Nie ma się czym podniecać.
_________________ Nie sprzeczaj się z Bimim. Nie krytykuj tego tego co mówi Bimi. Zawsze zgadzaj się z tym co mówi Bimi. Kochaj gejów tak jak Bimi. Nie krytykuj gejów. Inaczej dostaniesz 1 post na dzień. To się nazywa wolność słowa w rozumieniu Bimiego.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 15:57, 12 Sie '08
Temat postu:
Wiem, jestem z Poznania i juz dawno zauwazylem na Grobli wszystkowidzace oko Lucyfera nad jednym z okien. Loża ta istnieje od 1820 roku okolo, reaktywowana w 1991 i włączona do Wielkiej Loży Narodowej Polski.
Widze ze niektorym nie przeszkadza fakt ze najwazniejsze osoby w panstwie byly badz sa wolnomularzami. Pod oficjalna fasada "dobrych mężczyzn" dzialajacych ku ulepszeniu samych siebie i wielbiacych Wielkiego Budowniczego Wszechswiata jest tez fasada nieoficjalna.
Wejdzcie na dowolna strone głównej loży obojetnie jakiego panstwa badz na strony pomniejszych lóż - wszyscy utrzymuja ze sa "good men", "gute Leute" i ze zajmuja sie "charity" etc.
_________________ THE THREE FORCES
Wysłany: 06:28, 13 Sie '08
Temat postu:
Riviera i forrest_ witajcie krajanie
Czy mówiąc o Grobli macie na myśli budynek, w którym obecnie mieści się muzeum archeologiczne? Z tego co ja wiem to właśnie tam przed wojną urzędowała loża, ale to jest chyba Mostowa?
Mnie się wydawało, że rolę loży przejął Buisnes Center Club? mogę się mylić
_________________ amicus Plato, sed magis amica veritas
Wysłany: 08:59, 13 Sie '08
Temat postu:
nobody napisał:
Riviera i forrest_ witajcie krajanie
Czy mówiąc o Grobli macie na myśli budynek, w którym obecnie mieści się muzeum archeologiczne? Z tego co ja wiem to właśnie tam przed wojną urzędowała loża, ale to jest chyba Mostowa?
Mnie się wydawało, że rolę loży przejął Buisnes Center Club? mogę się mylić
Nie wiem czy jeszcze tam sie spotykaja, musialbym czatowac pod budynkiem i wypatrywac mezczyzn z malymi czarnymi teczkami wchodzacych do budynku o tej samej porze co tydzien
Ludzie podczas powitania podają sobie ręce. Wszyscy tak robią. Co w tym dziwnego ?
_________________ Nie sprzeczaj się z Bimim. Nie krytykuj tego tego co mówi Bimi. Zawsze zgadzaj się z tym co mówi Bimi. Kochaj gejów tak jak Bimi. Nie krytykuj gejów. Inaczej dostaniesz 1 post na dzień. To się nazywa wolność słowa w rozumieniu Bimiego.
Wysłany: 16:01, 13 Sie '08
Temat postu:
Cytat:
Ludzie podczas powitania podają sobie ręce. Wszyscy tak robią. Co w tym dziwnego ?
Masoni maja swoj charakterystyczny uscisk dloni, akurat to Medviedieva i Sarkoziego jest zwyklym usciskiem
Ksiaze Kentu, głowa United Grand Lodge Of England:
Papież Jan XXIII
Dlonie nie stykaja sie cale, chwytaja sie wlasciwie za palce tylko, a kciuk jednej z osob jest u gory uscisku. Wyglada to tak jakby jakies cioty sobie reke podawaly
Myslalem ze to powszechna wiedza, Przebudzony musisz sie jeszcze przebudzic, bo glupie pytania zadajesz
Wysłany: 16:11, 13 Sie '08
Temat postu:
A teraz hit.. Oto wasz wybawiciel ( dla licznych mas jedyna nadzieja ) RON PAUL .. Podobno człowiek spoza " elity".. oczywiście to pionek elity. bo aby powstała tyrania musi być zawsze 1 dobry.. iluminaci o tym wiedzą, więc wystawili swojego człowieka. który dla wieku dziś jest wybawicielem. również dla was.. wszyscy daliście nie nabrać.. tak wielu z was pisało o wybawicielu Rona Paula... I wy chcecie walczyć z systemem NWO ? Jak dajecie się nabrać na sztuczki " elity"..????? sami zadajcie sobie te pytanie...
