Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 00:44, 23 Lis '07
Temat postu:
Aristos
Dowodem ktorego za zadne skarby nie da sie zafalszowac to lejacy sie dziesiatkami litrow ciekly metal, juz kilka minut po uderzeniu. Takie zjawisko nie mialo prawa zajsc. Do tego cale baseny cieklego metalu w piwnicach WTC, nawet po 3 tygodniach prac. Dla "ciemnych", w zadnym z budynkow nie bylo materialow (oficjalnie) ktore mogly by doprowadzic stal do takich temperatur.
Satanisci odpowiedzialni za to i reszte zla na tej planecie popelnili ogromna ilosc bledow, ale dzieki temu zamachowi wielu ludzi "przymusowo" zaczelo sie budzic duchowo, szukac prawdy w kazdym aspekcie zycia.
Wysłany: 19:03, 23 Lis '07
Temat postu:
Scorpio
Jak juz wczesniej wspomnialem , zyjesz w innym "wymiarze" / innej "czestotliwosci". Niestety tylko Ty sam mozesz sobie pomoc, tylko Ty wiesz jak. Ewentualnie pomocnym moze byc czlonek rodziny, ktos kto ma podobny "swiatopoglad", zblizony system energetyczny do twojego.
Dopuki nie osiagniesz wyzszych wibracji tacy jak ja, nie sa w stanie argumentowac z takimi jak Ty.
Jesli czujesz wewnetrzna potrzebe, prosze bardzo, mozesz tracic cenny czas na negowanie tego co mam do powiedzenia.
Z uwagi na to iz jestem istota posiadajaca okreslona ilosc swiatla, twoj los nie jest mi obojetny.
Czy uprawiasz jakis sport? Jaki jest twoj cel zyciowy? Co robisz po za tym co "musisz" zeby podtrzymac sie przy zyciu?
Najszybszym sposobem podniesienia wlasnych wibracji sa cwiczenia fizyczne polaczone z medytacja - yoga.
Sam /oddech ognia/ praktykowany 1-3 min, co dzien, powinien wystarczyc.
Jesli smiejesz sie z tego typu praktyk, polecilbym poszukanie medycznych informacji na temat dobroczynnego dzialania na nasz organizm, np smiechu czy ziewania.
Wysłany: 20:22, 25 Lis '07
Temat postu:
Scorpio: Ale jestes ciezkim człowiekiem. Niby starsz sie analizowac fakty(znajdujesz jakies obrazki w necie itp), ale wnioski wyciagasz z nich jak ci sie podoba, nie zas "przy pomocy" logicznego rozumowania.
Taki moj komentarz do czesci twoich wypowiedzi.. gownie zwiazanych z wtc...
Wysłany: 21:16, 25 Lis '07
Temat postu:
albercik napisał:
Scorpio: Ale jestes ciezkim człowiekiem. Niby starsz sie analizowac fakty(znajdujesz jakies obrazki w necie itp), ale wnioski wyciagasz z nich jak ci sie podoba, nie zas "przy pomocy" logicznego rozumowania.
Taki moj komentarz do czesci twoich wypowiedzi.. gownie zwiazanych z wtc...
logiczne rozumowanie powiadasz
albercik a czy ty jesteś lekkim człowiekiem? że oceniasz moją uciążliwość,
tak bardzo cie moje posty zabolały że zdecydowałeś się wypowiedzieć na temat mojej nie-skromnej osoby
to dobrze oby tak dalej jak napiszesz cos mądrego to pogadamy bo przecież od tego jest forum
Cytat:
Satanisci odpowiedzialni za to i reszte zla na tej planecie popelnili ogromna ilosc bledow
sataniści
b4l być może to sataniści wylewali całe hektolitry płynnego metalu w 3 min po uderzeniu
ale ja stawiam jednak na ufo
jeśli chodzi o sporty to uprawiam
polskie i zagraniczne
a światła mam w nadmiarze ,a ty chyba błąkasz sie po omacku
chłopaku
Wysłany: 22:03, 25 Lis '07
Temat postu:
b4l Bush to z natury normalny smiertelnik, który poprzez swoje pochodzenie został wwikłony w ta całą "iluminacką" koniunkturę... P.S Bush jest członkiem kościoła modernistycznego.. Szczególnie zachęcam Was do oglądania " prison break".. Ten łysy facet to ten " który dziś rządzi światem i jest nad prezydentem"..
Wysłany: 22:15, 25 Lis '07
Temat postu:
Loose Change - Final Cut (2007)
1:12:0-1:14:0
Zeznania naocznych swiadkow, doswiadczonych strazakow opisujacych cale miejsce jak "chute" (stal cieknaca po scianach), takze burmistrz NY w raporcie wspomina o tym fakcie jak i reporterzy ktorzy byli obecni przy "sprzataniu".
