Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:38, 12 Lis '13
Temat postu:
a kto normalny interesowałby się "kimś" kto nie ma nic ciekawego i konkretnego do przekazania, tylko stękanie i narzekanie niczym pseudo informacyjna prostytutka. nikogo raczej nie będzie obchodzić los zakompleksionych nieudaczników bez jakichkolwiek rozwiązań względem naszej przyszłości.
Wysłany: 19:39, 12 Lis '13
Temat postu:
Cytat:
Operuje w kategorii człowiek nie Polak.
mi osobiscie to co tutaj wypisujesz podchodzi bardziej pod ofiarę losu, choć i to możesz kiedyś jeszcze zmienić ty zidiociały "sprzymierzeńcu" polskiego socjalu.
Wysłany: 19:42, 12 Lis '13
Temat postu:
Cytat:
mi osobiscie to co tutaj wypisujesz podchodzi bardziej pod ofiarę losu, choć i to możesz kiedyś jeszcze zmienić ty zidiociały "sprzymierzeńcu" polskiego socjalu.
Może Ci podchodzić pod księżyc.
Masz prawo się mylić przecież.
Wysłany: 20:11, 12 Lis '13
Temat postu:
tak tak. ale widzę postęp. chcesz się czegoś dowiedzieć, no wow. no to powiem ci co ja myślę. otóż "dostatnie życie" to podstawa normalnego związku, normalnej działalności i ciężkiej pracy, która jest bramą do lepszego życia. niestety, większość polaków nie toleruje ciężkiej pracy, ale decyduje się piętnować, ssać socjal, niszczyć oraz upadlać tych, którzy dają porządny wkład w nasze bezpieczeństwo gospodarcze. paradoks polega na tym, że ja jestem przecież ciotą, natomiast ludzie twojego pokroju są przecież uznawani za patriotą, gdy ropzierdalają to co ja wcześniej zbudowałem. na tym polega podstawowy błąd naszego narodu. i jeszcze nieskromnie dodam, ten błąd da się łatwo naprawić, ale nie zrobią tego pokolenia wychowane w katolickiej konserwie tylko ludzie, którzy odróżniają rozwój od schizofrenicznej hipokryzji, która aktualnie drąży nasz naród od środka. gwarantuję ci, że jest to na ręke i rosji i niemcom, także lepiej stul mordę, jeżeli zamierzasz dalej się oszukiwać i pogłębiać nasz naród w destabilizacji i ekonomicznym impasie.
Wysłany: 21:30, 12 Lis '13
Temat postu:
Ej tam panocki zundowe z tealvivu chój wam w zadki zad .
Moc to My Polacy . Obczajta sens .......
dla wszelkich pszeków ,którzy sami sobie ambasady podpalają i homopedałaławów , nie mogł3em tego znaleźć w yewtube , więc ... http://chomikuj.pl/bruboj/Najlepsze+filmy+wszech+czas*c3*b3w+-+ranking++(lista+)/Gniew+oceanu/Gniew+Oceanu+-+Lektor+PL,1914697650.avi(video) Masa Pozytywnych Myśli , czyli Masa Krytyczna Ciułała i Ma
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Wysłany: 01:27, 13 Lis '13
Temat postu:
Nie będzie procesów, sądów itp.
Może jakiegoś małolata dorwą i mu dadzą 2 lata w zawiasach by uspokoić w mediach, by pokazać, że to i tamto...
Nie będzie procesów i więzień dla bandytów bo z jakiej okazji? To byli ludzie obecnej władzy PO i PiS.
Wyobrażacie sobie ich skazać? Skąd wówczas Tusk i Kaczyński weźmie nowe bojówki?
Jak by w Polsce zależało na usunięciu bandytyzmu, to pierwsze zniknęli by kibole. A kibole są przedstawiani jako... patrioci!! hehehe, nie ma się co dziwić, gdyż nie jeden minister, radny... jest lub był zwykłym kibolem.
Dziwić się należy tylko ludziom którzy niczym chorzy psychicznie nadal głosują na Jarka i Donalda.
W jakim innym kraju bandytyzm i złodziejstwo ma takie poparcie przez ćwierć wieku jak w Polsce? Czy nadal dziwicie się, że Polacy - jako naród, nie jako indywidualności - są postrzegani jako głupcy?
