Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:42, 24 Lip '08
Temat postu: Film "Ujawnienie"
Czy ktos wie gdzie go dostać można, bo słyszałem w radiu z Chicago ( WPNA ) że jest w usa dostepny w wypozyczalniach a dotyczy faktu że najwyżsi rangą oficerowie służb chcą zeznawać pod przysięgą przed Kongresem na temat wydażen roku 2012????
Dr Steven Greer - z zawodu lekarz, były szef oddziału medycyny pourazowej szpitala im. Caldwella w Wirgini i- wiele lat swego życia poświęcił na badanie faktów związanych z UFO i poszukiwanie alternatywnej energii punktu zerowego. Tak powstał "The Disclosure Project" (Projekt Ujawnienie). Włączyło się w niego ponad 400 byłychwojskowych, pracowników wywiadu i służb specjalnych, którzy opowiedzieli o okrytych tajemnicą operacjach - mówi Dionizy Pietroń, który szczegółowo prześledził te relacje. - W maju 2001 roku odbyła się w Waszyngtonie konferencja z udziałem dziennikarzy, podczas której wystąpiło 20 świadków niecodziennych zdarzeń. Mieli oni po kilka minut na wypowiedź, a potem odpowiadali jeszcze na pytania. Ale prasa przemilczała to wydarzenie. Nagranie z niego trafiło do internetu, ale również dość długo nie zostało zauważone. Wśród świadków był wspomniany sierżant Clifford Stone.
Wysłany: 11:00, 25 Lip '08
Temat postu:
LOL ...e NOL
Ciekawy film. Tylko teraz, mam takie wątpliwości którymi się z wami podzielę.
Zgoda, jest to technologia pozaziemska, przekazana ludziom przez istoty czczone jako bogów a znana już w starożytności pod różnymi postaciami np. pojazdu Vimana (the orion conspiracy) znane są Vimany starożytnych Indii,Egiptu, vimany z Jerycha a także u Majów.
Tylko czy owe pojazdy latające obserwowane na niebie są obecnie sterowane przez obcych? Mam wrażenie, że po zdobyciu danych i projektach prowadzonych np. przez III Rzeszę ktoś dalej prowadził badania nad tą technologią opanowując ją z doskonałym rezultatem i teraz wpaja się nam strach przed "obcymi"
"Obcymi" w cudzysłowiu bo kto wie czy nie byli twórcami rasy ludzkiej.
Wysłany: 11:59, 25 Lip '08
Temat postu:
Jeżeli ten film to nie ściema to znaczy że amerykanie (żywi) przynajmniej orbitowali wokół księżyca
_________________ http://republika.pl/blog_fa_550912/991430/sz/zwoliludu.gif
Wysłany: 22:53, 29 Paź '08
Temat postu:
jasna cholera dobrze czasem pogrzebac po forum, forrest ten filmik mnie zaskoczyl jak jasna cholera, lubie jak tak mnie cos zaskoczy
p.s. mooniek,scorpio panowie napiszcie cos o tym znaczy co o tym sadzicie interesuje mnie to bo wy fachowce chyba sa od kosmosu
Wysłany: 01:04, 30 Paź '08
Temat postu:
ja zname ten fil juz od bardzo dawna, wogole to znam 95% wszystkich materialow opublikowanych na temat UFO itp..
po prostu nie dawalem tego na forum bo Bimi sie uparl ze nie bedzie dzialu " UFO - nieznane technologie, niewyjasnione zjawiska"
no i zauwazylem ze wiekszosc ludzi podchodzi do tego sceptycznie -_-.. po co wiec karmic trolla lol...
jeszcze raz,, jesli chodzi o "ufo" to jestem takim mini guru..
wcale sie nie chwale
pytajcie a otrzymacie
_________________ www.DavidIcke.pl
"Nasze poglady sa wyuczone, co nie znaczy ze sa prawdziwe.." Bill Hicks
Wiara to Ja, a Wiedza to moj Miecz.