Zalaczone jest takze zdjecie termiczne zrobione przez NASA, na ktorym wyraznie widnieja ogromne obszary powyzej 2500F.
Zadna teoria talibow nie jest w stanie wyjasnic obecnosci takich temperatur pod gruzami WTC7, nie bylo tam zadnych samolotow, zadnego paliwa lotniczego, a jednak, temperatura byla identyczna.
Calosc pograza wystapienie oficjalnego przedstawiciela rzadu, ktory zupelnie nie wiedzial o takim fakcie, co wiecej, sam przyznaje iz wystapienie takich temperatur od samego paliwa lotniczego jest nierelane.
Wysłany: 22:28, 25 Lis '07
Temat postu:
XTC88 napisał:
b4l Bush to z natury normalny smiertelnik,
Nic bardziej mylnego. Glupota jaka prezentuje Bush wynika z malej ilosci swiatla jaka posiada. Nie zdziwilbym sie gdyby w glowie tego czlowieka istniala tylko jedna mysl, walkowana na okraglo.
XTC88, mam nadzieje ze nie posiadasz zadnych wiadomosci na temat tajnych stowazyszen na terenie USA, takich jak "skull and bones", do ktorej nasz bohater nalezy, stad twoja wypowiedz.
Nalezy wziasc pod uwage ze stowazyszenia te byly trzymane w scislej tajemnicy, wielkosc i wplywowosc sprawila ze nie sa juz sekretem. Czlonkowie dostaja przydomki typu "dlugi diabel", niestety (dla nas) ludzie ci czesto zwiazani sa ze swiatem polityki, wielu z czlonkow tego szatanskiego ugrupowania bylo prezydentami.
Wysłany: 09:44, 23 Cze '09
Temat postu:
Materiał CNN z 13 września 2007, opisujące biały samolot znajdujący się nad Waszyngtonem w czasie ataków 9/11. Przypomnijmy że wszystkie samoloty zostały uziemione a ten jeden znajdował się w powietrzu...
Wysłany: 21:08, 10 Wrz '09
Temat postu:
Cytat:
Na kilka dni przed rocznicą ataku na Amerykę, ujawniono nowe zdjęcia "mózgu" zamachów na World Trade Center - Khalida Sheikha Mohammeda. To jego pierwsze fotografie od sześciu lat.
Nowe zdjęcia więźnia, przetrzymywanego przez amerykanów w bazie Guantanamo na Kubie, zrobili po uprzedniej zgodzie, pracownicy Międzynarodowego Komitetu Czerwonego Krzyża (ICRC) w obozie nr 7.
Terrorysta wygląda na nich na zdrowego - zupełnie inaczej, niż na fotografii sprzed sześciu lat. Z zapuszczoną długą brodą (kolejna widoczna zmiana) przygotowuje się do modłów. Ubrany jest w kraciasty, biało-czerwony turban i klęczy na macie do modłów, zrobionej z pościeli.
Zdaniem niektórych fachowców fotografie mogą sprzyjać zwiększeniu poparcia dla Al-Kaidy i radykalizacji nastrojów. Na jednym z portali, na którym się pojawiły, można było znaleźć komentarze w stylu "przyjedziemy i odbijemy cię".
Jak sądzić Mohammeda?
Władze Stanów Zjednoczonych wciąż zastanawiają się, czy sądzić 44-letniego Khalida Sheikha Mohammeda i czterech jego współpracowników przed sądem federalnym, czy postawić go przed wojskowym trybunałem, stworzonym w odpowiedzi na ataki terrorystyczne.
Wysłany: 22:24, 10 Wrz '09
Temat postu:
_________________ "W pozornie beznadziejnej walce, rozwiązanie tych problemów jest proste. Jedyną broń jaką mają przeciwko nam jest ukrywanie przed nami wiedzy. Musicie dużo czytać, by
poznać prawdę i dostrzec korzenie zła"
Wysłany: 09:47, 11 Wrz '09
Temat postu:
Czasem odnoszę wrażenie, że niektóre osoby na tym forum (np. Adun, mooniek i temu podobni), po prostu starają się wkurzyć innych :/.
Może nawet nie zgadzają się z oficjalną wersją, ale dla zasady wypisują różne bzdury... Jakież to polskie, heh :]
_________________ Gdyby mi się chciało tak jak mi się nie chce...
Wysłany: 16:03, 11 Wrz '09
Temat postu:
"Provesor"]
No to nie żałuj sobie, "podobny innym" - wal śmiało, co masz na wątrobie. Chętnie uleczę Twoje ukryte fobie. Byle nie w temacie 9/11, który mnie nie interesuje.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3...10, 11, 12
Strona 12 z 12