Wysłany: 23:03, 05 Kwi '09
Temat postu: [RS] Phil Schneider - Listopad 1995 Ostatnie słowa
Phil Schneider - Listopad 1995 Ostatnie słowa
Ostatni zarejestrowany wykład Phila Schneidera - liczył się z tym, że zginie, ale nie to było dla niego najważniejsze.
Nie doczekał spokojnej starości wzorem znanych z telewizorów sceptyków, a jakim dynamitem się zajmował
- najlepiej niech świadczy fakt, że w koncesjonowanych mediach nigdy nie pada nawet jego nazwisko.
Oglądając ten wykład pamiętajcie że jest to rok 1995, już wtedy mówił o obozach NWO, o czarnych budżetach,
o wojnie obcych i ludzi... a to dopiero początek. Postaramy się przetłumaczyć pozostałem jego wykłady.
Dwa z nich wymagają zaawansowanej obróbki dźwiękowej,
osoby które są w stanie to zrobić, proszone są o kontakt.
W 1995 dowiadujemy się o sprawach które opisywał znacznie później Dan Winter i David Icke.
Był wtedy jedynym człowiekiem który mówił o problemie z rasą Draco o której wspominał we wcześniejszym wykładzie.
Myślę że mamy dwa wyjścia, wrzucić kolejnego człowieka do katalogu oszustwa,
albo przyjąć do wiadomości że mamy Bardzo Poważny Problem.
To byl gosc od ktorego zaczela sie moja podroz do prawdy...
Mial dowody.. ciekaw jestem co sie z nimi stalo..
_________________ www.DavidIcke.pl
"Nasze poglady sa wyuczone, co nie znaczy ze sa prawdziwe.." Bill Hicks
Wiara to Ja, a Wiedza to moj Miecz.
> redmuluc
Nie spotkałem się z tym filmem którego poszukujesz ergo tym bardziej go nie mam, niestety
De facto mamy już od dawna wieeelki problem, który przerasta pojmowanie 99 % naszej populacji, ktoś chce to wykorzystać... vide Fałszywa inwazja obcych, Blue Beam, NWO które bez obcych nie zaistniało by w takiej skali o ile w ogóle.
Będzie to nagłe i skuteczne przebudzenie i chcąc niechcąc wyjście naszej tzw. "cywilizacji" z niemowlęctwa, egocentryzmu (narcyzmu) i infantylizmu w podejściu do szerszego aspektu i pełniejszego spektrum naszej widocznej oraz niewidocznej rzeczywistości.
znalazlem: [Conspiracy].Phil.Schneider-Underground.Bases.and.The.New.World.Order-Aug.1995.mpg (783.35MB)
(pare osob tylko to ma wiec moze potrwac troche)
To chyba nie to samo ? Potwierdza sie, ze do prawdy ciezko jest dotrzec...
Jeżeli to prawda co mówi P.Schneider ( nazwisko żydowskie , nazistowskie ) to macie prz3jebane , nie wiem co bym zrobił na waszym miejscu , może zacząłbym kupywać zapasy na zime ??? coś sie wydarzy w te wakacje , i obejmie cały świat .
Wczoraj ogladalem filmik "przesluchanie obcego (czy wywiad z obcym)". Przychodzi moj 2 letni syn i zaczyna sie gapic na ufoka razem ze mna. Patrze na jego zainteresowanie i pytam sie (widoczny byl wlasciwie tylko alien), czy widziales juz tego pana wczesniej, kiwa glowka na tak, pytam sie, czy wciaz go spotykasz, kiwa glowka na tak, pytam, czy przychodzi w nocy, kreci glowka na nie, pytam sie, czy w dzien, kiwa glowa na tak, pytam sie, czy sie go boi, kreci glowka na nie, pytam sie, czy tata sie powinien bac, kiwa glowka na tak. Serie tych samych pytan zadalem trzykrotnie, za kazdym razem ta sama reakcja... Ciekawym Waszych doswiadczen z dziecmi.
Tak czy inaczej zakupiłem 3 DVD ze względu na lepszą jakość dźwięku i pełną wersję, czekam na wysyłkę UK.
E.T.’s, U.F.O.’s, And New World Technology, Phil Schneider [DVD - 2 hours]
Area 51 & Secret Underground Bases, Phil Schneider [DVD - 1h32m]
Underground Bases And The New World Order, Phil Schneider [DVD - 1h46m]
Wczoraj ogladalem filmik "przesluchanie obcego (czy wywiad z obcym)". Przychodzi moj 2 letni syn i zaczyna sie gapic na ufoka razem ze mna. ....
