Wysłany: 20:21, 16 Lis '07
Temat postu: Misja specjalna!
Cytat:
Bartoszewski będzie "pełnomocnikiem ds. specjalnych poruczeń"
TVN24
Były szef dyplomacji Władysław Bartoszewski zostanie "pełnomocnikiem premiera rządu RP do specjalnych poruczeń" – dowiedział się RMF FM.
Bartoszewski będzie się zajmował głównie relacjami z Niemcami i diasporą Żydowską. Stanowisko, które obejmie profesor Bartoszewski utworzono specjalnie dla niego - nie funkcjonowało w poprzednich rządach.
Krótko mówiąc - właściwy człowiek na właściwym miejscu. Tylko w czyim interesie? To jasne - w interesie Przedsiębiorstwa Holkokaust i ziomkostw niemieckich, dla których to gremiów "profesor" będzie adwokatem w sprawie ich roszczeń wobec Polski, w czym posiada już pewną praktykę.
Post zebrał 0.000 mBTC Podarowałeś BTC
Wysłany: 10:46, 18 Lis '07
Temat postu:
z całym szacunkiem dla nowych władz wyłonionych w demokratycznych wyborach (jestem legalistą i państwowcem, i chociaż nienawidzę tych skur...ynów to jednak uznaję) niepokoi mnie fakt instalowania w rządzie RP pro-żydowskich lobbystów...
Ten przypadek potwierdza bezsens udziału w wyborach. Za każdym razem te same gęby na wierzchu - Bartoszewski, Niesioł, Radek. Ciekawe, gdzie podział się niezniszczalny "drogi Bronisław" - czyżby przeszedł na polityczną emeryturę?
Ja porównam dzisiejszych wygranych w wyborach do płatnego zabójcy.
Dostał już zaliczkę na poniesienie kosztów, teraz musi wykonać plan aby dostać resztę.
Niestety przy okazji zależność od płatnika pozostaje do końca życia. Misję będą wykonywać i to nie jedną.
Ciekawy jestem jak szybko przestaną się cieszyć ci co się chwalą, że dokopali PIS-owi głosując na PO.