Obejrzałem, pomyślałem i doszedłem do wniosków, że nie powiedział on tak naprawdę nic ciekawego
Różdżka za 900 dolarów wyprodukowana gdzieś w USA do sprawdzania marihuany. Toż to od razu wiadomo- ściema totalna. Dlaczego nie zajmie się czymś poważniejszym? Nie twierdzę, że różdżkarstwo to fakt, ale ten facet swoim występem zdecydowanie tego nie obalił.
Kręgi w zbożu. Był tu na forum cały temat o tym, dosyć ciekawy i przedstawiono tam w cholerę naprawdę interesujących piktogramów. Michael oczywiście skupia się na beznadziejnym logo zrobionym w photoshopie. I jeszcze pyta ironicznie dlaczego kosmici mieli by robić kręgi na polu nieznanego farmera. A gdyby zrobili je na polu należącym do McDonalds ( nie wiem, czy oni mają jakieś pola, taki przykład), to byłyby one bardziej wiarygodne? Szczerze wątpię.
Argument o tym, że ludzie wszędzie widzą twarze całkiem dobry. Chociaż to takie raczej logiczne
Następnie zaczyna temat o rozmowie ze zmarłymi i ni stąd ni z owąd, olewając zupełnie sprawę, przechodzi do Led Zeppelinów. No dlaczegóż?
Końcówka z Katie Melua to już typowy żart. Niech się gawiedź pośmieje.
Tak więc nic ciekawego to on nie powiedział. Starał się ośmieszyć temat, i nie ukrywajmy, nie wyszło mu
Stara taktyka, gdy nie możesz czegoś obalić, wyśmiej to.