Postaw całodobową ukrytą kamerę posiadającą tryb podczerwieni IR w pokoju syna, zostaw ją ustawioną cały czas na nagrywanie w tym trybie z odpowiednią ilością pamięci (kompresji) aby starczyła na całą dobę.
Leszek napisał:
Redmuluc, niedługo Polska stanie się centrum "alternatywnej myśli"
Prawdę mówiąc to jesteśmy bardzo daleko w tyle, niewiele profesjonalnych stron www. Np prac Dr Mikea Heisera nikt na oczy nie widział w tym kraju, za to Sitchin czczony niczym Bóg informacji. Mamy trzy wysokiej klasy pisma, Nexus i magazyn UFO oraz Nieznany Świat i na tym koniec. Jedak wierzę że wszyscy to zmienimy, MY zwykli ludzie, nie tylko z tego forum.
Nie tylko nie mamy na co liczyć z zainteresowaniem mainstremowych ogłupiających mediów, możemy liczyć raczej na przeciwne wrogie reakcje.
poziom tego co sobą przedstawiają sięgnął absolutnego dna. Sami stworzymy te media do póki istnieje internet i sił Nam starczy. Najważniejsze że wrzuciliśmy kamień w wodę i fali już nic nie zatrzyma, nie ma takiej opcji. Mamy wszyscy swoje specjalizacje w danej dziedzinie i nie powinniśmy więcej tracić czasu na przepychanki słowne. Mamy wspólny cel.
Moja zona jest z synem caly dzien.
Na pewno "da sie wytlumaczyc" takie odpowiedzi dziecka, chociaz ja jestem przekonany, ze dzieci widza i wiedza wiecej od nas - doroslych
Ja jestem ciekaw, co Wy zaobserwowaliscie dziwnego w zachowaniu swoich pociech (np. kazdy rodzic widzi, jak hipnotycznie dziecko reaguje na reklamy).
Moja zona jest z synem caly dzien.
Na pewno "da sie wytlumaczyc" takie odpowiedzi dziecka, chociaz ja jestem przekonany, ze dzieci widza i wiedza wiecej od nas - doroslych
Ja jestem ciekaw, co Wy zaobserwowaliscie dziwnego w zachowaniu swoich pociech (np. kazdy rodzic widzi, jak hipnotycznie dziecko reaguje na reklamy).
Ale twoja żona nie widzi tego samego co kamera IR w podczerwieni, zobacz film UFO Greatest Story Ever Denied. Oni są "przesunięci" w widmie w stronę podczerwieni, tuz obok naszej granicy percepcji, dobra elektronika to uchwyci.
"obcy wymieniali technologie za paru ludzi i kilka stad krów..."
krowy muszą być w cenie na Epsilon Erydari
a jakie honorowe skurczybyki są. Zamiast podlecieć w nocy do siakiegoś farmera i zakosić stado razem z właścicielem woleli wymienić się na technologię.
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne.
redmuluc a ja ci che po prostu podziękować za wkład, bo ilość tłumaczeń i informacje które ty potrafisz wykopać są fenomenalne. Same konkrety
mnie to tylko motywuje do dalszego aktywnego działania
zwykła kamera chwyci podczerwień o ile zainstalujemy w domu źródło światła podczerwonego jak jakaś lampa z podczerwienią, diody są trochę za małe i za słabe na oświetlenie pokoju ale jak by ich użyć razem więcej może
Przykładzik:
redmuluc a ja ci che po prostu podziękować za wkład, bo ilość tłumaczeń i informacje które ty potrafisz wykopać są fenomenalne. Same konkrety
mnie to tylko motywuje do dalszego aktywnego działania
Dzięki za miłe słowa, staramy się, mnie też motywują dobre opinie do pracy.
outlaw87 napisał:
masakra ,gośc gada o NWO w 95 roku ,gdzie nikt z nas nie widział co to wogule jest. Ma ktoś więcej jego wywiadów, bo ten był świetny.
Są w sumie nagrane cztery jego wywiady, wszystkie zostaną przetłumaczone, zakupiłem DVD w nadzieją że dwa z nich będą miały lepszy dźwięk aby dało rade to przetłumaczyć ze słuchu, inaczej zacznę bawić się w remastering AudioLabem. Ach te VHS...
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2, 3, 4 »
Strona 1 z 4