czy kropla krwi zmarłego papki JP2, którą pan Dziwisz przekazał Kubicy może mu pomóc?
Tak
25%
[ 27 ]
Nie
74%
[ 78 ]
Wszystkich Głosów : 105
Autor
Wiadomość
oko
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 16:37, 27 Wrz '23
Temat postu:
Dalszy scenariusz może być taki, że: wróciwszy z urlopu ksiądz, wyrazi zdziwienie iż na jego chacie odbywają się rzekomo spotkania osób, które być może zna, lecz wcale to znaczy że jest ich znajomym oraz, że ratownicy i służby innego pokroju, zostali błędnie poinformowani, zatem wykorzystując sytuację, rozdęły one sprawę której istota polegała na ich zbędnej obecności w miejscu w którym zdarzenie mogło mieć miejsce.
Koniec końców, przesłuchane osoby mogą mieć problemy, gdyż zachodzi podejrzenie, że złożyły fałszywe oskarżenie osoby, której imię od wieków zasługuje na jedynie szacunek i poważanie a to, że zdecydowali się zakłócić zrównoważony i potencjalnie rozwojowy konsensus poznawczy, może ich tym bardziej pogrążyć i wyłącznie zaszkodzić, o czym z pewnością poinformuje ksiądz.
Wysłany: 18:06, 27 Wrz '23
Temat postu:
Koniec Tajemnicy
Okazuje sie, ze Anglicy to czerwona rasa - tylko bardzo dlugo w Europie ! Teraz jedni dluzej drudzy krocej !!! Tych starszych sie wybija !!! Wylazi juz sam hindus !!!! Czerwona rasa to jest bezmozgowie. Azja i Afryka sa bezmozgowe. Bezmozgowa jest juz dawno Hiszpania, Portugalia, Ameryka Poludniowa i pol Polnocnej [a moze dzisiaj juz cala].
Anglicy, to jest ta najwieksza tajemnica swiatowa - dawny hindus, dawny cygan - bezmozgowie !!! An glik.
Nemiec tez jest bezmozgowy !!! Zarazony Azją od dawna !!! Szwab - łapka.
Wysłany: 04:55, 24 Paź '23
Temat postu:
będzie to co będzie .. -co to za dziwaczny język naoczny .. Oczko, jesteś jaki jesteś ??
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 10:10, 13 Lis '23
Temat postu:
Siedzę w robocie i myślałem że jebnę Słyszę z łopenpejsa: "Pamiętacie, że musimy odbyć szkolenie z HUMAN RIGHTS?" Ja po prostu się obsmarkałem ze śmiechu
Wysłany: 21:12, 20 Gru '23
Temat postu:
Wojna gangów.
Kto by się spodziwał, że będzie aż tak...
Od południa nadaje telewizja...aha, telewizja przestała nadawać.
Pewne portale znikają, wczoraj "prawda" zamilkła. A pogoda wali po łbie.
Wysłany: 11:15, 21 Gru '23
Temat postu:
Napisałbym o tym na innym forum, ale ktoś uczynny wyjebał je w kosmos, więc, ten..może ktoś spoza nas, to przeczyta i kto wie, może pomyśli.
...
Można zrobić taki test.
Wziąć kartkę i (koniecznie) napisać własnoręcznie o tym: Jakie byś chciał mieć swoje życie? Jak miałoby ono wyglądać, byś był szczęśliwy i zadowolony?
Jak już napiszesz to wszystko, napisz teraz odpowiedź na pytanie:
...Dlaczego więc, twoje życie jest inne?
A na koniec napisz, komu to wszystko zawdzięczasz?..
Wysłany: 12:22, 21 Gru '23
Temat postu:
Ty przeprowadziłeś taki test? ... ... podziel się rezultatami: pomogło?
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Przypadek? Może, ale Franczesko jak żaden inny rozpierdala Kościół, który już nie ma zbyt wiele wspólnego z doktrynami doktorów kościoła ten tzw. posoborowy to rak. Nie jestem katolikiem to mi to lata, ale warto znać wroga.
_________________ https://freebitco.in/?r=4609917
soon I would back to place where I never been before.
Przypadek? Może, ale Franczesko jak żaden inny rozpierdala Kościół, który już nie ma zbyt wiele wspólnego z doktrynami doktorów kościoła ten tzw. posoborowy to rak. Nie jestem katolikiem to mi to lata, ale warto znać wroga.
https://vm.tiktok.com/ZIJnUkmKj/ _________________ "istnieje tylko jedno dobro - WIEDZA, oraz tylko jedno zło- IGNOROWANIE WIEDZY "
Z tego co kojarzę , wypowiadasz się na bacologii, to Gajowego pewnie znasz? Tam takich smaczków jest od groma. Sporo użytkowników to osoby starsze i katolicy.
_________________ https://freebitco.in/?r=4609917
soon I would back to place where I never been before.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3...18, 19, 20
Strona 20 z 20