Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 11:26, 02 Lip '09
Temat postu: Donek Śmieć
Dlaczego Donek jest dla mnie śmieciem..
1. Zaraz po tym jak dostał się do koryta, dosłownie kilkanaście dni po, pojawiła się informacja w telewizji polskiej około godz 23, że Donald Tusk poleciał do nowego jorku i za zamkniętymi drzwiami spotkał się z przedstawicielami żydków i i rozmawiał odnośnie odszkodowań.
I ja się pytam, dlaczego Premier mojego kraju, leci do żydów do nowego jorku, co więcej kura za zamkniętymi drzwiami rozmawia o odszkodowaniach ? Dlaczego nie w Polsce ? dlaczego za zamkniętymi drzwiami ?
2. Kolejna sprawa
Zapewne zwróciliście uwagę jak przed wyborami do polskiego sejmu 2007/08 ? Tvn oraz wyborcza prześmiewczo traktowali PIS, kabarety z Kaczyńskiego, generalnie ubaw na całego !
Platforma obywatelska była bardzo forowana
Wiecie gdzie pracuje syn DONKA ? w gazecie wyborczej ! A na staż dostał się zaraz po wygranych wyborach.
Co teraz Donek robi z Polską Telewizja i Radiem ? Mi to śmierdzi rychłym upadkiem i nastaniem ery śmierdzącego rmffm i radio zet, tudzież WYBORCZA-FM
Wysłany: 11:28, 02 Lip '09
Temat postu:
Masz prawo tak myśleć . Tylko że ja pojęcie w tytule tematu rozszerzyłbym na 90% polskich polityków .
_________________ Systemu nie można niszczyć, trzeba go reformować.
Wysłany: 19:12, 02 Lip '09
Temat postu: Re: Donek Śmieć
Genezyp_Kapen napisał:
2. Kolejna sprawa
Zapewne zwróciliście uwagę jak przed wyborami do polskiego sejmu 2007/08 ? Tvn oraz wyborcza prześmiewczo traktowali PIS, kabarety z Kaczyńskiego, generalnie ubaw na całego !
Platforma obywatelska była bardzo forowana