Uwaga! Znajdujesz się w jednej z sekcji autorskich forum.
Administracja forum nie ponosi odpowiedzialności za ewentualną cenzurę w tym wątku. Moderatorem tego tematu jest jego założyciel czyli autor pierwszego posta.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:48, 14 Lis '16
Temat postu:
Putin Tramp pierwsza rozmowa telefoniczna: Tematy: aktywna, wspólna normalizacja rosyjsko - amerykańskich relacji, uregulowanie kryzysu w Syrii i walka ze światowej terroryzmem, umówienie się na spotkanie osobiste
Wysłany: 13:46, 15 Lis '16
Temat postu:
aximia napisał:
Norbi napisał:
aximia napisał:
Zobaczcie generała Radewa - pilota na Air Show w Sofii. Coraz ciekawsze mużiki zostają ostatnio prezydentami. Świat się zmienia, optymistycznie
Taa...Bardzo kurwa optymistycznie
To ludzie przygotowanie jedynie do prowadzenia wojen, zabijania innych ludzi , destrukcji.
Ludzie którzy żyją pragnieniem udowodnienia swojej wyższości na polu bitwy, przelewając nie swoją krew.
W normalnym społeczeństwie są bezużyteczni i sfrustrowani.
A oto użyteczni i niesfrustrowani liderzy w normalnym społeczeństwie
I wyobraź sobie że generałowie też giną na wojnie. Tylko tej jesieni w Syrii zginął co najmniej jeden generał syryjski i jeden generał irański.Odnotowałam to w wątku tym albo A co z Syrią.
Chyba się nie zrozumieliśmy...
Czy istnieje dla was inny wybór, jak powierzenie swojego życia
idiocie w garniturze lub idiocie w mundurze?
przepraszam za rozmiar czcionki, ale skopiowałem konwencję
Wysłany: 21:37, 15 Lis '16
Temat postu:
Grubo.
W poprzednim "pytanie- odpowiedż" W.W. Piakin ostrzegał Żyrinowskiego,
że jeśli nie zmieni swojego pro-amerykańskiego działania to spotka go coś złego.
Dziś w ostatnim wydaniu (głównie o wyborach mówi i o wydarzeniach po)
stwierdził, że Żyrinowski podpisał na siebie wyrok, że zlikwidują go Clintonowcy.
To nie będzie killer ale, że umrze gdzieś z przepracowania.
Żyrinowski dziś ogłasza, że pije szampana z powodu zwycięstwa Trumpa tym samym podkopując
jego zwycięstwo i rozgrzewając protesty w USA bo jego wypowiedź gratulacyjną puscił channel4
i obejrzało ją ponoć 20 milionów amerykanów. Żyrinowski zdaniem Piakina wypisuje zaświadczenie
jakoby Trump był marionetką Kremla. Tym samym rozognia nastroje w USA bo tam się burzą, że marionetki Kremla nie chcą.
Wszystko o tym około 40 minuty
_________________ "istnieje tylko jedno dobro - WIEDZA, oraz tylko jedno zło- IGNOROWANIE WIEDZY "
Wysłany: 02:05, 16 Lis '16
Temat postu:
aximia napisał:
Rozpad Eurosojuza to jedyny sposób żeby Ukraina wreszcie się od nas odj..bała
z pewnością nie zaniżam poziomu wątku prezentowanego przez jego autorke
więc
no wez sie uśmiechnij, z dystansem
wszelkie obrzaki pochdzą z http://jbzd.pl/
zapomniałem co mam na myśli choć główne przesłanie pozostało, mianowicie jebać propagande bez znaczenia z której by ona była strony [/quote]
Statut Rzymski, który wszedł w życie w 2002 roku, jest podstawą działalności MTK. Rosja podpisała międzynarodowy traktat w 2000 roku, jednak do tej pory go nie ratyfikowała. Tak więc w Rosji, a także w Stanach Zjednoczonych, Chinach, na Ukrainie i w kilku innych krajach jurysdykcja międzynarodowego wymiaru sprawiedliwości nie ma zastosowania.
Międzynarodowy Trybunał Karny nie spełnił pokładanych w nim nadziei i nie stał się prawdziwie niezależnym, wiarygodnym organem sprawiedliwości — oświadczył rosyjski MSZ.
