Wysłany: 10:14, 19 Lut '07
Temat postu: Władysław Bartoszewski - 85 urodziny
Panie Bartoszewski NIC do Pana nie mam, gdyby nie fakt, że jest pan masonem.. Tak wszyscy skłądają Mu życzenia, a nikt nie zna prawdy o tym człowieku. Skoro jest masonem, to ten człowiek nie może mówić, pisać, że jest przyjacielem JPII..
Żydem jest praktycznie każdy człowiek na świecie. Tak jest opinia mego Pana od WOS-u , który stwierdził, że każdy z Nas ma w sobie choć "tyci, tyci" krwi żydowskiej a problem jest w tym, że WB to mason. Kurva wkurvić się już można. Dlaczego każdy poważany i wydaje sie autorytet moralny człowiek jest czy to masonem czy to cyklistą czy byłym SB-kiem?
Serio mówie. Każdy człowiek na ziemi ma krew żydowską. Nawet Ci na antakrktydzie i na grenlandii. W tym nie ma nic złego. Jest taka teoria, że żyd jest zły, i że ciągle chce więcej. To prawda, (przykład USA, IZRAEL), ale my chyba tcy pazierni nie jesteśmy, my Polacy?
ale my chyba tcy pazierni nie jesteśmy, my Polacy?
Polacy dowiaduja sie prawdy o osobie dopiero dzisiaj.....od wiekow wmawiano nam ze jestesmy leniwi.wmawiano nam i inne przywary... prawdziwy Polak to leniwy czlek,ktos musi Rzadzic Polakami bo oni nic nie zrobia itd....a na dzien dzisiejszy np.wyjezdzajacy za zagrabanice Polacy okazuja sie ze sa--bardzo pracowici.....wychodza tez wady....Lepiej traktujem obcokrajowca..niz swojego rodaka..(np.Polityka ZSRR USA...Nadgorliwosc)..nie szanujemy sie nawzjem i dlatego nas tak wykorzystuja..obozy pracy i itd..a co do pieniedzy...to niektorzy maja umiar a niektorzy nie....i szczerze zawse chcialem zobaczyc czlowieka ktorego ogarnia Goraczka Zlota....
_________________ Admin ograniczył mi liczbę postów do 4, bo krytykowałem policjanta kopiącego człowieka podczas Marszu Niepodległości. Teraz 1/dobę(nie powiedział dlaczego).
Władysław Bartoszewki - kanalia i morderca irackich dzieci.
Życzyc mu pozostaje losu jego idola, Ariela Szarona.
Obyś nie dożył 86-tki, bydlaku!
he he. Bimi. Kiedys sie z Toba poklocilem na inny temat, ale tu trafiasz w samo sedno. Na smietnik historii z tymi wszytskimi napompowanymi autorytetami moralnymi, grafomananmi i moralistami za dyche z honorowym obywatelstwem Izraela. Won w zaswaity, straszyc niegrzeczne dzieci!
Post zebrał 0.000 mBTC Podarowałeś BTC
Wysłany: 21:26, 28 Wrz '07
Temat postu:
Cytat:
Na smietnik historii z tymi wszytskimi napompowanymi autorytetami moralnymi, grafomananmi i moralistami za dyche z honorowym obywatelstwem Izraela. Won w zaswaity, straszyc niegrzeczne dzieci!
M. Olejnik w debacie Kwaczynskich wcisnela staaaasznie potrzebna uwage na temat "pomnikowosci" Bartoszewskiego. Wcisnela na zasadzie "wielkim poetą byl". Do mnie przemawiaja argumenty. Np. takie: