Brus_Zły_Lis napisał: |
Jakim trzeba być naiwnym aby uwierzyć w to, że pod moim pseudonimem kryje się lesław maleszka (specjalnie piszę z małych liter - z szacunku). |
Nie każdy jest taki znów naiwny
viewtopic.php?p=229307#229307
Po pierwsze mail: leslaw_ma_leszka służył mi jedynie do obsługi konta Czerwonego Kła na facebooku. |
i do zbierania datków przez paypal ... pecunia non omlet, czy jakoś tak
Po drugie trzeba mieć nieżle nasra...e we łbie aby sądzić aby taki ktoś jak ten dziennikarzyna z gw wprost używał swojego imienia i nazwiska, pisząc o takich tematach. |
Tak, dlatego kiedy kilka miesięcy temu zajrzałem na czerwonego kła, uznałem, że ten email w paypal to żart.
Po trzecie to prawda wykasowałem z Niepoprawnych swoje posty - a mój blog na blogspocie na razie jest zawieszony. Taki stan będzie trwał przynajmniej do momentu aż moje konto na prawda2.info zostanie wykasowane wraz ze wszystkimi wpisami. |
To życzenie jest nonsensowne. Sporo osób, które się jeszcze nie połapały w sytuacji zagląda na to forum - w dużej mierze dlatego, że sporo tematów zostało wypozycjonowanych w wyszukiwarkach.
Po czwarte Wnoszę o usunięcie mojego konta z tego forum |
Sądzę, że usuwanie konta nie ma sensu. Możesz dociągnąć czerwone dynastie w założonym wątku - pomijam kwestię, że ten wątek ci zasyfią, bo takie mają metody działania. Sugeruję bawić się tak jak czekan - machnąć od czasu do czasu coś po partyzancku, żeby nie dopuścić do homogenizacji poglądów na tym jakże "wolnym" forum o "prawdzie".
Sugeruję poszukać posty użytkowniczki stefani o metodach stosowanych przez agenturę na forach. I obejrzeć sobie ten wątek jako ciekawostkę:
viewtopic.php?t=19119
Można zrobić więcej dobrego przeszkadzając łotrom w realizacji ich polityki, niż obrażając się o stosowane przez nich metody - i pozostawiając im pełną swobodę realizacji wrażych zamiarów.
Z innych sugestii - nie pisać w tym dziale, bo to czas zmarnowany - po miesiącu tego nie ma i mało kto - poza agenturą - ten dział czyta (zwykle tu opluwają osoby, które im nie leżą). Lepiej napisać większy tekst, posprawdzać - i wysłać, kiedy minie 24h od poprzedniego. I wyciągać z niebytu te tematy, za które
Stefani czy
Jermaj podostawali limity 1. Rozwlekać po sieci prawdę o tym, czym jest to miejsce.