Easy
Cytat: |
Może to jest technologia ziemska, tylko utajniona - ale czy wtedy też nie zasługuje na poważne potraktowanie? |
Właśnie zaawansowane technologie ziemskie zasługują jak najbardziej na nasze zainteresowanie bo czyż nie jest naszym zadaniem poszukiwanie utajnionej prawdy?
A ,że rząd ma zaawansowaną technologię ukrywaną przed opinią publiczną to nie ulega już żadnej wątpliwości ...mając na myśli oczywiście doświadczonego już poszukiwacza...
Także właśnie o to chodzi: Jak odgraniczyć eksperymenty tajnego rządu od tematyki istot pozaziemskich?
Dlaczego nikt nie zakłada tematów o
zaawansowanej i ukrywanej technologii ziemskiej?, a zakładane są watki , które już w temacie są tendencyjne i dają przeciętnemu czytelnikowi wyobrażenie o zielonym ufolodku Bóg wie z jakiej planety?
Easy
Tyle dyskutujemy tutaj poważnie na temat broni geofizycznych, psychotronicznych itp., różnych spiskowych projektów i nikt z użytkowników tego nie obśmiewa. |
Nie byłabym tego taka pewna;)
Gosi temat o broni psychotronicznej ma właśnie 9 ocen z których ..średnia to 2.
Moja refleksja , a zarazem wniosek brzmi ...czy nie interesuję społeczności forumowej do jakiego stopnia ludzkość jest inwigilowana przez tajne projekty za którymi stoją inni ludzie?
Easy
Zauważmy, że zarządzający tymi doma forami prezentują nawzajem znoszące się poglądy: Bernatowicz popiera parapsychologię i UFO, natomiast uparcie zwalcza spiski, Bimi - dokładnie na odwrót |
dobre i ciekawe spostrzeżenie , ale jak się dowiemy czy to tylko przypadek czy zamierzona działalność?
Ja nie wiem ...więc jest to zagadnienie w sferze domniemywań i niedopowiedzeń (wyobrażeń)
Easy
Zacznijmy szukać odchodów NWO!!! |
Popieram
I bardzo dobrze bo społeczność forum pod względem merytorycznych poszukiwań w tematach związanych z NWO jest daleko w tyle ...ciągle babrając się we własnych wyparciach , racjonalizacjach, emocjonalnych nastawieniach i subiektywnych wyobrażeniach!