|
Autor
|
Wiadomość |
marylka Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 16:34, 02 Lis '24
Temat postu: Koniec z szachami |
|
|
no koniec wspaniale wreszcie wolność no tak jak mówię gówno dobre dla emerytów/renistów patologicznie nieproporcjonalna ilość czasu do korzyści z tego płynących, no korzyści to zasadniczo żadnych z tego nie ma ale strata czasu NIEZIEMSKA, nie ma nic bardziej czasochłonnego na świecie
czym się teraz zająć ? no wracam do księgowości/ekonomii co w ogóle się dzieje na świecie hmm ? jakieś wojny gdzieś ?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 18:05, 02 Lis '24
Temat postu: |
|
|
moja ostatnia gierka:
https://lichess.org/ZuvyYwiQoRRA
userów 1500+ to już dawno zjadam na obiad
no ale nie zamierzam dalej poświęcać życia grając i robić zadania po 4-5 godzin dziennie żeby dojść do 1700 mówię MOŻE na emeryturze
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 18:12, 02 Lis '24
|
|
to był mat haka zdaje się
niby strasznie dużo jest zadań w back-rank matach najwięcej ze wszystkich ale u mnie jakoś wcale często nie występowały dziwne
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 21:45, 02 Lis '24
|
|
Jasne .
Już czujesz że dotarłaś do ściany - czyli wiele więcej nie osiągniesz .
Powrócisz do tego, "co przynosi korzyści"—
-btw., co to było??
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 22:56, 02 Lis '24
|
|
no ty już dawno dotarłeś do ściany, mówię że nie mam ochoty dłużej tego ciągnąć prawda jest taka, że ludzie grają w szachy bo są uzależnieni i tyle jak jakaś gra komputerowa, gówno z tego i tak jest strata czasu i co to w ogóle za rak ponoć trzeba grać rok żeby ranking wzrósł o zaledwie 100 punktów NICE TRY nie dla mnie te numery aż takim frajerem nie jestem by się dłużej w tym babrać
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 23:01, 02 Lis '24
|
|
no a jaki mam mieć ranking żebyś był zadowolony ? zresztą wiesz mam twoje zadowolenie w dupie
kończę i mów sobie co chcesz mam wyjebane
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 23:34, 02 Lis '24
|
|
Cytat: | no ty już dawno dotarłeś do ściany |
Moja ściana jest dalej niż twoja.
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 23:41, 02 Lis '24
|
|
nie ma czegoś takiego jak ściana 90% ludzi byłaby grandmasterami gdyby zaczęła od dziecka i pasjonowała się tym, ludzie mają też swoje życia inne hobby a nie napierdalanie w szachy po całych dniach
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 23:43, 02 Lis '24
|
|
a ty masz totalnie wyjebane w te szachy nie wiem po co w to grasz jak już miesiąc nie grałeś bo nie masz ochoty totalna olewka to po co na jakieś turnieje jeździsz no tego nie kumam, tylko o szachach umiesz gadać z ludźmi czy jak
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 23:44, 02 Lis '24
|
|
Cytat: | nie ma czegoś takiego jak ściana | Cytat: | no ty już dawno dotarłeś do ściany, |
No to się kurwo zmioennologiczna zdecyduj bo ssiesz. Zmieniasz opinie jak rękawiczki - albo co ci akurat pasuje....
---
Ja uważam że każdy ma swoją ściane - i ty właśnie do swojej dotarłaś .