Gdzie była policja? Jak można dopuścić bandę idiotów pod ambasadę Rosji bez ochrony? To aż jebie po oczach prowokacją ze strony debilnych władz Polski.
Ja tylko czekam na moment kiedy w parlamencie UE ktoś wreszcie zapyta głośno: Co jest w tej Polsce, że uciekło już ponad 2mln ludzi? Nawet w ogarniętym wojną domową kraju jak Syria nie ma tylu uchodźców co z Polski, która jest ponoć potęgą gospodarczą w europie...
Wysłany: 10:05, 13 Lis '13
Temat postu:
goral_ napisał:
Ja tylko czekam na moment kiedy w parlamencie UE ktoś wreszcie zapyta głośno: Co jest w tej Polsce, że uciekło już ponad 2mln ludzi? Nawet w ogarniętym wojną domową kraju jak Syria nie ma tylu uchodźców co z Polski, która jest ponoć potęgą gospodarczą w europie...
No jak to co jest . Migracje w obliczu klęsk żywiołowych , tudzież prześladowania , to jest coś normalnego . To tak jak kiedyś Irlandczycy spierdalali z zielonej wyspy kiedy mieli głód ( z powodu zarazy ziemniaczanej ) . My Polacy też mamy taką zarazę (elyty rządzące), kto nie spierdolił ( a się odpowiednio nie izoluje ) został zainfekowany i bierze udział w cyrku .
A Polska będzie zieloną wyspą jak wszyscy polscy rolnicy przestaną uprawiać rolę a Unia dawać im będzie kasę za siedzenie na dupie kiedy posadzą na swoich polach drzewa . Zamieniając kraj w Puszczę
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=0K4J90s1A2M
Wysłany: 10:11, 13 Lis '13
Temat postu:
I tak jak @goral , uważam , że atak na Rosyjską ambasadę to prowokacja ze strony Polskiej . A teraz wyobraźcie sobie , że kilkuset patriotów idzie w kierunku ambasady USA po drodze paląc flagę USA niszcząc Mcdonalda na swojej drodze itd . Stawiam stówę że nie podeszliby do ambasady na odległość 500 metrów jak zostaliby spacyfikowani . I to tak spacyfikowani by wybić im głupotę raz na zawsze .
Wysłany: 14:50, 13 Lis '13
Temat postu:
Fajny artykuł w onet:)))
4 sprawców obrzuciło ambasadę RP w Moskwie w odwecie za zamieszki w okolicy ambasady FR w Warszawie:)))
Normalnie zamieniałem.
W Moskwie wrzucona za płot kilka rac to był atak na ambasadę...w Warszawie spalono budkę, uszkodzono kilka samochodów i tylko wysoki płot zagrodził dostęp do budynku ambasady, ale to nazywa się burdy w okolicy ambasady...
Aż jebie po oczach Polska głupota... nawet dziennikarze to zera. I dziwić się, jak świat postrzega Polskę?
Wysłany: 15:37, 13 Lis '13
Temat postu:
dajcie spokoj, to są przeciez idioci i zagranica o tym doskonale wie. szukają teraz frajerów od brudnej roboty byleby zamydlić reszcie oczy, ale nie będzie tak, że niewinni ludzie będą ponosić odpowiedzialność za swych własnych oprawców. nawet kibole nie są aż tak prymitywni, by się dać na to nabrać.
Wysłany: 15:16, 15 Lis '13
Temat postu:
Cytat:
Polacy są najbardziej inteligentnym narodem ze wszystkich, z którymi spotkali się Niemcy podczas tej wojny w Europie… Polacy, według mojej opinii oraz na podstawie obserwacji i meldunków z Generalnej Guberni, są jedynym narodem w Europie, który łączy w sobie wysoką inteligencję z niesłychanym sprytem. Jest to najzdolniejszy naród w Europie, ponieważ żyją ciągle w niesłychanie trudnych warunkach politycznych, wyrobił w sobie wielki rozsądek życiowy, nigdzie niespotykany. Na podstawie ostatnich badań, prowadzonych przez Reichsrassenamt uczeni niemieccy doszli do przekonania, że Polacy powinni być asymilowani do społeczności niemieckiej jako element wartościowy rasowo. Uczeni nasi doszli do wniosku, że połączenie niemieckiej systematyczności z polotem Polaków dałoby doskonałe wyniki.
