Jest takie polskie przyslowie :"KIlka -klinem" oraz "Czym sie trules tym sie lecz"
Moze to drugie powinno brzemmiec :CZYM CIE TRUJA TYM SIE LECZ aby pasowala do syutacji w naszym (i nie tylko ) kraju.
Nie musze wam mowic jak i ktoredy wpycha sie w nas zydowska wersja historii II wojny swiatowej i slynnego "holkaustyku".
Jak sie nie da gardlem ,bo odruch wymiotny silnieszy,to lewatywa...
A jak i to zawiedzie to zawsze zostaje gowno wybiorcze jako ostatnia deska ratunku.
Postanowilem juz dosc dawno zaczac walczyc ta sama bronia z tymi ,ktorzy powtarzaja mi"holokaustyk ...holokausty..holokausty.."ze wszystkich stron na okraglo.
W zwiazku z tym ,skoro ONI moga to my tez.
W czasie ostatniej wizyty w Chinach odwiedzilem pare fabruk ,ktore szyja rozne ciuchy i ciuszki i nosze sie z zamiarem wypuszczenia w przyszlym roku kolecji "obozowej".
ZAZNACZAM PRZY TYM ,ABY UNIKNAC NIEPOTRZEBNEJ DYSKUSJI I MANIPULACJI ,ZE MOJA AKCJA NIE MA NA CELU OBRAZANIA TYCH , KTORZY CIERPIELI W CZASIE WOJNY A JEDYNIE ZAMKNIECIE MORDY TYM ,KTORZY Z TYCH LUDZKICH CIERPIEN ZROBILI SOBIE SOBIE ZLOTY GESZEFT.
Bedziemy mieli kurtki,dzinsy,koszule i czapki w obozowe ,cvzarnoi biale paski .Hurtki koszule i koszulki beda mialy napis :np.Dachau i numer wieznia.
Mysle tez o kolekcji obowoych "winkli" ktore bedzie mozna naszywac sobie wedlug wyboru i koloru.
Zeby pokazac ,ze jestem tolernacyjny bedziemy mieli rowniez winkle jakim w obozach oznaczeni byli pederasci.
najwiecej "winkli" bedzie mialo ksztalt czerwonego trojkata czyli :"polityczny"
Wepchniemy im ten holokaust tak gleboko do pyska,codziennie 24 godziny na dobe,w domu,w szkole ,w sklepie,,na ulicy,wszedzie az zaczna nas prosic ,zebysmy o nim zapomnieli.
Bede szukal dystrybutorow w Polskie ,krtorzy chcieli by w tym w tym zboznym celu-pomoc.
Moze uda mi rowniez znalzesc w Chinach producenta papeiru tolaetowego z logo i tekstami z gadziny wybiorczej.
Pare projektow koszulek na lato:
http://img521.imageshack.us/img521/5285/buchenwaldfrontpi2.798ea8b9f5.jpg[/IMG]
http://img521.imageshack.us/img521/5899/dachaufrontdz6.jpg[/IMG]
Propozycje z waszej strony mile widziane.
Pamietajcie:nie chodzi o to aby obrazic tych ,ktorzy ciewrpieli ale o to aby pokazac mechanizmy tych ,ktorzy zrobili z tego holo-bizness.
Skoro oni moga to my tez.
Pieniadze uzyzkane w ten sposob przekazemy na walke z NIMI.
i tyle.
Uklony
Jerzy