|
Autor
|
Wiadomość |
Bimi Site Admin
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 18:19, 26 Maj '09
Temat postu: Pałka się przegła |
|
|
Z radością śpieszę donieść, iż od tej pory osoby z limitem postów 1 nie będą mogły zakładać nowych tematów, chyba że w Pierdolni.
Ciągle możecie jednak odpisywać w już założonych tematach - nie ma za co.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 18:28, 26 Maj '09
Temat postu: |
|
|
przy okazji zawiadamiam że liczba funkcji których mogę was jeszcze pozbawić jest nieograniczona.
do głowy przychodzą mi np. takie rzeczy jak:
- niemożliwość korzystania z awatarów i sygnatur
- niemożliwość korzystania z bbcode (kolorów, wielkości czcionek, obrazków, itp).
- niemożliwość korzystanie z pierdolni
- niemożliwość wglądu w podania rejestracyjne
- itp.
nie wspominając o tym, że mogę zwyczajnie zbanować.
tak że czekam i obserwuję... z rozkoszą coś sobie tu jeszcze przekoduję w moim zacnym forum.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Barbarossa
|
Wysłany: 19:05, 26 Maj '09
|
|
A po co az takie srodki przymusu? Co chcesz tym osiagnac? Wyluzuj troche, bo lepszy od Illuminatow w ograniczaniu praw i tak nie bedziesz! Zawsze lepiej jest sie mile witac na forum niz w zlosci zegnac!
_________________ Per aspera ad astra.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 19:12, 26 Maj '09
|
|
po to abym nie musiał was banować.
nie pozwolę zamienić tego forum w piaskownice dla gówniarzerii.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Lestar
|
Wysłany: 20:17, 26 Maj '09
|
|
A nie widzisz, że większość żenujących zachowań bierze się właśnie z niezadowolenia wywoływanego ograniczeniami swobody wypowiedzi?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 20:40, 26 Maj '09
|
|
to idźcie na forum gdzie nikt wam swobody wypowiedzi ograniczać nie będzie.
nie jestem tu od tego żeby wszystkich zadowalać. lecz od tego by zadowalać siebie
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
cebull1
|
Wysłany: 22:16, 26 Maj '09
|
|
Bimi napisał: Cytat: | nie jestem tu od tego żeby wszystkich zadowalać. lecz od tego by zadowalać siebie |
I oto chodzi Bimi-to zdanie mogło by być jednym z moich głównych mott życiowych, gratuluje zdrowego poczucia własnej wartości W kwestii cenzury to tak jak z zupą, smaczna jak lekko posolona, ale jak się przesoli to dopiero problem.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Turecki
|
Wysłany: 22:21, 26 Maj '09
|
|
@ Bimi
Uważam, że rozwiązanie jakie tu proponujesz to prawie ban. Nie wiem czy to będzie dobre lub złe rozwiązanie, czas pokaże... Może zamiast ograniczać do minimum możliwość zabierania głosu na Twoim forum powinieneś rozwiać wszystkie wątpliwości i założyć dział BANOWNIA tuż obok PIERDOLNI i w ankietach pytać użytkowników co zrobić z danym delikwentem.
Dla przykładu:
Co zrobić z userem SCORPIO?
a) Rozwiązanie Bimiego o kryptonimie "pałka się przegła"
b) BAN na wieki
c) Puszczamy przeszłość w niepamięć i zwiększamy limit postów do 4
BTW Scorpio musi być zadowolony z twojego najnowszego "rozporządzenia"
TRZEBA WALCZYĆ Z GÓWNIARSTWEM, CHAMSTWEM, NIEUCTWEM, CIEMNOTĄ I ZARAZEM SZUKAĆ PRAWDY WYRAŻAJĄC SWOJE WŁASNE ZDANIE BĘDĄC OTWARTYM NA RÓŻNE CZĘSTO ODMIENNE OPINIE
Nie zapominaj o tym Panie adminie...
