Wpada święty na sabat czarownic
Zwykła prowokacja , nie mająca nic wspólnego z wolnością słowa . Czemu tylko nie mamy przyjemności oglądać takich prowokacji na sabatach PO . Bo PO to nie wioskowe głupki , tylko kurwy z klasą , i byle małolat ich nie podejdzie .
Widzę , że tylko czekana o którym nie zawsze mam najlepsze zdanie , nie dał się nabrać . Reszta jak dzieci : ale jaja, ( o gwałceniu też musi coś być ) no i nie wolno zapomnieć o nienawiści jak i genach które stoją za mordercami żydów
. Ja pierdole , to jest dopiero oszołomstwo .
Wiecie co w tym cyrku jest najciekawsze . Wszyscy przypierdalają się do tych co nie siedzą już przy stole , a wpierdalają resztki pod stołem. Zasadniczo cały cyrk medialny przeniósł się pod stół , a za stołem siedzą ci co w rękawiczkach wpierdalają społeczeństwo urobione na miękko , wdychające ich gazy z dupy .
Ten filmik to żenujący przykład prowokacji najgorszego sortu . Bo pismaków którzy szczują na PIS jestem w stanie zrozumieć , to ich praca , i biorę kasę . Ale jak ktoś robi to charytatywnie zapominając o PO skupiając się tylko na PIS jest jak najtańsza dziwka której za stówę ekstra podczas ruchania można wsadzić łeb do kibla i spuścić wodę .
No cóż , jak widzimy są i tacy , co lubią takie
jaja .