"Bojkot wyborow do Parlamentu Europejskiego!!! Rezolutna odpowiedz na marksistowska manipulacje
Tak jest!
Mnie to zadziwia dlaczego ludzie tak krytykujacy i wybrzydzajacy na superbiurokratyczny system brukselskiego socjalistycznego molocha, wytykajacy bezproduktywnosc i jalowosc wszelkiej aktywnosci europarlamentarzystow,pokazujacy bezkompromisowo totalitaryzm tworzonego na naszych oczach superpanstwa,
jako swoj nastepny krok w tej tak pryncypialnej krytyce wybieraja start w wyborach na europosla do Parlamentu Europejskiego.!!
))
Gdzie tu sens i logika ,spojnosc i uczciwosc wlasnego zachowania????....
Mowie o blogerze,dziennikarzu i pryncypialnym krytyku brukselskiej,socjalistycznej biurokracji,panu Waldemarze Rajcy.
Czlowiek ten startuje w wyborach na europosla z listy Unii Polityki Realnej.
Moj Boze, partia majaca w swej nazwie slowo "realna" ,wystawia sie do wyborow jak panna na wydanie,pokazujac to co ma najlepsze. A jak do tej pory najlepsze to ma poglady wybrane z cytatow glownie Miltona Friedmana i paru jeszcze innych tzw wolnosciowcow z tzw.Zachodu,cokolwiek by to mialo znaczyc...
UPR jako partia nic nie znaczy i nigdy nie znaczyla na politycznej scenie w Polsce. Nawet jak dostala sie do Sejmu to takze jedyne z czego do dzis ludzie pameitaja ta kanapke to okrzyk Korwina-Mikke,ze "rzad rznie glupa".
A dzis UPR rznie glupa startujac w marksistowskich wyborach do ciala,ktore jest jak najbardziej socjalistyczne i totalitarne,mimo pozorow demokracji i wyborow;
tych wyborow,ktore tak naprawde maja ustawic polityczna dekoracje, za ktora schowa sie i zamiecie te wszystkie smiecie,ktore wystawaloby niepotrzebnie i psulo widok "brukselskiej demokracji" wobec reszty swiata ,i w ogole.
No wiec tak,ja sie dziwie,i uwazam swoje zdziwienie za moja wolnosc do wyrazania roznych zadziwien w dowolnych ilosciach i na dowolny temat.
Ja stawiam pytanie o cel pojscia na wspolprace z jewropejska bolszewia.
Jest krag osob o nieustalonej liczbie,ktorzy wyrazaja poglad,zeby isc na wybory i glosowac na liste UPR a zwlaszcza na nazwiska poumieszczane na pierwszych miejscach,bo te akurat miejsca gwarantuja prawie stuprocentowa wybieralnosc do urzedu.
Uwazaja pewnie,ze jest to bardzo sprytne ,zeby wyslac do PE "naszych ludzi w abwerze".
Juz jak oni sie tam zainstaluja to dopiero beda nam tu podsylac historie ,ze prosze siadac!!..
To dopiero bedziemy sie dowiadywac roznych rzeczy, ktore zgrabnie opisane beda nam umilac poranna kawusie.....
A ja powiem,ze ja pitole takie historie ,rodem z wytartych dywanow brukselskich korytarzy i sal konferencyjnych.!!!!!...
To co najciekawsze,czyli Prawda, to jest schowane gleboko w tajnych sejfach i niedostepne dla przecietnych europarlamentarzystow,ktorych rola jest wylacznie dekoracyjna.!!...Aczkolwiek warto zauwazyc po raz kolejny,ze nawet ta dekoracja ma byc wybrana wg gustow i pomyslow magikow od manipulowania skladem parlamentow.
I stad wlasnie wynika moje pytanie o celowosc i zasadnosc wspolpracy z jewropejska bolszewia..
Jak pokazuje dotychczasowe doswiadczenie,zadne europosel nie byl i nie bedzie wladny zrobic samodzielnie malutkiego kroczku w celu powstrzymania marszu socjalistycznej miedzynarodowki przez salony unijne.
Dekoracja jest i pozostanie dekoracja!!
Wystarczy poznac mechanizmy marksistowskiego oszustwa wyborczego z pomoca list partyjnych ,zeby nie miec zadnych zludzen.
Politycy UPR ,w tym takze pan Rajca,duzo pisza i pisali o rozrosnietej biurokracji,o tabunach roznych urzednikow zalegajacych biurka i urzedy roznych szczebli tak na poziomie naszych polskich realiow jak i brukselskich.
Biurokracja i jeszcze raz biurokrajca jest winna wszystkiemu ,krzycza politycy UPR i ich zwolennicy.
A co oni sami dzis robia!! Wlasnie ida w biurokraty!!!...
Az sie pala do tego ,zeby byc jednymi z tego tabunu masy urzedniczej wypelniajacej szczelnie unijne pomieszczenia z biurkami i faxami.Az przebieraja nogami z niecierpliwosci ,zeby sie w koncu dorwac do tych konfitur.
Tera k..wa my!!!...
Propaganda majaca na celu zapedzenie ludzi do wyborow ruszyla juz dawno.Jeszcze w zeszlym roku.
Wszycy garna sie do europoslowania,bo choc nic dobrego nie zrobia,to sobie chociaz pozyja i pozwiedzaja swiata za pieniadze tak znienawidzonego przez monarchistow, do ktorych nalezy przeciez UPR, ludu...
Obrzydliwa podwojna moralnosc . Produkt pojscia na wspolprace z czerwonymi."
sobota, 09 maja 2009, jowitaa1