|
Autor
|
Wiadomość |
Ordel
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 12:07, 30 Gru '09
Temat postu: chrześcijańska krucjata Ryszarda Nowaka |
|
|
Ryszard Nowak http://pl.wikipedia.org/wiki/Ryszard_Nowak_(pose%C5%82_II_kadencji)
Historia Ryśka , przypomina mi trochę historię pewnego amerykańskiego polityka . Kiedy Rysiek nie może ponownie dostać sie do sejmu , znajduje sobie inne zajecie , w którym to może sie w pełni wykazać . Tak jak niejaki amerykański polityk o imieniu Al ,któremu nie wyszło w polityce , więc zmienił branże i poszedł na krucjate z globalnym ociepleniem i dobrze sie przy tym ustawił .
W przeciwieństwie do Ala , wróg z którym walczy Rysiek jest z krwii i kości . A mam na myśli Adama Darskiego lepiej znanego jako Nergal , wokalista grupy metalowej Behemot .
Jak sie okazuje Rysiek nie wytrzymuje cisnienia i go ponosi , przez co przegrywa kolejną bitwą z szatanem http://www.tvn24.pl/-1,1635826,0,1,nergal-znow-wygra-proces,wiadomosc.html
Osiagniecia Ryśka w walce z Adasiem można porównać do końcówki walk o Ziemię Świętą sprzed kilkuset lat . Ciągłe porażki krzyżowców , którzy oddawali twierdzę za twierdzą , co w ostateczności , przyczyniło się do wycofania sie krzyżowców z Ziemi Świętej .
Obawiam sie , że tutaj koniec kariery Ryska bedzie wyglądał tak samo jak u krzyżowców . Kiedy front się sypie trzeba zmienić dowódcę .
Teraz przyjrzyjmy się troszkę Adasiowi . Co nie które tęgie chrześcijańskie głowy mogą mu przypisać podpisanie cyrografu z diabłem.
Jakies trzy miesiące temu minołem się z gościem w sklepie i mogę was zapewnic , że nie ma rogów ani kopyt .
Jego zespół - http://www.myspace.com/behemoth - odnosi sukcesy na scenie miedzynarodowej . Można śmiało stwierdzić , że obok takiej grupy jak Vader jest to najlepszy polski towar eksportowy .
Za sukcesami w branży rozrywkowj , idą nie małe pieniądze . Koleś robi to co lubi , ma wiernych czcicieli , znaczy się słuchaczy , kasuje niezłe pieniadze , jego muzyke słuchaja na całym świecie do tego buja się z niejaka Dorotką , którą to przynajmnie połowa facetów by przeorała . Do tego ma jeszcze poczucie chumoru - podczas zagranicznych koncertów czasem wykonuje wersję alternatywną swoich numerów Behemoth - At The Left Hand Ov God (wersja alternatywna) http://www.youtube.com/watch?v=u2pxxxRTrbQ - co pokazuje , że facet ma dystans do tego co robi .
Teraz pytanie , kto chce podpisać taki cyrograf ?
W tej walce potega i siła jest po stronie Adasia , co dobitnie pokazała sprawa podarcia przez Nergala Biblii , podczas koncertu w klubie Ucho w 2007 roku .
W klubie tym można upchać i 1000 ludków . Ale załużmy , że było ich tam 500 . 500 swiadków , a mimo to Rysiu przegrał sprawę .
Co mogą zrobić walczący Chrzescijanie ?
Zmienic dowódcę , przeorganicować jednostki , podciągnąć odwody i zaatakować od tyłu .
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=0K4J90s1A2M
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
ya
|
Wysłany: 12:29, 30 Gru '09
Temat postu: |
|
|
Chrzescijanie - nie używaj tego określenia, bo to odnosi się do garstki ludzi którzy wierzyli w słowa Chrystusa tego od ryby.
używaj słowa katolik - to Ci od krzyża wierzący w to co powie im jakiś kościół i jego czarodziej w czarnej sukience.
Ten pan reprezentuje kościół, nie chrześcijan.
_________________ Kiedy wyeliminuje się wszytko co niemożliwe, cokolwiek pozostanie, choćby nie wiem jak nieprawdopodobne, musi być prawdą."
