W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Kloaka mocno ssie w szachy  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 111
Strona:  «   1, 2, 3, 4   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:05, 01 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i spierdolina totalnie bez powodu porzuciła partię , co jest wysoce niesportowym zachowaniem Rolling Eyes . Znaczy spierdolina spierdoliła. Ukrainka vs introcweloza 1:0 Rolling Eyes .. Brawo ty! Applause
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:14, 01 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ścierwo nie wie jak się zachować ,niby czego innego można po niej oczekiwać? .. Kiedyś tam pierdoliła że chętnie by zagrała z ukrainką ......a teraz miała szansę i co?? Rolling Eyes Brick wall ..zryty dekiel..
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:33, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie interesują mnie twoje chore gry jakiś twój LGBT-queer-homo współlokator założył perukę i udaje że jest twoją dziewczyną TO CHORE ZROZUM TO
NIE MIESZAJ MNIE DO TWOICH ZBOCZONYCH GIEREK
Powrót do góry
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:41, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ukrainka przeciez nie gra w szach !!!! W nic nie gra !
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:25, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
Nie interesują mnie twoje chore gry jakiś twój LGBT-queer-homo współlokator założył perukę i udaje że jest twoją dziewczyną TO CHORE ZROZUM TO
NIE MIESZAJ MNIE DO TWOICH ZBOCZONYCH GIEREK
Fajnie że masz kamerkę zamontowaną u mnie w domu i tak doskonale wiesz wszystko co u mnie słychać i u mojej dziewczyny scratch
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:44, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kamerą sa tez twoje oczy. Kazdego Polaka i nie tylko !!! Ogłaszali, ze od 1963 roku jesteśmy podłaczeni do szwajcarskiej BRSTII. Pozniej BESTIE miala Ameryka, pozniej Unia Europejska. Pozniej HAARP i ECHELON wyszly na swiat. Rosyjkie OKO i SURA. Pegasus jest ostatni ?

Kazdty Polak ma operatora [szczegolnie dzisiaj, kiedy Ukraincy krzycza - zabic kazdego !]. Komputerowej broni falowej jest masa i to nielegalnej. Pilot do telewizora, to tez mały komputerek, ktory ma mase funkcji czasami. Nasz mozg tez jest odbiornikiem fal organicznych, glosowych, odbiera obraz i mimikę. Czasem czyjs wzrok potrafi cie zamurowac itd. W sumie sa to miliony mozliwosci, jak ktos do nas sie podlaczy. Prawie kazdy ma dzisiaj takie "cacko". Duzo ludzi juz bardzo dawno pracuje dla stalinowcow - wygrali wojne !!! Nawet dzisiejsza komorka [zajestrowana np. w ALDI, ma rozne mozliwosci polaczenia sie z HADRONEM i moze u nas mocno narozrabiac !

Likwidowac wszystkie bazy i nielegalną broń !!!!

Pod bombami nigdy do niczego nie dojdziemy !
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:17, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mmm koniec z szachowym gównem nie chcesz grać to nie ja już nie gram w ogóle co za powiew świeżego powietrza można zająć się czymś innym a nie tracić czas na szachy, nowe przygody przede mną nowe statystyki tak tak
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:33, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jupi Smile dawny Pyszczek powraca, będą nowe statystyki, jupi, jupi Smile
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:25, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kloaka zboczeńcu przecież ty masz w zainteresowaniach:
Zainteresowania: Obserwowanie ludzi przez lornetkę
profile.php?mode=viewprofile&u=1954

ja tam nie obserwuje ludzi przez kamerki ani lornetki ale znając ciebie niezłe jazdy u ciebie w chałupie się wyprawiają
homo-queer orgie to pewnie masz co tydzień w soboty Confused a w niedziele podglądasz ludzi przez lornetkę chory zbok szok
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:30, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
nie chcesz grać to nie
Confused .. PO TYM jak potraktowałaś moją ukrainkę ,chamska ściero, WYBIJ SOBIE Z TEGO SWOJEGO DURNEGO ŁBA że będę z tobą w cokolwiek grał . Po co? ..żebyś znowu wywróciła stolik i porzuciła partię po pierwszym ruchu?? Rolling Eyes .. Jesteś kurwa NIE-PO-WAŻ-NĄ , ZDZIECINNIAŁĄ trolicą , wnosisz gnój ze sobą wszędzie gdzie się pojawisz - WIĘC ZAPOMNIJ. Najpierw musiałabyś dorosnąć , bo to co odpierdalasz równa się zjebaniu umysłowemu , wiesz?? Rolling Eyes

Cytat:
ja tam nie obserwuje ludzi przez kamerki ani lornetki
No to ciekawe skąd kurwa masz takie rewelacje o jakichś ..perułkach queerr homo ... Co ty ssiesz hmm?
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:41, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

co ty pierdolisz zjebie Laughing Laughing Laughing

przecież wiadomo że to ty chciałeś ze mną zagrać i podawałeś się za ukrainkę lololol

taaa na pewno powiedziałeś ukraince o prawda2 i co tu się odstawia Surprised
nawet nie mieszkacie razem jeździsz do niej się spotykać
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:44, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na pewno powiedziuałeś ukraince o mnie kurwa już w to uwierzę i ona wchodzi i to wszystko czyta ???? po co udajesz większego zjeba niż jesteś
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:58, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie musiałem jej nic mówić - sama widziała co robię przed kompem. Zatkao kakao??