Moja jest dużo dalej.. much much fuuuuurtheer
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 00:02, 03 Lis '24
|
|
a kogo to obchodzi skończyłam żegnam
idź się zabawiaj z polinką dobranoc
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 00:18, 03 Lis '24
|
|
...a kogo to obchodzi że ty skończyłaś z szachami? ....serio? Aż musisz to obwieszczać?? ... idź się zabawiaj w księgowych gierkach powodzenia
No ja skończyłem z diablo immortal - ale się tym nie chwalę, nie zakładam o tym tematu i nie pierdolę po kilkanaście razy ufff - bo nie jestem atencyjną sraką tak jak .... TY . smuteczek.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Goska
|
Wysłany: 09:33, 03 Lis '24
|
|
W internecie sa szachy. Masa ludzi gra. szachy.pl
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 11:26, 03 Lis '24
|
|
w jakiś fajny zakładzik nawet bym się pobawiła na przykład czy ty prędzej dojdziesz do 2000 w klasycznych czy ja do 1600 w klasycznych no ale ty nigdy nie chcesz sie bawić więc zostaje mi zakonzcyć
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 12:16, 03 Lis '24
|
|
Zakończ i spierdalaj.. Przecież z tobą w żadne "zakłady" lepiej nie wchodzić, NIE MOŻNA wchodzić - bo ty przecież jesteś nie-po-waż-na, zdziecinniała trolica która wszystko obsra, poprzewraca, ucieknie i zapomni .. a na koniec powie że to był taki żart oraz że wygrała
btw. no ja już osiągnęłłem 2000 (dokładnie po tej partii https://lichess.org/eQf1Ttgp#43 ) więc helou
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 12:23, 03 Lis '24
|
|
no przecież jeden zakładzik już przegrałeś pamiętasz ? był czy ty dojdziesz do 1700 w chess960 czy ja wygram z kimś kto grał ponad 5000 partii i oczywiście ja wygrałam
każdy inny zakład też byś przegrał no ale wyskakuj z trolowaniem żałosny dziadku
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 12:24, 03 Lis '24
|
|
przecież doszedłem do 1700 więc o czym ty pierdolisz??
Cytat: | każdy inny zakład też byś |
Nice try ... ... ZAKOŃCZ i SPIER - DA - LAJ
Cytat: | zy ja wygram z kimś kto grał ponad 5000 |
No przecież to jest kurwa ŻADNE osiągnięcie - równie dobrze mogłabyś postawić warunek że jutro będzie słońce albo deszcz .. aha - no tak - dla ciebie to jest jakieś osiągnięcie... wtf . co to ma być , wygrać z kimś kto "zagrał" X partii wtf
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 12:27, 03 Lis '24
|
|
ale kto pierwszy ja byłam pierwsza i poza tym co za gówno że doszedłeś jak znowu spadłeś ?? to chyba ma byś stały systematyczny wzrost
zresztą przecież ciebie szachy w ogóle nie interesują nie grasz nawet w nie LOOL
porażka to nie jest żadna twoja pasja już bardziej moja była pasja, koelś totalnie ma szachy w dupie
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 12:31, 03 Lis '24
|
|
aha - czyli to masz stale systematycznie wygrywać z kimś kto zagrał 5000 partii ..Nie widzę, nie słyszę - jak mi przykro znowu obsuwa i ostatecznie przegrałaś nawet i ten śmieszny zakład
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 12:32, 03 Lis '24
|
|
pasją kolesia jest rolowanie taka prawda
szachy to moja pasja mhm
zresztą jak ktoś gra po 3 minuty na całą grę to nie może być jego pasją tylko wyuczone schematy czyli gówno zero rozkminy zero zabawy tylko żeby wygrać a nie żeby się bawić
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 12:34, 03 Lis '24
|
|
zakończ i spierdalaj
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 12:40, 03 Lis '24
|
|
Niestety szachy zostały opanowane przez zjebów i autystyków pokroju kloaki. I to gram online a na żywo musiałabym patrzeć na te paskudne ryje i jakieś głupie uwagi no także nic dziwnego że kobiety w to nie grają zresztą kurwa trzeba być jakimś serio zjebem by przez lata poświęcać się temu gównu żeby osiągnąć wysoki ranking trzeba być mega aspołecznym z natury. Męskie mózgi to niestety dramat i przyczyna problemów na świecie mechaniczne, aspołeczne, złośliwe, prymitywne zwierzęta
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 12:44, 03 Lis '24
|
|
Dramat - to są te twoje pierdolety.
Cytat: | trzeba być mega aspołecznym |
Odezwała się .. społeczniczka
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 12:54, 03 Lis '24
|
|
No na szczęście idę wreszcie do pracy zdominowanej przez kobiety i będę się otaczać kobietami a nie transami jak moja siostra i autystycznymi zjebami jak mój brat chodziłam do jebanego mat-fizu otoczona przez facetów całe życie z męskimi zjebami albo kobietami z męskim mózgiem mówię DOŚĆ
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 13:13, 03 Lis '24
|
|
No to wyrazy współczucia dla tych kobiet
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|