_________________ Nie interesuje mnie magia, ufo i wszelkie kwestie wiary...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 22:32, 26 Maj '09
|
|
po pierwsze to nie jest zadne rozwiazanie, tylko srodek zapobiegawczy - jak sie nie sprawdzi zawsze mozna cofnac.
po drugie, nie chcę obarczać sumień użytkowników tymi trudnymi decyzjami - wezmę je na siebie, i tak idę do piekła
po trzecie, nie rozumiem co ty chcesz od scorpio. i tak mam go w ignore, podobnie jak muntloka i kilku innych
a po czwarte, wolalbym nie musieć z niczym walczyć. w takim kierunku będę się starał zmierzać
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Turecki
|
Wysłany: 22:55, 26 Maj '09
|
|
Bimi napisał: | po pierwsze to nie jest zadne rozwiazanie, tylko srodek zapobiegawczy - jak sie nie sprawdzi zawsze mozna cofnac. |
Dobrze, że rozważasz taką możliwość
Bimi napisał: | po drugie, nie chcę obarczać sumień użytkowników tymi trudnymi decyzjami - wezmę je na siebie, i tak idę do piekła :) |
Hehehe... żebyś się nie zdziwił kiedy tego piekła nie będzie jak oczy zamkniesz na wieki. BTW mnie sumienie by nie dręczylo
Bimi napisał: | nie rozumiem co ty chcesz od scorpio. i tak mam go w ignore, podobnie jak muntloka i kilku innych :) |
Każdy ma swoje sympatie i antypatie widzę, że Ty też...
Bimi napisał: | a po czwarte, wolalbym nie musieć z niczym walczyć. w takim kierunku będę się starał zmierzać :) |
Uważam, że zakładając i utrzymując to forum pośrednio właśnie walczysz otwierając ludziom oczy na rzeczy starannie ukrywane, których nie znajdziesz w mediach.
Ok. Nie wiem co mnie podkusiło żeby zabrać głos przecież i tak zrobisz co sobie zaplanowałeś i uważasz za słuszne.
Bez odbioru
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 23:03, 26 Maj '09
|
|
widzisz sęk w tym że taki, rzeczony już, scorpio jest o wiele bardziej przewidywalny niż np. ty a też jest człowiekiem.
wiem z przeszłości, że na tym forum niektórzy ludzie potrafią przejść nieoczekiwanie szybkie metamorfozy. nierzadko w tą gorszą stronę. a scorpio już jest na najgorszej stronie, więc luz
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Voltar
|
Wysłany: 11:27, 27 Maj '09
|
|
- brak możliwości oceniania wątków
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 11:39, 27 Maj '09
|
|
Voltar napisał: | - brak możliwości oceniania wątków |
do tego akurat już są wagi ocen, z ktorych od dawna nagminnie korzystam,.
mam juz 68 osób z wagą głosu 0, a tylko 44 osoby z limitem postów 1.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
ina_majo
|
Wysłany: 23:38, 27 Maj '09
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Voltar
|
Wysłany: 13:54, 28 Maj '09
|
|
to forum nie jest od robienia ludziom dobrze, od tego są panienki pod lasem
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
ina_majo
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Arwena
|
Wysłany: 09:38, 29 Maj '09
|
|
Bimi, uważam każdy ma prawo do zmiany zdania. Tylko niereformowalny beton tkwi w tych samych pogladach niezaleznie od nowych faktów i rzeczowej polemiki. Zgodzisz sie?
Wg mnie każdy ma prawo do wlasnego zdania i kazdy ma prawo sie z tym zdaniem niezgadzac.
O ile nikt nie narusza niczyjej godnosci, regulaminy tego forum i kultury dyskusji to czemu mu ja ograniczac?
Przyznam ze nie rozumeim twoich intencji. Ostatnio zaczalem zglebiac watek Jerzego o holokauscie. Wyraziles w nim wielokrotnie przekonanie (i moim zdaniem slusznie) ze kazdy ma prawo do polemiki, nawet jezeli sa to poglady kontrowersyjne. Dziwi mnie tylko, ze fakt niezgadzania sie z Toba (czy twoimi pogladami) moze byc powodem do zamkniecia komus ust na tym forum.
Nie rozumeim sprzeczności - z jednej strony popierasz wolnosc pogladow i wypowiedzi, z drugiej starasz sie ja ograniczac.
