkami piasku na ogromnej pustyni. gowno mozemy zrobic nawet ze swoim wlasnym zyciem, a co dopiero miec jakis wplyw na swiatowy konflikt. te informacje to zaraza, kiedy sobie to uswiadomicie?! |
Powiewa tu defetyzmem i krzykiem rozpaczy z Twojej podświadomości dlatego taki jesteś sfrustrowany?
No fakt jedni użytkownicy zamieniają tą frustrację ,(że niby ''ONI'' nas trzymają za jaja) w pisanie wieści ze świata w taki sposób ,że głos się jeży na głowie drudzy natomiast tak jak Ty odreagowują śmiechem , sarkazmem i powierzchownym luzem.
Pomyślałeś o tym w takim kontekście o sobie?
''znając '' trochę Twoją osobę przypuszczam ,że zdajesz sobie z tego sprawę więc w jakim celu błaznujesz?
Może w takim ,żeby sprawdzać reakcje użytkowników?
Alkohol
te informacje to zaraza, kiedy sobie to uswiadomicie?! |
Dla niektórych zaraza dla innych inspiracjęe... gdyby tak nie było , a byłyby by owe informację tylko zarazą , a w żadnym wypadku nie inspiracją to Ciebie na tym forum by nie było. Czyż nie?
Alkohol
zrobcie cos najpierw ze swoim wlasnym zyciem. skonczcie z niewolniczym trybem dnia, powoli odlaczajcie sie od systemu. pomyslcie o swoich najblizszych a nie o ludziach z krajow ktore gdyby nie byly pokazane w telewizji nawet nie wiedzielibyscie ze istnieja. |
Sądzę ,że duża cześć osób z tego forum tak właśnie robi.
Natomiast inna część może sobie nie zdawać nawet sprawy ,że są niewolnikami.
Ty wybrałeś taki sposób ich uświadamiania jaki właśnie prezentujesz.
Inni wybierają inne sposoby.
Alkohol
niczego to nie zmienia. powtarzam: chuja mozemy! |
Skoro uważasz ,że nic nie możesz to sam myślisz o sobie jako o niewolniku własnego umysłu.
No tak bardzo wysokie loty umysłowe to takie ,że jedyne co możemy zrobić to ręce w majtki...
gratuluję postawy....oraz gratuluję gustu wzmagającego Twoje seksualne podniecenie.
P.S nie mam nic więcej tutaj do dodania bo temat jest żałosny.
I zasługuję na ignora.
Jeśli ktoś chce jeszcze coś dodać w stylu ,że nie znam się na żartach lub inne etykietki od razu odpowiadam i mówię ,umiem używać radości z życia pełną parą i się nim cieszyć ,a także potrafię śmiać się pełną gębą.