Wysłany: 03:59, 30 Paź '08
Temat postu:
Hmmm naprawdę Panie/Panowie czekam z niecierpliwością na debatę w tym wątku
Powiem jedno forum prawda zaczyna wciągać jak bagno zrobisz krok i już nie ma możliwości wycofania swojej świadomości do pozycji wyjściowej...
forrest_
Wysłany: 17:06, 30 Paź '08
Temat postu:
Osobiście czekam ,aż ktoś z forumowych badaczy ufo wypowie się w tym wątku ....czyli da jakąś informację zwrotna na temat tej konferencji prasowej w maju 2001r.
Ja nigdy w swoim życiu nie interesowałam się zjawiskiem ufo...więc nie mogę przedstawić swojej opinii na ten temat. Jednak bardzo interesuję mnie opinia tzw. fachowców forumowych w tej dziedzinie.
Na tym poziomie wiedzy , która teraz posiadam ...zadaję sobie tylko jedno pytanie...dlaczego nie ma żadnych informacji w mediach o tej konferencji? i czy kiedykolwiek w przeszłości była jakaś wzmianka w mainstreamie medialnym o tym projekcie?
Jest to nagranie z konferencji poświęconej UFO. Przedstawiony materiał to zbiór pozbieranych z kamer materiałów video na temat aktywności UFO w roku 2006, głównie nad meksykiem. Dla ludzi tam, żyjących ufo to codzienność nikt tam nie neguje tego zjawiska tak jak my to robimy w naszej globalnej wiosce Ciekawe dlaczego najbladziej lubią odwiedzać właśnie ich.
_________________ http://zakazaneowoce.pl/imgs/banery/baner-zakazaneowoce-350x20.jpg Zdolność do dziwienia się jest początkiem do mądrości
Prawa jednego człowieka kończą się tam, gdzie zaczynają się prawa drugiej osoby.
W jedności siła nie w budowanych murach!!!
Wysłany: 09:28, 31 Paź '08
Temat postu:
Znacie tego Pana ???
Cytat:
Bob Lazar właściwie Robert Scott Lazar (ur. 26 stycznia 1959 r.), konstruktor samochodów z napędem odrzutowym i organizator ich nielegalnych wyścigów. Zagadkowa postać amerykańskiej kultury masowej i dyskusji ufologicznych. Pojawił się znikąd, mówiąc, że pracował na obszarze S-4 Poligonu Nevada, blisko Strefy 51. Jako fizyk i inżynier rozpracowywał antygrawitacyjny reaktor napędowy latającego talerza. Był to pierwszy tego typu dziennikarski fenomen. Wszystko zaczęło się w listopadzie 1989 roku, kiedy George Knapp przeprowadził telewizyjny wywiad z Lazarem na KLAS.
Opowieść:
Lazar twierdzi, że poznał Edwarda Tellera, kiedy pracował w Los Alamos. Ten polecił go do pracy w EG&G, po czym przeprowadził się do Las Vegas. Stamtąd przetransportowano go do Strefy 51. W hangarze znajdowało się dziewięć latających talerzy. Bob pracował nad jednym, nawet uczestniczył w eksperymentalnych lotach. Wewnątrz statku były trzy poziomy (na najwyższy nigdy go nie wpuszczono). Wejście prowadziło do środkowego. Tam trzy niewielkie fotele, które stanowiły całość z poszyciem, jakby stopione w jednej formie. Niżej znajdował się reaktor antygrawitycyjny, zawierający bardzo ciężki, stabilny pierwiastek, nieznany na Ziemi. Umieszczono go w układzie okresowym pod numerem 115 (ununpentium). Był on paliwem urządzenie wytwarzające więcej energii niż bomba atomowa. Opisał ten pierwiastek jako ciężki metal, barwy pomarańczowej.
Nienawidził jednak tej pracy, z powodu zastraszania, wielu tajemnic, których miał nie poznać i zagrożenia życia.
