Po pierwsze...nie przesadzaj z tymi świetnymi efektami, według mnie masz problem z głową
Piszesz że ładujesz w siebie wszelkie suplementy diety trany i pastylko z kwasami omega a kilka postów dalej dodajesz
Cytat: |
piję codziennie trzy łyżki Oleju lnianego ??? |
Rozumiem że są to kuracje wzajemnie się uzupełniające bo po tej całej gamie gównianych suplementów diety które bierzesz musisz faktycznie łykać całe tony wapnia aby ten cały syf który bezmyślnie w siebie wlewasz w postaci suplementów jakoś zneutralizować ...trochę podejrzane jest co piszesz i zastanawiam się czy nie jesteś przedstawicielem oleofarmu ...Wyjaśnię dlaczego...
Gdybyś faktycznie pił codziennie Olej lniany który ma kompleksowe i zbawienne działanie na nasz organizm już dawno powinieneś odczuć poprawę co przejawiło by się u ciebie przynajmniej śladowym zdrowym rozsądkiem którego ja u ciebie nie dostrzegam ewentualnie winny może być olej który reklamujesz bo nie wierzę że trzy łyżki oleju dziennie by nie pomogły w końcu bo efekt i logiczne myślenie u ciebie na poziomi emeby ....
I pewnie czytasz i dalej nie wiesz o czym do ciebie mówię
A no o tym że zagryzasz sklepowy dżem z tesco własnej roboty konfiturą ....
Naprawdę jesteś aż tak naiwny że wierzysz że w tabletce która leży w aptece/sklepie na półce w 20 stopniach C są jeszcze śladowe ilości kwasów omega ? Ja płace za olej dosyć drogo, olej który kupuję jest robiony na zimno do czasu gdy trafi do mnie do domu nie przekracza temperatury 10 stopni , rozlewany tuż przed wysyłką jedzie do mnie w styropianowej lodówce i ma datę ważności 3 miesiące z sugerowaniem że najlepiej spożyć w miesiąc a twoje tabletki ? jaka mają datę ważności ? zastanów się człowieku co w siebie ładujesz bo na pewno nie są to kwasy omega ale zwykłe cukierki z apteki... Kwasy tłuszczowe których potrzebujesz i które należy uzupełniać bo jest ich coraz mniej w pożywieniu są bardzo nietrwałe , to nie jest konserwowana kukurydza monsanto z data ważności na 3 lata !!! a jeśli tak jest to nie są to żadne kwasy ...
I druga sprawa jaki sens ma branie bezwartościowych tabletek z kwasami omega trzy i popijanie ich olejem to drugie rozumiem i ma sens ale to pierwsze ?