@Jerzy Ulicki-Rek
Nie wiem ile masz lat i co robisz w wolnym czasie (sadac po liczbie postow siedzisz tutaj calymi dniami), ale powiem Ci szczerze i od serca, ze jestes chory intelektualnie.
Nie wiem, moze jestes jakims oplacanym agentem by siac glupote, nie wnikam.
Kazdy niech ceni sie sam.
Cytat: |
Wyobrazcie sobie taka sytuacje:koncert jacksona.nagle piosenkarz mowi:"A teraz dowiecie sie prawdy" i oddaje miejsce rabaowi.
Sala by sie przekrecila ze smiechu:) |
Chyba tylko w twojej chorej glowie.
Po pierwsze napisanie
nagle piosenkarz mowi:"A teraz dowiecie sie prawdy"
sugeruje, ze masz gora 16 lat.
Kazda myslaca osoba domysli sie, ze takie wydarzenie (o ile w ogole bylo planowane) zainsceniozowane bylo by inaczej.
Watpie by komukolwiek bylo wtedy do smiechi, bo z czego sie smiac?
Podobne wystapienia tyle, ze na znacznie nizsza skale byly juz wczesniej organizowane, nie slyszalem by ktokolwiek sie wtedy smial.
Po czym poznac glupiego? Po smiechi jego, bo glupi smieje sie z rzeczy, ktorych sam nie rozumie.
Po prostu wykitowal bo byl faszerowany przez lata(-dobrowolnie lub w ramach terapii) farmakologia i czort wie czym jeszcze. |
I od tego dostal ataku serca?? Czlowieku, zal mi ciebie.
Najgorsza kara dla niego bylo pozwolic mu zyc:) |
Najwieksza nagroda dla takich kretynow jak ty, jest fakt, ze pozwalaja ci zyc w spoleczenstwie...
Uwazam, ze MJ nie dalby rady pociagnac tych 50ciu koncertow, nie ma szans.
Koncert srednio co 3 dni.
To jest niemozliwe przy jego wieku.
Ba, nawet 25 letni artysci nie daliby rady.
Tu wchodzily w gre ogromne pieniadze, potrzebne byly MJ by splacic ew dlugi.
Druga rzecz to fakt, ze media go zniszczyly. Od pewnego czasu wypisywaly coraz to wieksze bzdury na jego temat i takie barany jak ty to lyknely.
Widzialem nagrania video z jego prob z o2 arena, nie wygladal jakby umieral.
Ba, smiem twierdzic, ze mial lepsza kondycje od ciebie- pierdziela komputerowego.
I na koniec by rozwiac watpliwosci- nie jestem zadnym sfrustrowanym fanem Michaela Jacksona, pisze to jako przeciwwage glupoty, ktora ludzie sieja na tym forum.
Twoja wypowiedz jest szalenie naiwna, lepiej zeby ludzie nie czytali jej wcale, bo czytajac takie rzeczy na dluzsza mete obnizaja tylko swoj poziom intelektualny.
@ktos dalej
They dont care about us! to mówił jackson o iluminatach, za to go zabili. |
Prosze cie, nie pisz takich glupot.
Japierdzi, poziom tego forum jest zenujacy.
Zabili go za to, ze powiedzial "they dont care about us" 15 lat wczesniej?
Gdzie tu dowod, ze mowil to o illuminatach?
Niedlugo sie okaze, ze zabija madonne za to, ze w dziecinstwie powiedziala, ze illuminaci sa be.