Wysłany: 16:46, 13 Sie '08
Temat postu:
Rivera napisał:
Cytat:
Masoni maja swoj charakterystyczny uscisk dloni, akurat to Medviedieva i Sarkoziego jest zwyklym usciskiem
Ksiaze Kentu, głowa United Grand Lodge Of England:
Papież Jan XXIII
Dlonie nie stykaja sie cale, chwytaja sie wlasciwie za palce tylko, a kciuk jednej z osob jest u gory uscisku. Wyglada to tak jakby jakies cioty sobie reke podawaly
Te tutaj faktycznie wyglądają inaczej od tego z Sarkozym. I tyle. Elity witają się po swojemu i tyle. To nie jest zbrodnia. Tylko wy szaraczki zaraz szukacie niewiadomo jakich strasznych spisków w tym.
Rivera napisał:
[
Myslalem ze to powszechna wiedza, Przebudzony musisz sie jeszcze przebudzic, bo glupie pytania zadajesz
Ty jeszcze śpisz. Bo nie akceptujesz rzeczywistości. NWO rządzi i nic na to nie poradzisz.
A co do pytań to po to jest forum by je zadawać.
I twoja subiektywna ocena nie ma tu znaczenia.
Wysłany: 18:51, 27 Gru '09
Temat postu: Wielki Wschód Francji
Jan Władysław Skrobisz (ur. 2 czerwca 1946 w Radomsku) – polski polityk, inżynier budownictwa, poseł na Sejm II kadencji.
Ukończył w 1977 studia na Wydziale Budownictwa i Architektury Politechniki Łódzkiej. W wyborach parlamentarnych w 1993 uzyskał mandat poselski z listy Konfederacji Polski Niepodległej. W trakcie kadencji został posłem niezrzeszonym, przystąpił do Unii Polityki Realnej. Pracował m.in. w komisjach: Polityki Przestrzennej Budowlanej i Mieszkaniowej, Przekształceń Własnościowych, Samorządu Terytorialnego i Polityki Regionalnej, Komisji Nadzwyczajnej do Rozpatrzenia Projektów Ustaw Dotyczących Komercjalizacji i Prywatyzacji Przedsiębiorstw Państwowych.
Pod koniec kadencji zwrócił się do ministra spraw wewnętrznych i administracji z prośbą o wyjaśnienie sytuacji prawnej działających w Polsce lóż masońskich podporządkowanych Wielkiemu Wschodowi Francji.
Czy ktoś zna dalszy bieg tej sprawy?
P.S.
105 posiedzenie - 101 głosowanie
Ustawa o przeciwdziałaniu narkomanii, w brzmieniu proponowanym przez Komisję Sprawiedliwości i Praw Człowieka, Komisję Zdrowia oraz Komisję Ustawodawczą, wraz z przyjętymi poprawkami
Jan Skrobisz głosował przeciw
GŁOSOWAŁO: 367 ZA: 336 PRZECIW: 21 WSTRZYMAŁO SIĘ: 10 NIE GŁOSOWAŁO: 93
Wysłany: 20:17, 27 Gru '09
Temat postu:
Do ciekawych lóż masońskich zaliczył bym Lion's Club oraz Biznes Center Club (BCC). Można spotkać wypowiedzi ich "ekspertów" w programach ekonomicznych.
Wysłany: 20:43, 26 Paź '11
Temat postu:
korzystając z okazji chciałam podziękować Rivierze.
Nie wiem czy czytasz czy nie czytasz w każdym razie wysyłam w eter dwa słowa :
Dziękuję i Przepraszam.
Wysłany: 21:34, 26 Paź '11
Temat postu:
Loża Wielkiego Wschodu - ogólnie lewactwo pokomunistyczne.
Loża Rytu Szkockiego - prawica - Bóg Honor Ojczyzna
Oba ryty udają, że się zwalczają a na szczycie jest rąsia - rąsia.
_________________ '..nie wiadomo, czy motyl był snem Czuang Czou, czy też Czuang Czou był snem motyla..'
Wyobrażam sobie jaka trwoga zagościła w sercach moherowej publiki wsłuchanej w wykład naukowca Stanisława Krajskiego.Ale ty @ nomorenazi nie jesteś lada moherem,przeciwnie,jesteś poszukiwaczem prawdy więc chyba niezbyt łatwo ulegasz jaskółczym niepokojom.Co powiesz na takie przeredagowanie tytułu swego postu:
Kościół oraz TV Trwam przeciw Polsce
Nie sądzisz że w przeciwieństwie do pierwszej wersji ta oddaje całą prawdę? w dodatku prawdę popartą historycznymi faktami.
PS
zauważyłeś @nomorenazi że w Polsce książki o masonach (nie lubię tego określenia), piszą wyłącznie klechy lub osoby związane z ich środowiskiem.Zastanawiałeś się kiedy dlaczego? a co powiesz na taką Rozmowę Niedokończoną
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2 »
Strona 1 z 2