|
Autor
|
Wiadomość |
emisariusz
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 16:05, 01 Lis '24
Temat postu: |
|
|
No i spierdolina totalnie bez powodu porzuciła partię , co jest wysoce niesportowym zachowaniem . Znaczy spierdolina spierdoliła. Ukrainka vs introcweloza 1:0 .. Brawo ty!
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
MENTAT
|
Wysłany: 16:14, 01 Lis '24
|
|
Ścierwo nie wie jak się zachować ,niby czego innego można po niej oczekiwać? .. Kiedyś tam pierdoliła że chętnie by zagrała z ukrainką ......a teraz miała szansę i co?? ..zryty dekiel..
_________________ A ty obywatelu?- czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy??
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
marylka Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 11:33, 02 Lis '24
|
|
Nie interesują mnie twoje chore gry jakiś twój LGBT-queer-homo współlokator założył perukę i udaje że jest twoją dziewczyną TO CHORE ZROZUM TO
NIE MIESZAJ MNIE DO TWOICH ZBOCZONYCH GIEREK
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Goska
|
Wysłany: 11:41, 02 Lis '24
|
|
Ukrainka przeciez nie gra w szach !!!! W nic nie gra !
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 12:25, 02 Lis '24
|
|
marylka napisał: | Nie interesują mnie twoje chore gry jakiś twój LGBT-queer-homo współlokator założył perukę i udaje że jest twoją dziewczyną TO CHORE ZROZUM TO
NIE MIESZAJ MNIE DO TWOICH ZBOCZONYCH GIEREK |
Fajnie że masz kamerkę zamontowaną u mnie w domu i tak doskonale wiesz wszystko co u mnie słychać i u mojej dziewczyny
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Goska
|
Wysłany: 13:44, 02 Lis '24
|
|
Kamerą sa tez twoje oczy. Kazdego Polaka i nie tylko !!! Ogłaszali, ze od 1963 roku jesteśmy podłaczeni do szwajcarskiej BRSTII. Pozniej BESTIE miala Ameryka, pozniej Unia Europejska. Pozniej HAARP i ECHELON wyszly na swiat. Rosyjkie OKO i SURA. Pegasus jest ostatni ?
Kazdty Polak ma operatora [szczegolnie dzisiaj, kiedy Ukraincy krzycza - zabic kazdego !]. Komputerowej broni falowej jest masa i to nielegalnej. Pilot do telewizora, to tez mały komputerek, ktory ma mase funkcji czasami. Nasz mozg tez jest odbiornikiem fal organicznych, glosowych, odbiera obraz i mimikę. Czasem czyjs wzrok potrafi cie zamurowac itd. W sumie sa to miliony mozliwosci, jak ktos do nas sie podlaczy. Prawie kazdy ma dzisiaj takie "cacko". Duzo ludzi juz bardzo dawno pracuje dla stalinowcow - wygrali wojne !!! Nawet dzisiejsza komorka [zajestrowana np. w ALDI, ma rozne mozliwosci polaczenia sie z HADRONEM i moze u nas mocno narozrabiac !
Likwidowac wszystkie bazy i nielegalną broń !!!!
Pod bombami nigdy do niczego nie dojdziemy !
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 16:17, 02 Lis '24
|
|
mmm koniec z szachowym gównem nie chcesz grać to nie ja już nie gram w ogóle co za powiew świeżego powietrza można zająć się czymś innym a nie tracić czas na szachy, nowe przygody przede mną nowe statystyki tak tak
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Barnaba Gość Znajdź posty / tematy
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 18:25, 02 Lis '24
|
|
kloaka zboczeńcu przecież ty masz w zainteresowaniach:
Zainteresowania: Obserwowanie ludzi przez lornetkę
profile.php?mode=viewprofile&u=1954
ja tam nie obserwuje ludzi przez kamerki ani lornetki ale znając ciebie niezłe jazdy u ciebie w chałupie się wyprawiają
homo-queer orgie to pewnie masz co tydzień w soboty a w niedziele podglądasz ludzi przez lornetkę chory zbok szok
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 20:30, 02 Lis '24
|
|
marylka napisał: | nie chcesz grać to nie | .. PO TYM jak potraktowałaś moją ukrainkę ,chamska ściero, WYBIJ SOBIE Z TEGO SWOJEGO DURNEGO ŁBA że będę z tobą w cokolwiek grał . Po co? ..żebyś znowu wywróciła stolik i porzuciła partię po pierwszym ruchu?? .. Jesteś kurwa NIE-PO-WAŻ-NĄ , ZDZIECINNIAŁĄ trolicą , wnosisz gnój ze sobą wszędzie gdzie się pojawisz - WIĘC ZAPOMNIJ. Najpierw musiałabyś dorosnąć , bo to co odpierdalasz równa się zjebaniu umysłowemu , wiesz??
Cytat: | ja tam nie obserwuje ludzi przez kamerki ani lornetki |
No to ciekawe skąd kurwa masz takie rewelacje o jakichś ..perułkach queerr homo ... Co ty ssiesz hmm?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 20:41, 02 Lis '24
|
|
co ty pierdolisz zjebie
przecież wiadomo że to ty chciałeś ze mną zagrać i podawałeś się za ukrainkę lololol
taaa na pewno powiedziałeś ukraince o prawda2 i co tu się odstawia
nawet nie mieszkacie razem jeździsz do niej się spotykać
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 20:44, 02 Lis '24
|
|
na pewno powiedziuałeś ukraince o mnie kurwa już w to uwierzę i ona wchodzi i to wszystko czyta ???? po co udajesz większego zjeba niż jesteś
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 20:58, 02 Lis '24
|
|
Nie musiałem jej nic mówić - sama widziała co robię przed kompem. Zatkao kakao??
