Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:28, 23 Gru '08
Temat postu:
Ludzie już dawno stracili instynkt zamozachowawczy, więc jeśli niebo zrobi się z dnia na dzień zielone, a powiesz im że było błękitne, będą brali cie za wariata, ponieważ pan w tv, w garniturze z poważną miną powiedział im, że niebo zawsze było zielone.
Wysłany: 23:47, 23 Gru '08
Temat postu:
Nasycenie atmosfery pod BlueBeam + otępienie umysłowe i choroby = depopulacja a także blokowanie docierania pewnych cząstek do ziemi w związku z nadchodzącymi zmianami.
Wysłany: 01:33, 25 Gru '08
Temat postu:
Ja znalazlem cos z naszego podworka. Reklama ING.
Jak ogladałem pierwszy raz reklame zwróciłem tylko uwagę na dziwną minę dzieciaczka. Drugi raz juz widziałem deskę ze wszystko widzącym okiem (obok dwa grzyby atomowe?). Po nagraniu materialu i rozjasnieniu klatki widac jakby kontur sowy czytajacej gazete (ksiazke). Taką deskę gdzies juz widzialem. Może w sklepie chociaż bardziej prawdopodobne że w bajce na któryms dziecięcym kanale.
Poza "13 kęsów" nic więcej nie widze, pewnie dlatego że juz późno.
Wysłany: 20:50, 25 Gru '08
Temat postu:
albercik napisał:
O jakich czastkach moza? Napisz choc slowo- klucz
Wygląd tych cząstek jest tożsamy z symbolem na fladze Izraela, protoplaści izraelitów dobrze wiedzieli o co chodzi.
Słońca są przekaźnikami tych cząstek elementarnych z centrum galaktyki (hunab-ku u Majów) moderujących obecne zmiany w trwającym okresie konwergencji 1987-2012, więc je blokują.
Ale to już astrofizyka "od drugiej strony".
Wysłany: 17:41, 27 Gru '08
Temat postu:
> albercik
krótkie uzupełnienie:
Moderacja i przyspieszenie mentalnych zmian na ziemi, zwiększanie się poziomu świadomości.
"Wasz świat umyka i staje się poziomem dla innych poziomów",
co może oznaczać, iż Ziemia dostosowuje swoje wibracje do wyższych poziomów w kosmosie.
Pocieszeniem niech będzie dla nas, że siatki mózgowe niektórych ludzi zwiększą swoją pojemność i dzięki temu nastąpi rozwój mózgów, oraz większa świadomość ludzi.