Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 15:37, 30 Maj '08
Temat postu: Brytyjska policja chce negocjacji z Al-Kaidą
Cytat:
Wielka Brytania powinna prowadzić negocjacje z przywódcami Al-Kaidy w ramach nowej strategii w celu położenia kresu przemocy - uważa wysoki oficer policji sir Hugh Orde.
Orde, szef północnoirlandzkiej policji, powiedział piątkowemu dziennikowi "Guardian", że doświadczenia jego formacji w mierzeniu się z problemem Irlandzkiej Armii Republikańskiej (IRA) przekonały go, że czuwanie nad bezpieczeństwem poprzez ujawnianie spisków i aresztowania nie zwalczy terroryzmu inspirowanego przez Al-Kaidę.
a ja głupi myślałem, że z terrorystami nie można negocjowac Nowy premier.. nowa strategia ... antyterrorystyczna. Moze jakiś udarmniony zamach do tego by dołożyli i byłoby pięknie.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 15:50, 30 Maj '08
Temat postu:
Ja pier**** Kiedy im te pranie mózgu się znudzi ?? Niestety większośc ludzi jest zakompleksiona i niedowartościonowana, ( szczególnie właśnie w UK) ,więc kupi ten " fakt". Jak przecież na zdrowy rozum policja mogłaby konsultować się z największą organizacją na świecie ?? ( al-kaida to wtyczka CIA, ale tak na zdrowy rozum, gdyby było inaczej to jak ludzie mogą coś takiego kupić ? Normalnie ! Są zakompleksieni, więc w to wierzą )..