Wysłany: 20:15, 15 Lis '13
Temat postu:
11 listopada telewizja zamówiła show tylko bez przeginki ( czyli tym razem nie palimy aut TVNu ) ale możemy podpalić sobie tęcze i ponapierdalać lewaków na sqocie .
Niestety tak jest łatwiej , niż - chociażby napluć Tuskowi i Kaczorowi on TV w twarz i powiedzieć im parę słów. Albo zrobić coś dla kraju - praca u podstaw ( szerokie pojęcie ) . No ale tu trzeba już myśleć .
W ogóle to nie chce mi się tego cyrku więcej komentować . To jest nudne i bez smaku . Ale jakby tak, chociaż Komor jajkiem oberwał to co to za jajecznica by była ( niestety takich ludzi trzeba szukać zagranicą , jak ten Ukrainiec ) .
Wysłany: 22:54, 15 Lis '13
Temat postu:
hahaha nemo nie zabijaj mnie. polacy to najwieksi frajerzy w europie, jeszcze gorsi od zydow. nie dosc ze jako jedyni wpuscili ich do europy z otwartymi ramionami to jeszcze nasi zachodni bracia upierdolili nam z wdziecznosci mocarstwo i zmusili abysmy dzis robili na nich jak niewolnicy. i jeszcze najlepsze na koniec, nam sie wydaje ze my inteligentni polacy zostalismy zdradzeni och ach gowno prawda ojebali nas z premedytacją, bo pozwolilismy sie znienawidzonej zarazie rozprzestrzenic na caly region i do tego jeszcze nieswiadomie doprowadzilismy sie do upadku najpierw ekonomicznego, pozniej terytorialnego hahaha masz swoją inteligencję ciołku, a to co mnie rozpierdala, że dzisiaj zachód dokładnie nas chce nasladowac, my tymczasem tworzymy nacjonalistyczną obronę przed inwazją, nie rozumiejąc jednoczesnie, ze nasi najwieksi patrioci zostawili proznie na rynku idealną dla tych, ktorych nie stac jechac na zachód, ale stac sie tutaj osiedlic, bo i tak jest wiecej miejsca, pracy, czasu, zycia etc. co mnie rozbraja, ze zostalismy ostatnim bastionem niezaleznosci, ale to nie jest mądrosc narodowa tylko zwykła pazernosc przykutej do sciany placzu nadetej owcy. tym jest dzisiaj polska, ty inteligencie za zawiesze...
Wysłany: 01:26, 16 Lis '13
Temat postu:
nasz świat umiera w jebanej poprawności, a ty będziesz pierwszą w kolejce, która się rozjebie tuż na starcie jak reszta podobnych tobie ofiar uchodzących za ekwiwalent w świecie gówna.
Wysłany: 01:45, 16 Lis '13
Temat postu:
idź poruchaj manhatan albo zwal przed kompem, skoro nie widzisz żadnych pozytywów w obecnym świecie może się najlepiej zabij? nie wiem po jaką cholerę żyjesz, skocz z mostu i wreszcie ci ulży.
Mówię tylko, że żydzi to na pewno nie są frajerzy a ty od razu coś zaczynasz pierdolić bez ładu i składu.
Wysłany: 01:47, 16 Lis '13
Temat postu:
Żeby mierzyć umiejętności łucznika musisz rozumieć cel, do którego mierzy.
Wielkrotnie udowodniłeś, że mentalność nie jest Ci w żaden sposób bliska ani znajoma.
Jeżeli założenia obranej hierarchi wartości są spełnianie, jest to oznaka inteligencji.
A to czy według Ciebie hierarchia wartości stanowi jakąkolwiek wartość to już całkiem inny temat. Śmiejesz się a nawet nie umiesz odnieść się do wypowiedzi zachowując sens jaki chciała dotknąć. Nic nowego - gdyby rozmowa dotyczyła malarstwa pewnie Maniuś mówiłby o budowie dróg w Polsce udowadniając tym samym, że Polscy malarze nie mogli być dobrymi malarzami jeżeli żyli w państwie gdzie takie drogi istnieją.
Cytat:
A od kiedy żydzi to frajerzy?
To zalżey jak zdefiniujesz słowo. W potocznym znaczeniu żydzi pewnie przez większość zostaną do tej kategorii zaliczeni.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4 »
Strona 3 z 4