Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 01:22, 26 Lut '22
Temat postu:
A jeszcze na szybko właśnie klip Muse mi rozjebał mózg, bo wpisał się dokładnie w to co chciałem sklecić z kilku tematów...
Era wodnika wkroczyła w nasz etos, koniec ciemnogrodu jest bliski i pewny, ku światłości zmierzajcie bo światło to informacja, a informacja to droga do
spotkania z Największym Projektantem....
Wysłany: 14:37, 22 Kwi '22
Temat postu:
https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_n7BjyaE3F_jkTtwoAwjLFgewuhYg39VTE
[video]https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_n7BjyaE3F_jkTtwoAwjLFgewuhYg39VTE[/video]
_________________ "Uwielbiam good why'a" - chemicloo
"Aj waj, wypunktował mnie. Lecę po ratunek do gei" - chemicloo vel WZBszambo alias szeklan itp.
Wysłany: 08:56, 07 Wrz '23
Temat postu:
Zespół Metallica przypomina plebsowi, że covid jest ciągle żywy.
Cytat:
NIGHT TWO IN GLENDALE IS RESCHEDULED TO SEPTEMBER 9!
We’re very sorry to report that tomorrow’s scheduled M72 date at State Farm Stadium has been postponed to Saturday, September 9, 2023, as, unfortunately, COVID has caught up with James. We’re extremely disappointed and regret any inconvenience this has caused you; we look forward to returning to complete the M72 No Repeat Weekend in Glendale next Saturday.
All tickets for September 3 will be honored at the September 9 show. For more information, including refund details, if you cannot join next weekend, please visit SeatGeek.com. Keep your eyes on Metallica.com and our socials for additional details and updates.
Wysłany: 09:32, 07 Wrz '23
Temat postu:
Co te pojeby uczynią przez 6 dni?
No tyle, że wiadomość poszła w eter. Jak się znowu objawią, fani będą skamleć zatroskani o ich zdrowie i tym chętniej reagować na ich obsceniczne podrygi.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3...38, 39, 40
Strona 40 z 40