Warto zauważyć, że to kolejny krok Rosji na drodze oswobodzenia się od jurysdykcji międzynarodowych sądów i trybunałów. W zeszłym roku weszło w życie prawo dzięki któremu o tym czy stosować się do wyroków międzynarodowych - decydować będzie każdorazowo Sąd Konstytucyjny FR. Przyczyną przyjęcia takich rozwiązań były wyroki sądów arbitrażowych i praw człowieka zasądzające na rzecz Chodorkowskiego miliardowe odszkodowania z budżetu FR
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=a6EnyQ0Dy50
Wysłany: 08:51, 18 Lis '16
Temat postu:
Forged napisał:
A tutaj to wrzucę. Bo uwielbiam Rosjan. I Aximię za jej pracę.
Najlepsze na świcie "flash moby" robią Rosjanie. Oto przykład:
Put'in on the Ritz
(akcja sprzed czterech lat, ale jakże urocza, Słowiańska)
.......]
To jest element walki ze Słowiańskoscią i nie ma nic wspólnego z krzewieniem naszej kultury.
Sporo na ten temat mówił na przykład Sidorow
https://www.youtube.com/watch?v=Ky8gBtZ9LAI (NIESTETY tylko po rosyjsku- zrobię tłumaczenie tego.
Gdzieś , kiedyś tłumaczyłem już coś podobnego ale na razie nie mogę znaleźć).
Z grubsza chodzi o to, że to co podałeś to kompletna dywersja- zamiana naszej
wysokowibracyjnej muzyki podtrzymującej naszą genetykę na "młockę" z poziomu pasa,
z poziomu murzyńskich tam-tamów gdzie w życiu jest tylko jeden cel- rozmnozyć się.
Tu masz słowiański flash mob - to zupełnie coś innego
A młodzież jest dziś oszukiwana i degradowana - bierze sie taka na przykład Kalinkę,
dokłada się "bum, bum" i robi się z tego profanację -niszczy się wszystką subtelną zawartość- dyskoteka bezsensowana.
_________________ "istnieje tylko jedno dobro - WIEDZA, oraz tylko jedno zło- IGNOROWANIE WIEDZY "
Wysłany: 13:10, 18 Lis '16
Temat postu:
Kochani, administracja forum ograniczyła mi liczbę postów, tak ze nie mogę repostować z ru - netu z dotychczasową intensywnością. Dlatego zalożyłam tego bloga http://antymajdan2.blogspot.com/ Tam będzie wszystko co na wątku Antymajdan.pl + mam nadzieję wasze komentarze, użytkowników i gości forum. Na razie wersja jest nieco surowa, bo wiadomo że się dopiero uczę a nie mam predyspozycji technicznych. Tak czy inaczej, przyjdźcie komnetujcie, bo się pochlastam szarym mydłem z rozpaczy
odpowiadam ci lolek, nie wiem, czym se tak przesrałam Nie znaju!! BIMIŚ za szto ??? Może coś o AIDSie się nie spodobało? Ale podejrzewam że jutro mogę miec limit 1. Ale tego jednego posta to mi chyba zostawi, co myślicie? Dawno się tak nie uśmiałam.
Ale założyłam se w trybie awaryjnym bloga tam będę nadawać po staremu, trochę kiepsko idzie z filmikami YT nie wszystkie chcą wyświetlać, te najnowsze zwłaszcza, wtedy można dac tylko linka. Więc zapraszam cię Lolek i wszystkich moich najmilszych współużytkowników P2 na http://antymajdan2.blogspot.com/ możesz komentować do woli )
Wysłany: 19:37, 19 Lis '16
Temat postu:
ty Axima, a co tak nabroiłaś ? jeszcze z 3 godz. temu patrzyłem i miałaś 8 postów ( a patrzyłem bo bez naplet Forget coś wspominał iż został ci limit ciachnięty, więc sie domyślam że jeszcze nie dawno wynosił 16 postów ) jakiś to grzech popełniła ?
Albo ty Bimi powiedz nam tu, coż Axima takiego odjebała iż autora najbardziej poczytnego tematu w ostatnich latach wyjebałeś ????
Poza tym sugerowałbym zmiane nazwy- anty- coś to nie najlepszy sposób.
Znajdź szczytną ideę i zrób PRO
Na przykład prorosyjski blog ruskiego trolla
Takie hasło zamyka gęby preciwnikom.
Wysłany: 17:48, 20 Lis '16
Temat postu:
jak to napisal easy russian "prorosyjski blog ruskiego trolla"
niestety po rosyjsku
Dwa podstawowe kierunki, głowne punkty widzenia rosyjskiej polityki i historii w programie "Pojedynek" Soloviowa
czyli kłótnia 2 znanych postaci w przestrzeni publicznej prozachodniego demokraty Zlobina oraz lidera LDPR (liberalni demokraci) Żyrinowskiego