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
AQuatro
|
Wysłany: 13:57, 30 Gru '09
|
|
Cytat: | Chrzescijanie - nie używaj tego określenia, bo to odnosi się do garstki ludzi którzy wierzyli w słowa Chrystusa tego od ryby. |
Nieprawda. Odnosi się do wszystkich, łącznie z katolikami i wszelkiej maści dziwakami, którzy bazują na biblii i wierzą w Jezusa.
Ale zgodzę się, z tobą, że chrześcijaństwo bazuje na bogu rybie, skąd wzięła się mitra biskupia
http://www.blueletterbible.org/images/bible_images/Samson/samson_fishgod1.jpg
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 14:48, 05 Sty '10
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
re-ligio
|
Wysłany: 13:18, 08 Sty '10
|
|
Nie wiem Ordel czym ty się tak podniecasz Adam Darski to kolejny pajacyk,który zabawia ludzi słabych psychicznie takie show jak robi Marilyn Manson
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 12:33, 27 Lip '16
|
|
Może Ryśka już nie ma , ale krucjata chrześcijańska bije larum
A za co , a za Rzeczpospolitą Niewierną , bo to jest profanacja , ona jest wierna , wierna jak zbity kundel klechy .
Gdzie jest ewolucja , kiedy zabrania mi się śmiać z głupoty fanatycznych małp
Protest przeciwko „antypolskiej” trasie Behemotha
Grupa Adama „Nergala” Darskiego kolejny raz jest oskarżana o antypolskie i antychrześcijańskie prowokacje
Skurwysyństwo , to przywłaszcza sobie symbole narodowe . Pierwsze co klechy zrobiły . Wjebały Bóg , przed Ojczyznę , przy czym Ojczyzna zastąpiła Plemię , po czym by sloganowi dodać pompatyczności na ogniwo łączące dodali Honor
No i kurwa co zrobisz , gadaj z dupą ...
Patrz takiego polskiego boksera który kandydował na posła , pyta dziennikarz : co pan będzie robił w tym Sejmie ? Kandydat odpowiada : Bóg Honor Ojczyzna . Na to dziennikarz : no to już wiemy , czy coś jeszcze ? Kandydat : Bóg , Honor , Ojczyzna .
To jest patriota , tylko jemu to można wybaczyć , bokser , łeb mu obili , to pierdoli farmazony .
Wręcz chuje chcą nam wmówić : Nie ma Polski bez chrześcijaństwa . Poniekąd mają rację , tej Polski by nie było , tej jaką znamy z historii , ciągle zakrwawionej , rozdartej wewnętrznie , gdzie zdradzieckie konszachty , spiski przeciwko ludowi , przykrywa się bohaterskimi mitami , jebanym szarżami Husarii w pustych wojnach - np - dwóch spokrewnionych Szwedów .
Ale jest to nasza historia , chcieli wymazać naszą przeszłość , chcieli byśmy zapomnieli o nawracaniu ogniem i stalą , pierdoląc o miłości piękne słówka , dziś kiedy spijają nektar swoich przestępstw i zbrodni .
Nigdy wam nie zapomnimy . Nasza pamięć jest naszym zwycięstwem .
Trasa Behemota :
Cytat: |
30 września 2016 - Katowice, Mega Club
1 października 2016 - Katowice, Mega Club
2 października 2016 - Wrocław, Eter
6 października 2016 - Bydgoszcz, Hala Artego
7 października 2016 - Kraków, Hala Wisły
8 października 2016 - Warszawa, Progresja Music Zone
9 października 2016 - Gdańsk, B90 |
Do zobaczenia na koncercie
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=0K4J90s1A2M
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
ElComendante
|
Wysłany: 14:11, 27 Lip '16
|
|
Ideologiczna wojna trwa.
Jak ktoś używa słów - "pełną nienawiści" w kontekście li tylko zupełnie odmiennego zdania, sposobu postrzegania świata - to znaczy, że jest pojebem, który jedyne o czym marzy to zabrać drugiemu człowiekowi wolność słowa, wolność wyrażania poglądów. To autorytarny skurwiel, którego malutkie ego sprawia, że w ramach strachu przed porażką w jakiejkolwiek dyskusji jedyne o czym marzy to ZAKAZAĆ, wszystkiego zakazać.