Bede wdzieczny za slowo wyjasnienia.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
zulugula
|
Wysłany: 12:37, 29 Maj '09
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bofain
|
Wysłany: 13:11, 29 Maj '09
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
outlaw87
|
Wysłany: 17:35, 29 Maj '09
|
|
Bofain napisał: | |
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 17:49, 29 Maj '09
|
|
arwena, a czy ja zabraniam komukolwiek mieć własne zdanie? bynajmniej - proszę jedynie aby nie zaśmiecać mojego forum pierdołami o dupie maryny, tudzież innymi pseudosensacyjnymi tekstami rodem z jamesa bonda czy innego kodu di caprio.
wiem jaka tematyka mnie interesuje a jaka nie. i korzystając ze wszystkich możliwości danych mi przez bozię będę się starał nakierowywać treść forum na tematy które mnie interesują. zresztą robię to od lat, myślę z dobrym skutkiem, czego najlepszym dowodem jest wasza tu obecność.
załóżcie sobie własne strony i piszcie na nich co chcecie, reklamujcie je nawet tu na forum - nic mi do tego bo to wasze strony.
nie rozumiem dlaczego zarzucacie mi że ja prowadzę swoją stronę tak jak chcę? szczególnie że nikogo nie cenzuruję, a jedynie ograniczam liczbe postów. to czy faktycznie ograniczam wolnośc słowa to doskonale widać po wypowiedziach niektórych osobników. choćby po 98 postach twojego przyjaciela Bofain który zajerestrował się niecałe 2 mies. temu: search.php?search_author=Bofain
nie krępuj się - przeczytaj wszystkie, nie wątpię że warto. i daj znać jak skończysz to wyślę ci link do wypowiedzi kolejnego z moich fanów... i dalej mogę ci podsyłać nowe gówno tak szybko jak szybko zdołasz przeczytać poprzednie - zapewniam cię że nawet pomimo limitów nie zabraknie mi ku temu materiałów
więc o jakim ograniczeniu wolności słowa my tu właściwie mówimy? pokaż mi inne polskie forum na którym możesz naszczać adminowi do ust i dalej móc się wypowiadać w publicznych sekcjach. raz na dzień, ale jednak.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
M8
|
Wysłany: 18:20, 29 Maj '09
|
|
Ja chciałbym tylko powiedzieć że Bimi jest bardzo wyrozumiałym i nierestrykcyjnym adminem, bo gdybym ja tu rządził to już 3/4 was by tu nie było z powodów:
1. bezmyślne pierdolenie od rzeczy bez zastanowienia
2. !!! niedostatki w myśleniu formalnym !!!
3. brak wyobraźni
4. idealiści, ludzie którzy są tak przywiązani do ideii że jej bronią nawet gdy się ją obala logicznymi OCZYWISTYMI argumentami - po prostu ślepi na prawdę.
5. Pisanie postów pozbawionych wartości, tylko po to żeby się dowartościować. Masturbacja intelektualna.
6. Brak dystansu do siebie, pyskówki.
7. Nadmierne przywiązanie do autorytetów.
...
Lista rzeczy które mógłbym wytknąć wam jest długa...
Dodam tylko że bardzo cenie wolność. Jednak niekompetencji, ignorancji i zwykłej głupoty nie cierpię.
Tak więc, cieszcie się że adminem jest tu Bimi i że to nie jest ciemność(R) :>
Poza tym mam do Ciebie wiele szacunku i podziwiam Cie drogi adminie za to że chce Ci się przebrnąć przez wszystko co tu piszą i użerać się z gówniarzami którzy zalewają forum swoimi wizjami świata. bo ja już wymiękam i czytam tylko niektóre posty.
_________________ Zapraszam na forum o ezoteryce i okultyźmie: http://transgresja.em8.pl
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
astrit
|
Wysłany: 18:36, 29 Maj '09
|
|
a ja chciałam tylko dodać że najbardziej męczący (żałosne) są podlizywacze i ci co wiedza z natury wszystko o wszystkich najlepiej do końca.
_________________ nie konwersuje z babochłopami.
*miarą twojej wiedzy jest zasięg twojej intuicji* astrit
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
outlaw87
|
|