Cytat: | i ona wchodzi i to wszystko czyta |
Nie wiem czy wszystko ale coś tam pewnie czyta. Uważa że jesteś głupia sraka.
Cytat: | przecież wiadomo że to ty chciałeś ze mną zagrać |
Przecież wiadomo że to ty pytałaś czy z tobą zagram. Mi się akurat nie chciało - nie miałem weny aby grać i myśleć ,bo akurat miałem coś innego/stresującego na głowie . A Polina powiedziała że ona chce zobaczyć co ty kurwa sobą reprezentujesz... I muszę przyznać że oczekiwania co do twojej "gry" przeszły nasze najśmielsze przypuszczenia
A TERAZ SPADAJ NA DRZEWO GŁUPIA SRAKO DO SWOICH ŚMIESZNYCH FANTAZJI O MOICH "orgiach"
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 21:17, 02 Lis '24
|
|
jasne na pewno ktoś ci uwierzy jakaś Polina chciała ze mną zagrać w szachy
w ogóle Polina to od Polin co nie ?
takie Polin-a
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 21:19, 02 Lis '24
|
|
przypomnę
POLIN-A Museum of the History of Polish Jews
wejście do muzeum budynek A
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 21:22, 02 Lis '24
|
|
no i też
POLIN - Producent chemii gospodarczej i kosmetyków
https://www.polin.com.pl/
POLIN-A oznacza kategorię A czyli odświeżacz powietrza (akurat przyda się kloace bo po tych wszystkich jego orgiach strasznie cuchnie)
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 21:26, 02 Lis '24
|
|
emisariusz napisał: | WYBIJ SOBIE Z TEGO SWOJEGO DURNEGO ŁBA że będę z tobą w cokolwiek grał . |
i tak już skończyłam na dobre tu moja ostatnia gierka wszystkie konta ostatecznie usunięte
viewtopic.php?t=32360
wreszcie wolność !!!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 21:36, 02 Lis '24
|
|
Ale mnie nie interesuje w co kto uwierzy... ani nawet w co ty wierzysz (w tym przypadku uwierzyłaś w swoją zdolność do jasnowidzenia ) ..
Wyraźnie jesteś zjebana - bo nawet przyjmując że nie potrafisz sobie wyobrazić że jakaś Polina była gotowa z tobą zagrać - to nic nie stało na przeszkodzie abyś pokazała klasę i jednak zagrała ...z kimkolwiek kto tam był po drugiej stronie, right? ... No ale ty jesteś chyba zbyt niepełnosprytna na takie .."szaleństwo" ..
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 21:46, 02 Lis '24
|
|
Polinko złotko jeśli istniejesz naprawdę i nie jesteś jedynie lewą rączką kloaczki tylko prawdziwą kobietą to przepraszam ze z tobą nie zagrałam myślałam że to kloaka a ja nie lubię jak on sobie jaja robi, nic osobiście do Ciebie nie mam.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 21:49, 02 Lis '24
|
|
Cytat: | ja nie lubię jak on sobie jaja robi |
Gówno tu kogo obchodzi co ty lubisz a co nie. Wsadź sobie te swoje "preferencje" głęboko w swój świński zad - bo świat nie jest twoją chlewnią!!!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 21:52, 02 Lis '24
|
|
Polinko wiedz tylko że kloaka wciąż czuje do mnie mięte zobacz ile on gada ze mną pewnie więcej niż z tobą mówił mi też, że chętnie by się ze mną spotkał na obiad a on się umawiał wtedy z tobą
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 21:56, 02 Lis '24
|
|
Cytat: | chętnie by się ze mną spotkał na obiad a on się umawiał wtedy z tobą |
Brednie.
A poza tym nigdy nie mówiłem że bym się z tobą "spotkał na obiad" ( dobre sobie!) - tyle tylko że bym ci kupił obiad - jako ewentualną nagrodę za przegrany zakład , żebyś nie musiała kraść po restauracjach biedaczko (co okazało się szczodrym błędem z mojej strony , gdyż teraz tę moją dobroduszność cynicznie wykorzystujesz manipulantko. Taka nauczka na przyszłość dla mnie - NIE DOKARMIAĆ TROLI). Trzymaj się faktów .
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 22:06, 02 Lis '24
|
|
Polinko wiem że to nie mój interes, ale nie chciałabyś poznać jakiegoś fajnego Ukraińca a nie taką kloakę co się czepia każdego gówna... przecież to zero radości z życia z takim człowiekiem jego wygląd też raczej średni na pewno stać Cię na więcej i jesteś wspaniałą kobietą zastanów się czy na pewno chcesz spędzić życie z kloaką.... pomyśl o tym przed zaśnięciem.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 22:09, 02 Lis '24
|
|
No zobacz Polinko jaką aferę robi że nie skończyłam gry z tobą, przecież nic się nie stało to nie był żaden turniej szachowy a jaką dramę robi WTF to zastanów się jak zareaguje jak ty coś niechcący stłuczesz czy zapomnisz coś sprawdzić wydrze mordę aż sąsiedzi będą słyszeć. Naprawdę pomyśl czy warto
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 22:11, 02 Lis '24
|
|
No robię się niemiły kiedy ktoś podle traktuje moją ukrainkę . Czego nie rozumiesz??
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|