@Mala
Cytat: |
Tak? To zjedz na śniadanie, obiad albo kolację swojego kotka, pieska albo rybki. Jak nie masz to "pożycz" od sąsiadów bądź rodzinki.
Dalej odczucia te same? To współczuję |
Do swoich mam sentyment. Jak tego nie rozumiesz to Ty masz o wiele większy problem.
I gdybym był w kryzysowej sytuacji to i mój piesek(diesel się wabi, przyjebany zdeka, ale pocieszny) szedłby na patelnie. Czemu? Bo Ja to Ja a piesek to piesek.
Tak to jest swego rodzaju marność. Ale nie widzę nic w złego w byciu złym wobec zwierząt. TO my tu jesteśmy panami. To ludzi szanuję. Zwierzęcia nigdy nie będę. Mogę czuć co najwyżej sentyment, mogę lubić, ale nijak się to ma do prawdziwego szacunku.
Oczywiście miałbym coś na rodzaj wyrzutów sumienia, że pieska zabiłem. Ale bym nie żałował!! Wiesz czemu mała?
Bo wszystko ma swoje priorytety i tylko takie małe dziewczynki jak ty, które miały leciutkie życie mają swoje wydumane humanitarne filozofie. I miej se je, ale skonfrontuj przedtem z ciężkim życiem a nie zachwycasz się tym na internetowych forach.
Teraz Ja się spytam: Czy zabijesz swoje rybki(tak, wszystkie), pieska i kałamarnice, jeśli da to życie jednemu człowiekowi? Jeśli nie to Ty dla mnie nie znasz prawdziwych wartości(poza tym, że każdy ma swoje)
@pps
A po co ci te mięśnie? zastanawiałeś się? bo chcesz sie nadąć jak kogut żeby się wydawać większy i żeby ci ktoś kuku nie zrobił co może nie? |
A co Ty w ten sposób rozumujesz?
Dla mnie tą gadką szmatką robisz z siebie tylko przygłupa. Nie muszę Ci się, deklu, tłumaczyć, a te twoje tekściki schowaj sobie w buty, internetowy kozaczku.
A zdradź mi co Ci z tego biegania? Tak daleko do sklepu masz czy co? Żeby nie było Ja również biegam, co prawda nie takie dystansy, ale żebym się przez to czuł jakiś lepszy. Już bardziej od tej kondycji to mi się w życiu mięśnie przydają. W tej miejskiej dżungli...
no nie wiesz bo skąd mama nie mówiła jak jest metabolizowany testosteron? i skąd takie cyce u przedawkowujących? więc dowiedz się ze nawet najlepsi nie biora w żyłę tyle ile dostaja zwierzęta żeby szybciej rosły. I juz tam w łebku na rachitycznej szyjce wykluwa się chytry plan- no super darmowe sterydy- sterydy to dostawał byczek on to zmetabolizował wiec ty dostaniesz śmieci + moze jak będziesz miał szczęście to troche ciężkich metali no to sie przypakujesz uuuhu Laughing |
Ew. kupuje mięso od rolnika. Tj. wiem jak jest coś hodowane. Tj. Zamknij ryj. :}
Z resztą nawet jak nie to i tak mnie o smak chodzi, przychlaście, czego Ty nie rozumiesz?