Prawdziwy napisał: |
Jedyne na co liczę to odrobina zrozumienia dla słów prawdy w moich tematach min. od "przygłupów" bełkoczących o jakichś religiach i gańdziach. |
Zaczynasz mnie poważnie irytować. Staram się zazwyczaj czytac posty do końca i próbowac przynajmniej zrozumieć
rozmówce, ale to co Ty chłopie wyprawiasz ociera się o chamstwo i pyche. To grzech. Bawi mnie jak używasz terminów których nie rozumiesz : "słów prawdy", "gandziach" (miales na mysli gady czy marihuane?). Musisz się wkońcu wziąć w garść i odpowiadać na posty grzecznie i merytorycznie, a najlepiej również dowcipnie (patrz - moje posty). To jest forum a nie prywatna mównica Mr. Prawdziwy. Tu nie robimy kazań, nie nawracamy, i nie obrażamy się wzajemnie (staramy sie przynajmniej).
Powiem Ci coś o Zeitgeiście. Przy najprawdę wielu rzeczach tam zakłamanych i zmanipulowanych by udowodnić z góry założoną tezę (patrz mój wywód o historycznych faktach o Jezusie) - weź chłopie kiedyś do ręki teleskop, idz do biblioteki - wypożycz jakąś książkę o Słońcu, o Astronomii, a najlepiej poobserwuj Naturę, potem
kup sobie dobre piwo, lub zrób w termosie herbaty, idz w gwiaździstą noc do parku lub na polanę, połz się na trawie,
swymi wszystkowidzacymi oczyma do góry. I tylko patrz.
Nie odpisuj mi na powyższe, nie chce. Chcę za to żebyś krótko odpowiedział mi na jedno pytanie.
Jaki kanon prawdy uzajesz? Chce wiedziec z czego czerpiesz tę Prawdę? Pamiętaj krótko, bez "filmików" z YouTube i GoogleVideo. Najlepiej jednym wyrazem - spodziewam się takiej odpowiedzi.