Jego zdanie jest najmojszejsze a ty możesz jedynie słuchać, a jak się odezwiesz to cię ocenzurują, albo zakażą mówić.
Tak działają obie strony sterowanego ruchu debili ideologicznych frontów. Z jednej strony intelektualne miernoty Michnika i progresywne ściery a z drugiej strony taki Nowak i jego katotaliban.
Jednocześnie zaraz wyskoczy taki Fortynier i będzie opowiadał farmazony, że wobec takich świrów, w imię samoobrony, gdy owi mówią wprost o kneblowaniu ust, cenzurze prewencyjnej z tej czy innej strony ideologicznego frontu nie można nawet wspomnieć, że takim pojebom należałoby do czasu wyleczenia z choroby umysłowej tudzież poprawy funkcjonowania gospodarki hormonalnej zakazać prawa do głosowania.
Obraza uczuć religijnych, mowa nienawiści - dwie formy niszczące prawa obywateli i mające na celu kneblowanie ust a pochodzące od dwóch zjebanych umysłowo frontów ideologicznych - wypierdolić to do kosza raz na zawsze a ten kosz spalić.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
FortyNiner
|
Wysłany: 05:52, 28 Lip '16
|
|
ElComendante napisał: |
Jednocześnie zaraz wyskoczy taki Fortynier i będzie opowiadał farmazony, że wobec takich świrów, w imię samoobrony, gdy owi mówią wprost o kneblowaniu ust, cenzurze prewencyjnej z tej czy innej strony ideologicznego frontu nie można nawet wspomnieć, że takim pojebom należałoby do czasu wyleczenia z choroby umysłowej tudzież poprawy funkcjonowania gospodarki hormonalnej zakazać prawa do głosowania.
|
I to jest przykłady twoje insynuacji z dupy wziętej w moją stronę. W ogóle nie zamierzałem zabierać głosu w tym wątku, bo nie mam zamiaru dyskutować na tematy religijne, a ty snujesz jakieś swoje urojenia, co ja zrobię.... I jak tu szanować twoje zdanie?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
ElComendante
|
Wysłany: 09:37, 28 Lip '16
|
|
FortyNiner napisał: | nie mam zamiaru dyskutować na tematy religijne |
Tylko, że ja nie dyskutuję o żadnej religii.
Ja dyskutuję o Wolności Słowa, posiadania poglądów oraz ich wyrażania.
Widzisz ty nadal nic nie rozumiesz. To są dwie strony tego samego medalu. Jedna strona medalu jest w tym a druga strona medalu jest w drugim temacie.
Jedni mają "obrazę uczuć religijnych" - która jest niezdefiniowaną i opartą na z dupy emocjach, tudzież zwykłym kunktatorstwie jednego lub drugiego świra koncepcją kneblowania dowolnej osobie ust formułą zapisaną w prawie.
A drudzy mają "mowę nienawiści" {w tym "harrasment"} - która jest niezdefiniowaną i opartą na z dupy emocjach, tudzież zwykłym kunktatorstwie jednego lub drugiego świra koncepcją kneblowania dowolnej osobie ust formułą zapisaną w prawie. {w Polsce jej jeszcze nie ma, ale jest marzeniem progresywnych i feministek na wzór i modłę praw z Kanady czy Szkocji}.
Jedni to fanatycy religijni a drudzy to fanatycy ideologiczni - progresywni, w tym feministki 3 fali.
Nie mam pojęcia w jaki sposób nie potrafisz zauważyć podobieństw.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
FortyNiner
|
|
Powrót do góry
|
|
|
de93ial
|
Wysłany: 11:14, 28 Lip '16
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
FortyNiner
|
Wysłany: 15:03, 28 Lip '16
|
|
Widzę, że ostatnio cały swój limit spędzasz na mnie. Z tego wynika, że moja osobowość musi Cię fascynować chyba. Czym zasłużyłem na taką fascynację moja osobą? Nie masz lepszych tematów do wypowiedzi niż ja?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
|