Błazen ciula napisał: |
Jszcze nie tak dawno byłeś wielce dumny z faktu że Republika posiada aparat policyjno-administracyjny zdolny do ochrony godności głowy państwa przed impertynenckim opluwaniem, poniżaniem, znieważaniem jak też profanowaniem i bezczeszczeniem stanowiska prezydenta |
Gdzie ja tak niby twierdziłem, zaprzańcu?
Znaczy domyślam się do jakich moich słów pijesz, w swojej praktyce odwracania kota ogonem i wyrywania z kontekstu cudzych słów by je przedstawić jako dowód swojej racji. Ja się śmiałem z tego, że "Królestwo Polskie" nie istnieje w przeciwieństwie do III RP, bo za zbrodnie czy przewinienia przeciwko fikcyjnemu Królestwu Polskiemu nie będzie mnie ścigać policja, sąd i prokuratura, a za zbrodnie i przewinienia przeciwko III RP to już owszem, ale wcale to wypowiedziane przeze mnie zdanie nie miało charteru pochwały III RP... Po prostu stwierdziłem fakt że III RP faktycznie i namacalnie istnieje, a to wasze Królestwo jest czysto wirtualnym państwem, istniejącym jedynie w waszych chorych głowach, bez realnej mocy sprawczej. Tyle było powiedziane, ani słowa więcej, nienadinterpretowywuj więc zaprzańcu moich słów bo te twoje niskie zagrywki na nic ci się nie zdadzą, bo każdy widzi jak na dłoni jaki z ciebie, tani manipulant i niestabilny pojeb.