Podczas urlopu postanowił zabrać przyjaciół w pobliże bazy. Zachowując ostrożność mogli (nocą) obserwować światła. W końcu jednak strażnicy ich złapali. Bob doszedł do wniosku, że musi porozmawiać z kimś z telewizji, bo trudniej będzie go zlikwidować
Secrets of the Black World http://video.google.com/videoplay?docid=3815577670929510900 _________________ 13:13 13.09.1979 Caulbearer
Unos nacen con estrella y otros nacen estrellados
******* Ad astra per aspera ******
.............! Semper paratus !.............
Wysłany: 10:03, 31 Paź '08
Temat postu:
robilem wyklad w liceum 9 (lat temu) na temat wypowiedzi Bob'a Lazara, w czasie kiedy on zaczal opowiadac to co widzial, BYLA nawet audycj radiowa, reporter pytal lazara o rozne rzeczy - nawet ja nagralem.. chyba w radiowej 3-jce.. niestety nie mam tego materialu juz od dawna...
jak wroce do domu z pracy postaram sie cos napisac wiecej, skoro czytelnicy sie domagaja
_________________ www.DavidIcke.pl
"Nasze poglady sa wyuczone, co nie znaczy ze sa prawdziwe.." Bill Hicks
Wiara to Ja, a Wiedza to moj Miecz.
Wysłany: 11:56, 31 Paź '08
Temat postu:
Papekk27 napisał:
Tylko czy owe pojazdy latające obserwowane na niebie są obecnie sterowane przez obcych? Mam wrażenie, że po zdobyciu danych i projektach prowadzonych np. przez III Rzeszę ktoś dalej prowadził badania nad tą technologią opanowując ją z doskonałym rezultatem i teraz wpaja się nam strach przed "obcymi"
"Obcymi" w cudzysłowiu bo kto wie czy nie byli twórcami rasy ludzkiej.
1;38 w filmie, pierwsze pytanie z widowni.
Tańcząca z wilkami napisał:
Osobiście czekam ,aż ktoś z forumowych badaczy ufo wypowie się w tym wątku ....czyli da jakąś informację zwrotna na temat tej konferencji prasowej w maju 2001r.
Ja nigdy w swoim życiu nie interesowałam się zjawiskiem ufo...więc nie mogę przedstawić swojej opinii na ten temat. Jednak bardzo interesuję mnie opinia tzw. fachowców forumowych w tej dziedzinie.
Na tym poziomie wiedzy , która teraz posiadam ...zadaję sobie tylko jedno pytanie...dlaczego nie ma żadnych informacji w mediach o tej konferencji? i czy kiedykolwiek w przeszłości była jakaś wzmianka w mainstreamie medialnym o tym projekcie?
Nie przypominam sobie zadnej reakcji.
Moim zdaniem problem nie polega na dotarciu wiadomosci do mas, a checi podniesienia poziomu wiedzy/swiadomosci przez te masy. Co za tym idzie nawet jesli taka wiadomosc dotrze, zostanie zignorowana, poniewarz nie pasuje do ich obecnego 'poziomu ewolucji' poprzez swiadomie, badz nie swiadomie wybrane/przyciagniete okolicznosci, jak praca, domy, dlugi, rozwody, jakie meble ma sasiad itd itp
Dopiero kiedy oba 'fronty' spotkaja sie w jednym punkcie, mozemy liczyc na wspolprace z reszta spoleczenstwa. Niestety zeby to moglo zaistniec potrzebjemy np. wojny.