Cytat:
i ona wchodzi i to wszystko czyta
Nie wiem czy wszystko ale coś tam pewnie czyta. Uważa że jesteś głupia sraka.

Cytat:
przecież wiadomo że to ty chciałeś ze mną zagrać
Przecież wiadomo że to ty pytałaś czy z tobą zagram. Mi się akurat nie chciało - nie miałem weny aby grać i myśleć ,bo akurat miałem coś innego/stresującego na głowie . A Polina powiedziała że ona chce zobaczyć co ty kurwa sobą reprezentujesz... I muszę przyznać że oczekiwania co do twojej "gry" przeszły nasze najśmielsze przypuszczenia pukel Laughing
A TERAZ SPADAJ NA DRZEWO GŁUPIA SRAKO DO SWOICH ŚMIESZNYCH FANTAZJI O MOICH "orgiach" Shocked
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:17, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jasne na pewno ktoś ci uwierzy jakaś Polina chciała ze mną zagrać w szachy Laughing

w ogóle Polina to od Polin co nie ?
takie Polin-a
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:19, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przypomnę

POLIN-A Museum of the History of Polish Jews

wejście do muzeum budynek A
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:22, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no i też

POLIN - Producent chemii gospodarczej i kosmetyków

https://www.polin.com.pl/

POLIN-A oznacza kategorię A czyli odświeżacz powietrza (akurat przyda się kloace bo po tych wszystkich jego orgiach strasznie cuchnie)
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:26, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz napisał:
WYBIJ SOBIE Z TEGO SWOJEGO DURNEGO ŁBA że będę z tobą w cokolwiek grał .

i tak już skończyłam na dobre tu moja ostatnia gierka wszystkie konta ostatecznie usunięte

viewtopic.php?t=32360

wreszcie wolność !!!
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:36, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale mnie nie interesuje w co kto uwierzy... ani nawet w co ty wierzysz (w tym przypadku uwierzyłaś w swoją zdolność do jasnowidzenia Shocked ) ..
Wyraźnie jesteś zjebana - bo nawet przyjmując że nie potrafisz sobie wyobrazić że jakaś Polina była gotowa z tobą zagrać - to nic nie stało na przeszkodzie abyś pokazała klasę i jednak zagrała ...z kimkolwiek kto tam był po drugiej stronie, right? Rolling Eyes ... No ale ty jesteś chyba zbyt niepełnosprytna na takie .."szaleństwo" Rolling Eyes .. Laughing Brick wall d'oh!
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:46, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polinko złotko jeśli istniejesz naprawdę i nie jesteś jedynie lewą rączką kloaczki tylko prawdziwą kobietą to przepraszam ze z tobą nie zagrałam myślałam że to kloaka a ja nie lubię jak on sobie jaja robi, nic osobiście do Ciebie nie mam.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:49, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
ja nie lubię jak on sobie jaja robi
Gówno tu kogo obchodzi co ty lubisz a co nie. Wsadź sobie te swoje "preferencje" głęboko w swój świński zad - bo świat nie jest twoją chlewnią!!!
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:52, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polinko wiedz tylko że kloaka wciąż czuje do mnie mięte zobacz ile on gada ze mną pewnie więcej niż z tobą Confused mówił mi też, że chętnie by się ze mną spotkał na obiad a on się umawiał wtedy z tobą
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:56, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
chętnie by się ze mną spotkał na obiad a on się umawiał wtedy z tobą
Brednie.
A poza tym nigdy nie mówiłem że bym się z tobą "spotkał na obiad" (Laughing dobre sobie!) - tyle tylko że bym ci kupił obiad - jako ewentualną nagrodę za przegrany zakład , żebyś nie musiała kraść po restauracjach biedaczko (co okazało się szczodrym błędem z mojej strony , gdyż teraz tę moją dobroduszność cynicznie wykorzystujesz manipulantko. Taka nauczka na przyszłość dla mnie - NIE DOKARMIAĆ TROLI). Trzymaj się faktów Surprised .
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:06, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polinko wiem że to nie mój interes, ale nie chciałabyś poznać jakiegoś fajnego Ukraińca a nie taką kloakę co się czepia każdego gówna... przecież to zero radości z życia z takim człowiekiem jego wygląd też raczej średni na pewno stać Cię na więcej i jesteś wspaniałą kobietą zastanów się czy na pewno chcesz spędzić życie z kloaką.... pomyśl o tym przed zaśnięciem.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:09, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No zobacz Polinko jaką aferę robi że nie skończyłam gry z tobą, przecież nic się nie stało to nie był żaden turniej szachowy a jaką dramę robi WTF to zastanów się jak zareaguje jak ty coś niechcący stłuczesz czy zapomnisz coś sprawdzić wydrze mordę aż sąsiedzi będą słyszeć. Naprawdę pomyśl czy warto
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:11, 02 Lis '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No robię się niemiły kiedy ktoś podle traktuje moją ukrainkę Rolling Eyes . Czego nie rozumiesz??
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3, 4   » 
Strona 3 z 4

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach