Bimi napisał: |
nigdy nie twierdziłam że mam tolerancję dla faszyzmu, hipokryzji czy głupoty.
przebudzony, po prostu wróciłeś do swojego starego limitu gdy na co dzień pierdoliłeś takie głupoty jak ostatnio.
stwierdziłem że moja szczodrość trwała już zbyt długo.
ale nie martw się, specjalnie dla takich złośliwych głąbów jak ty założyłem ostatnio nową sekcję. tam sobie możesz popierdolić do woli, m.in na mój temat |
Cytat: |
wielbiam wątki o gejach, bo pozwalają mi w krótkim czasie dotunować limity Smile |
Bo sam jestes gejem? Bo nie podzielasz pogladow innych?? Wolnosc slowa??
Ludzie, obudzcie sie i wyjdzcie z tego serwisu raz na zawsze. Ten gosc to kretyn. Stosuje komunistyczne metody- kto mi sie nie podoba to ukroce mu gebe.
a korwin jak dalej będzie pierdolił takie głupoty |
Powiedz mi trepie gdzie te glupoty??
Ok moze ja wymienie twoje (celowo pisane z malej litery) glupoty i wykaze, ze jestes ofiara reformy oswiaty
Korwin-Mikke
"Geje to importowana zza granicy formacja faszystowska, usiłująca, jak ludzie SA Ernsta Röhma, narzucić nam swoje poglądy siłą" |
Przez to zdanie rozumiem doskonale co JKM ma na mysli.
Sa homoseksualisci i sa geje. Homoseksualisci w przeciwienstwie do gejow, nie paraduja, nie domagaja sie specjalnych praw i nie narzucaja sila swoich pogladow innym.
Odróżnijmy przy tym homosiów od - przepraszam za brzydkie słowo: „gejów”. Homosie zawsze byli, są i będą - i nikomu nie szkodzą. |
Tutaj JKM wyraznie podkresla, ze homosie (homoseksualisci jak ktos (90% osob w tym bimi) nie moze sie domyslic) NIC mu nie szkodza, bo to normalni ludzie, a co wyprawiaja w lozku to juz nie jego sprawa.
Dodam tutaj od siebie, ze jakos parady heteroseksualistow nie widzialem, i zaden heteroseksualista nie mowi calemu swiatu co robi w lozku, to jego sprawa.
Warto przeczytac calosc wypowiedzi JKM, czego zapewne kretyni pokroju bimiego nie zrobili.
Bimi powiem Ci jedno. Kretynem to moze tu ktos jest, i chyba jednak jestes to Ty.
Twoj serwis jest WYSMIEWANY przez kazdegego powaznego i inteligentnego obywatela.
Naogladales sie jakichs debilnych filmow i myslisz, ze wszystkie rozumy pozjadales.
Sorry, ale takiego pi****a jak z twoich ust jeszcze nigdy nie slyszalem.
Masz po prostu niskie IQ i nie powinienes sie wypowiadac.
Dlaczego??
Juz Ci odpowiadam:
Wyzej zamiescilem i wytlumaczylem (specjalnie dla takich kretynow, ktorzy czytac nie umieja) o czym pisal JKM.
PODKRESLAM, ZE JKM MA KOLEGE, KTORY J E S T HOMOSEKSUALISTA
co jeszcze bardziej ktoci nogi, waszym idiotycznym, niezrozumialym i bezpodstawnym oskarzeniom.
Aha jeszcze jedno:
Znam Cejrowskiego i JKM dosc dobrze. Dokladnie znam ich poglady i mowienie, ze Cejrowski jest zarozumialym Burakiem to takie samo klamstwo jak mowienie, ze Bimi ma IQ powyzej 90.
Stary, w dupie byles gowno widziales. Wyszedles choc kiedys raz na dwor i porozmawiales z czlowiekiem?? Bo po ilosci postow i pierdol ktore napisales sadze, ze nie.
Ja bym cie od razu zbanowal, za pierdolenie takich bzdur.
"moja prawda jest najmojsza" tak, tak kretynie.
Mam nadzieje, ze ludzie zauwaza, ze te forum to kolejne gowno z brakiem wolnosci slowa i szybko stad uciekna.
Oto co napisales
Bimi napisał: |
http://prawda2.info/viewtopic.php?t=4154
pan mike z tym drugim cieciem powinni sobie chyba ten film obejrzeć zanim się zaczną znowu wypowiadać n.t. faszyzmu. |
HAHAHA. Jebnij sie o sciane.
Absolwent liceum im. Tadeusza Reytana w Warszawie, student Wydziału Matematyki (5 lat) i (równolegle) Wydziału Filozofii (magisterium) Uniwersytetu Warszawskiego, w 1965 r. aresztowany (List 34), nastepnie de facto zawieszony, studiował w tym czasie psychologię, prawo i socjologię, w 1968 r. powtórnie aresztowany i relegowany z uczelni, odzyskawszy dzieki temu papiery zdał jako ekstern egzamin magisterski z filozofii. Uczestnik seminarium Teorii Podejmowania Decyzji profesora Klemensa Szaniawskiego, Przewodniczący sekcji Socjocybernetyki w Polskim Towarzystwie Cybernetycznym. Członek wielu towarzystw PTE, TNOiK, PTCyb i inn. Wykładał Teorię Podejmowania Decyzji w Wyższej Szkole Gospodarowania Nieruchomościami
I ty chcesz czlowieka, ktory studiowal psychologie, socjologie uczyc jakimis durnymi filmami :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Stary, w tym filmie wiecej jest manipulacji niz ci sie zdaje. Ten film schowaj miedzy bajki, chcoc czesc faktow w nim zawartych jest prawdziwe.
Czy ty jestes juz tak popi****y, ze uczysz sie z filmow??
Przeczytales w zyciu choc jedna ksiazke?? Smiem watpic.
Filmy sa dla kretynow. Inteligentna osoba woli przeczytac 5 ksiazek niz obejrzec jakis durny film z obrazkami, gdzie informacje leca tak szybko, ze nie masz ich czasu dluzej przemyslec.
TOTALNA KOMPROMITACJA z twojej strony.
kiedyś mnie to też bulwersowało jak niektórzy ludzie obruszają się na wszelkie przejawy homoseksualizmu wystawionego na ich wzrok. zupełnie jakby się bali że od patrzenia się tym zarażą Laughing |
I ty, wielki kurwa socjolog i psycholog od durnowatych filmow nie mozesz pojac tak prostych rzeczy ??
To jest naturalna reakcja spoleczenstwa na przejaw odchylu od normy.
Tak samo jak normalni ludzie nie toleruja mordercow (bo to odmiency) i tak samo reaguja na gejow.
Pomysl- gdyby geje byli kims normalnym to NIKT BY NIE ZWRACAL NA TO UWAGI !!!
A jednak sie tak nie dzieje!!
I nie pie****l mi tu o Anglii, Holandii itp, gdzie w szkolach od dziecka wpaja sie, ze homoseksualizm to norma
(tutaj polecam fragment Ickego "2+2=5"
http://www.youtube.com/watch?v=xQpkzQC-xKo&feature=channel_page )
w du**e byles g***o widziales.
Gardzenie homoseksualizmem to naturalna reakcja przed zniszczeniem i zepsuciem resztek zdrowego spoleczenstwa.
Ty jestes dowodem na to, ze ulegasz temu trendowi. Co sie dziwic- ta kampania jest celowo tak prowadzona, by ludzie jej ulegali.
Praca domowa- sprawdz kto jest inicjatorem i sponsorem pierwszych parad i ruchow homoseksualnych.
uwierzylibyście jakbym wam powiedział, że w takiej np. holandii statystyczny człowiek o wiele rzadziej używa słowa pedał/homo/gay/etc. niż przeciętny polak? |
Bylem widzialem. W Anglii jest jeszcze lepiej.
A teraz kretynie spojrz na ich szkolne podreczniki oraz obowiazkowy program nauczania o TOLERACJI !!!
Jak bedziesz im wpajal, ze zoofile to normalni ludzie, to wsrod Anglikow beda chodzic zoofile i nikt nie bedzie na nich narzekal.
Beda ich wrecz TOLEROWAC.
taki świat - trzeba być na wszystko przygotowanym. |
Kretyn. Myslalem, ze zalozyles to idiotyczne forum dla polinteligentow, bo ten swiat wlasnie ci sie nie podoba.
Podoba Ci sie, ze na wystawach w kioskach widnieja gole cipy i male dzieci przechodzace obok bez trudu moga je ogladac?? To jest wlasnie analogiczna sytuacja, jakbys nie zauwazyl -.-
Szerzysz glupote i zniesmaczenia jak malo kto.
OK, bimi, szkoda mi czasu na Ciebie, pokaze kretynizm innych osob.
Aya Sophia napisał: |
Mam wielu kumpli homo, jak i kolezanki les, wszyscy sa dla mnie b. wartosciowymi ludzmi, i nie interesuja mnie z kim sypiają, bo i interesować nie powinno Wink Mnie sie nikt nie pyta skad mam malinki na mosznie ^^
Tu sie z Korwinem nie zgadzam całkowicie.
Tyle ze ten temat już był ;P |
A Ty w ogole czytales temat, czy byl dla ciebie tak dlugi iz sugerujesz sie postami kilku przyglupow na dole??
KORWIN MIKKE
NIC NIE MA DO HOMOSEKSUALISTOW!!
przeczytaj jeszcze raz uwaznie !!!
Ludzie! Nauczcie sie czytac, dopiero pozniej podlaczajcie neostrade
Korwin Mikke NIE TOLERUJE GEJOSTWA, ktore paraduje i zniesmacza reszte spoleczenstwa.
rabarbar napisał: |
Korwin-Mikke jest błaznem, jak osiris555 zauważył |
Nie, to osiris555 sie zblaznil bo wyraznie potwierdzil, ze nie umie czytac tekstu pisanego.
Chyba jestes takim samym blaznem jak on, skoro potwierdzasz glupote, ktora on palnal.
część 'homofobów' boi się prawdy o własnej tożsamości seksualnej, dlatego odsuwają od siebie wszystko co mogło by ich wprowadzić na 'dewiacyjny' tor myślenia a często wręcz pała nienawiścią do wszystkiego co powoduje zmieszanie w ich łepetynkach |
Niestety wsrod osob (ok 100) u ktorych prowadzilem badania twoja teoria sie nie sprawdza u ani jednej osoby
Chyba ja po prostu wyssales z dupy, tzn wymysliles na poczekaniu.
Mysl wiecej, to madrzejsze rzeczy napiszesz.
A teraz sam mistrz glupoty
osiris555 !!!
Kolego, spojrz co wyzej napisalem (cytat JKM z interpretacja) i pomysl jaka glupote palnales.
Albo jestes agentem i robisz tanie zagrywki dla idiotow (80% ludzi) tzn wysmiewasz JKM stawiajac odpowiedz do blednej interptetacji by dac grunt do sugestii o mylnosci JKM na ten temat dla innych osob.
Albo jestes po prostu tak glupi, ze nie umiesz czytac.
A co do Bimiego.
Ograniczyl mi liczbe postow do 1 na dzien. Ale spox
Jutro zaloze sobie 15scie kont i bede pisal co chcial, bo system podan jest tak idiotyczny z zalozenia (wystarczy napisac cos "na pokaz"), ze zal mi osoby ktora wpadla na taki pomysl.
Widac, ze tym forum zarzadzaja osoby o baaaardzo niskim IQ.
Wkrotce zaloze cos co bedzie skutecznie tepilo glupote siana na prawda2.info
Przynajmniej wszystko bedzie poparte dowodami a nie domyslami jakis przyglupow-przydupasow bimiego.
Tyle na temat.
pozdrawiam wszystkich SAMODZIELNIE myslacych, ktorzy nie polegli jako ofiary systemu edukacji jak wyzej wymienieni.
Aha i jeszcze do jakiegos kretyna:
JKM nie jest zydem, poczytaj najpierw o przeszlosci JKM i poogladaj zdjecia, bo w przeciwienstwie do reszty zydostwa on nie kryje swojej historii.
Stwierdzenie to jest tak wiekszym bezpodstawnym i idiotycznym zaurzytem jak to iz Kwasniewski to Izaak Stoltzman.
Tyle w temacie, dla kretynow.