Wysłany: 12:58, 31 Paź '08
Temat postu:
Mnie osobiście nie chodzi już nawet o UFO w tej całej kwestii...mam na uwadze po prostu to ,że na tej konferencji wypowiadają się wysokiej rangi wojskowi armii USA , którzy mieli dostęp do ściśle tajnych dokumentów...lub też sami ONI widzieli tzw. UFO (To nie jest jakiś tam Pani Iksiński czy Kowalski) Przyznają też, że istnieje ukryty rząd, a także mówią ,że ów on posiada technologię zaawansowaną na takim wysokim poziomie (już od kilkudziesięciu lat):
Dr Steven Greer
Cytat:
mamy gotowe kompletny zamiennik każdego istniejącego paliwa mineralnego czy jonizujących elektrowni nuklearnych. Nie potrzebujemy ich i nie potrzebowaliśmy prawdopodobnie od czasu kiedy przyszedłem na świat
A ten Pan wygląda mi na około 45 lat...
Jeżeli przyjąć to za prawdę...za fakt co jest przedstawione na tej konferencji to:
-wobec powyższego nie chcę nawet myśleć i sobie wyobrażać jakiego rodzaju technologię posiada ten ukryty rząd w tym momencie w roku 2008...zostało jeszcze tam użyte słowo (Rządy w cieniu...), a także wszystkie inne tematy na forum o NWO wydają mi się wobec takich uwarunkowań po prostu zabawne...
Co się dzieję z tymi Panami z konferencji obecnie?, gdyż film-konferencja jest z 2001r.
Zostali zastraszeni?
Czy projekt jeszcze istnieję i czy rozwija się w jakiś sposób?(inne konferencje? inne filmy?)
Wysłany: 13:18, 31 Paź '08
Temat postu:
Chyba z miesiąc temu oglądałem na disvovery channel program o ufo ( w którym była pół godzinna wzmianka o Scottcie Lazarze, były podane argumenty i sugestie wielu uczonych i ufologów, oraz jego własne sugestie. Lazar był poddany na wykrywaczu kłamstw ( wariograf ) i w większości kłamał. Potem jak sam stwierdził, zrobił to dla popularności i dla kasy.
Wysłany: 18:01, 31 Paź '08
Temat postu:
XTC88 napisał:
Chyba z miesiąc temu oglądałem na disvovery channel program o ufo ( w którym była pół godzinna wzmianka o Scottcie Lazarze, były podane argumenty i sugestie wielu uczonych i ufologów, oraz jego własne sugestie. Lazar był poddany na wykrywaczu kłamstw ( wariograf ) i w większości kłamał. Potem jak sam stwierdził, zrobił to dla popularności i dla kasy.
Weryfikacja
W obecność kamer telewizyjnych przeprowadzono na nim cztery badania wykrywaczem kłamstw. Dwa z nich przeszedł pomyślnie, a dwa wypadły na jego niekorzyść. Pytania zadawano na różne sposoby, zawsze padała ta sama odpowiedź bez wahania. Kłamał, że widział latające talerze, ale przy pytaniach o napęd antygrawitacyjny mówił prawdę.
_________________ 13:13 13.09.1979 Caulbearer
Unos nacen con estrella y otros nacen estrellados
******* Ad astra per aspera ******
.............! Semper paratus !.............
Wysłany: 13:27, 01 Lis '08
Temat postu:
Same linki ...filmy , a dyskusji zero
Nikogo widzę nie interesuję ,że wysokiej rangi wojskowi potwierdzają w filmie ujawnienie,że jest tajny rząd i że istnieją bardzo zaawansowane technologie...
Wolicie dyskutować o kwestiach , które przy tej bledną....
Wysłany: 14:56, 01 Lis '08
Temat postu:
Tańcząca z wilkami napisał:
Same linki ...filmy , a dyskusji zero
Nikogo widzę nie interesuję ,że wysokiej rangi wojskowi potwierdzają w filmie ujawnienie,że jest tajny rząd i że istnieją bardzo zaawansowane technologie...
Wolicie dyskutować o kwestiach , które przy tej bledną....
Przeniose Cie o jeden level wyzej - zastanow sie czy ci wysocy ranga wojskowi nie sieja dezinformacji. Zastanow sie nad tym za kazdym razem gdy czytas opinie ludzi, tymbardziej z wysokich foteli.
_________________ THE THREE FORCES
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2 »
Strona 1 z 2