Marek Podlecki wysłał wiadomość do członków grupy Jane Burgermeister - KONIEC PRZYMUSOWYM SZCZEPIENIOM.
Temat: Atak na USA
"Informacja jest tak sensacyjna, że sam nie wiem czy pownienem to zamieszczać.
Jestem w kontakcie z Jane Burgermeister - prawdopodobnie ze swoich żródeł w niemieckiej armii wie, że w poniedziałek 27 lipca ma się rozpocząć ofensywa militarna obcych wojsk w USA. Kilka razy próbowałem ja wybadać, czy nie jest to wynik stresu - w odpowiedziach upierała się, że jest przekonana iż to nastąpi i potrwa przynajmniej do końca sierpnia. W tym czasie ludność USA będzie zmuszana do przyjmowania śmiercionośnych szczepionek. Jeszcze raz dodaję - to są opinie Jane, nie moje. Zaznaczyła, że jest to krok desperacji, ponieważ całej tej grupie "terrorystów" sprawa zaczyna się wymykać spod kontroli. Szczególnie w armii amerykańskiej jest wielu zwolenników Rona Paula, którzy przygotowują kontrofensywę. Być moze więc czekają nas niedługo ważne wydarzenia.
W swoim blogu
www.birdflu666.wordpress.com Jane pisze, że w poniedziałek rozpoczną się ćwiczenia wprowadzania stanu wyjątkowego (Martial Law), w których wezmą udział obce wojska. Apeluje o rozpowszechnienie informacji wśród wojskowych na temat “prawdziwej” jej zdaniem natury szczepionek. Uważa, że w ten sposób społeczeństwo amerykańskie, które jest przecież uzbrojone, zostanie zaskoczone. Wtedy zaczną się zamieszki, które będą powodem wprowadzenia stanu wyjatkowego, a co za tym idzie masowego ludobójstwa ludności USA, głównie patriotów.
Więcej informacji znajdziesz w poście: Update on the WHO Plan.
Informacje podane przez Jane, mozna znalesc juz od jakiegos czasu na tym forum na youtubie i innych stronach.
Tak wiec kazdy mogl napisac podobny list, dodatkowo podajac ze ma sie potwierdzenie od oficera Bundeswery.
Czy tak bylo, czy zeczywiscie ktos jej to powiedzial a nie wycztala tych info w necie?
Pewni si okaze w poniedzialek, jezei nie to tym lepiej dla nas.
Faktem jest ze w tym czasie czyli 27-31 lipca w USA odbeda sie chyba najwieksze do tej pory tego typu cwiczenia FEMA i HS dodatkowo udzial w tych cwiczeniach biora zolnierze innych panstw, po co ? nie ma oficjalnej odpowiedzi na to pytanie.
Obozy FEMA i pociagi rowniez czekaja w gotowosci.
Duzo sie mowilo w USA o odebraniu broni amerykana. Wiekszosc z nich zapowiada ze broni nie odda, no chyba ze z martwych rak... Jak to zrobic ? jak rozbrojic amerykanow ? Jezeli rzeczywiscie pod czas tych cwiczen zolnierze beda "cwiczyc" odbiernaie broni obywatela, a ci z racji ze sa to tylko cwiczenia ta bron oddzadza, dodatkowo rzad ich zapeni ze po cwiczeniach bron zostanie zwrocona, to moze to sie udac, oczywscie po cwiczenaich nikt broni nikomu nie odda i gotowe, ale to tylko moje przemyslenia.
To wszytsko wyglada mi na kolejna operacje FALSZYWEJ FLAGI, podczas 9/11 i 7/7 tez byly przeprowadane "cwiczenia".
Na forum iw necie juz jakis czas temu glosno bylo o tych cwieczeniach i ze moga one doprowadzic do wprowadzenia MARSHAL LAW.
Wiekszosc z nas temat wogole nieobchodzi albo nie dajemy wiary ze cos takiego moze sie zdarzyc, nie dziwie sie wknocu ma to sie stac w USA, dosc dlaeko od nas, a jednak, wszytsko co sie zaczyna w USA jak kryzys czy pandemia wkoncu dociera do Europy.
Zobaczcie na youtubie co mowia amerykanie na ten temat.
Jedyne czego im zazdroszcze to ze wciaz maja sporo broni i maja sie jak bronic, a my ?